Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Talk show, která ironizuje vše, včetně sebe sama. Moderátorem pořadu je plyšový maňásek Adolfeen, nová hvězda české internetové scény, který si zve známé osobnosti českého showbyznysu a na nikom z nich nenechá nit suchou. (TV Prima Cool)

Recenze (64)

Ryuuhei odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem kus s Adamem Kajumim a hned jsem měl jasno, že tohle ne! Ironizovat se dá i s grácií, viz Kraus, ale tohle? Co to má být? O hostovi jsem se vůbec nic nedozvěděl, Adolfeen si jen v kuse trapně utahuje, inscenuje ještě trapnější scénky a houby z toho. Nechápu, jak tohle někomu může přijít vtipné, či vkusné. Mně se udělalo přímo zle, co na poli talk show vzniká. ()

Tunri odpad!

všechny recenze uživatele

Zábavný určitě ne. To je tak hloupý, až to bolí do očí a do hlavy. Bacha, ať si smíchy nevyblejete plíce. Koncept je okopírovanej a ten člověk je zjevně postiženej. Vždyť by se mohl živit čímkoli jiným, ale chápu, že za tohle je asi nejvíc peněz. Nechápu, co za hosty tam chodí, vždyť se musí cítit jak debilové. Chvíli jsem na to koukala a připadala jsem si, jak kdyby se nějaká rubrika tehdejšího BRAVÍČKA přenesla na obrazovku. I argentinská telenovela vás pobaví a zabaví víc než tohle. Recesi, černej humor, normální humor, všechno možný snesu. Ale tak nebetyčnou sračku ne. ()

Reklama

Jaroslaf odpad!

všechny recenze uživatele

Tak předně: Ten maňáskový delfín je pro mne ztělesněním chybějícího vkusu, chybějícího smyslu pro humor a urážkou lidské rasy. Že jste si taky občas hráli s maňásky, když jste byli malí? A pitvořili jste se s nimi a dělali blbiny? A nebyla to vlastně taková sranda, a po čase jste si uvědomili, že je to blbost, a že možná nejste tak vtipní jak byste chtěli? Tak DJ Roxtar tyto základní fakta nikdy nepochopil, šel a postavil si na těchto věcech živnost a navíc má o tom k mému zděšení pořad. Když se v pořadu k nenáviděnému defínovi objevil i další strůjce všeho hnusného, pan Novotný mladší, bylo mi jasné, že pořad snaží sestoupit ještě níž než je pomyslné dno. Považuji za své osobní poslání dosáhnout toho aby na Nečum na mě Show opravdu nikdo nečuměl. ()

cunicekb 

všechny recenze uživatele

Není to druh inteligentního humoru, ale v ČR je naprosto ojedinělý a naprosto nekorektní... Videa s delfínem jsem sledovala, když mi koronáč vysával zbytek pracovních sil a i tu agresi z bezmoci dovedl dostat na povrch. Je mi jedno, jak moc je to "yntelygentny", ale je to skvělý! Otázka, jak dlouho se to udrží... Mám ráda Dominika, je naprosto otevřený a skvělý. ()

jasna 

všechny recenze uživatele

Bála jsem se, jak to bude pojaté a i když to tu všichni haní, mně to přijde jako naprosto zábavné drzé až na hraně a to mě baví. Navíc ty narážky a vtipné urážky jsou s nadhledem a přes čáru a to je skvělé. Moc Roxtárovi fandím, protože naprosto jednoduché a originální a vtipné a získal si obrovské množství fanoušků a spousta hlášek jsou a zůstanu tu mezi námi LEGENDARY. Je pravda, že se člověk nicméně musí naladit a přijmout realitu, že je to show, kde plyšový delfín nasazený na ruce napadá a "uráží" všechny. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama