Reklama

Reklama

Co jsme komu všichni udělali?

  • Francie Qu'est-ce qu'on a tous fait au Bon Dieu ? (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Claude a Marie Verneuilovi v prvním filmu provdali i čtvrtou dceru a ve druhém úspěšně udrželi všechny své dcery i jejich rodiny ve Francii. A právě když se jim je podařilo přesvědčit, aby nikam neodjížděli, nečekali, že všichni skončí v jejich malebném Chinonu a budou je mít víceméně pořád za krkem. Za péči a starostlivost se jim dcery i se svými rodinami chtějí odvděčit a využijí k tomu skutečnost, že Claude a Marie slaví čtyřicet let společného života. Začnou pro ně připravovat velkou oslavu v jejich rodinném domě, a protože to musí být oslava opravdu pořádná, pozvou do Francie i rodiče svých manželů. Claude a Marie tak budou muset pod svou střechou přivítat rodiče zeťáků Rachida, Davida, Chaa a Charlese. Tento „rodinný“ sraz slibuje, že bude hodně bohatý na nejrůznější události. Stačí k tomu už jen to, že tyto rodiny jsou z nejrůznějších koutů světa a rozhodně je nespojuje ani stejná víra. Nechte se překvapit a hlavně pobavit. (Cinemart)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (98)

zahadum 

všechny recenze uživatele

Žijete v strese ? bojíte sa povedať svoj názor ? cítite sa nesvoj ak nazývate veci pravým menom ? máte po krk politicky korektného obdobia ktoré žiaľ teraz prežívame ? Nič to ! prichádza predsa záchrana aspoň na hodinku a pol kedy sa všetky obavy rozplynú a môžete sa veselo rehotať nad rasistickou a xenofóbnou ľudskou satirou...prečo ľudskou ? no lebo človek a ľudia by sa mali baviť, usmievať a nie dusiť v sebe problémy a pravdu. Nebolo by viacej vojen, rasových útokov, náboženských sporov a....no trošku som sa zasníval. Do tretice s vydareným rodinným zoskupením ktorému bez debaty kraľuje Claude Verneuil ( stále skvelý Clavier ) sa znovu vydáme na tenké rasistické ľady ale rozhodne vo veselom duchu. Jurta, chobotnica, Helmut a jeho milovanie pri Wagnerovi, čierny Ježiš, shalom aleikum a iné neškodné fóry ma rozhodne zabavili a bolo mi aspoň na chvíľku veselo a po záverečných titulkoch žiaľ naspäť do doby temna, strachu a tichej šeptandy. A domáca úloha, schválne ak sa nebojíte urobte si srandu z niekoho iného ako ste vy, myslím neškodnú ľudskú srandu ako si robia napr. z nás denne naši politici :) to je sranda však ? ale na vrchnosť sa nesmie šahať :) však aj v ZOO je tabuľka ! zvierat sa nedotýkať "   80 % ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Velmi úsměvně jsem strávila večer se skvělou rodinnou partou všech ras, náboženství, rodičovskou láskou a hádkami na nože mezi partnery, což značí že je úplně fuk, kde jste se narodili, věříte v černého nebo blonďatého Ježíše a milujete rock nebo folklór. Stejně máte ve finále problémy všichni úplně stejné a pokud je nevyřešíte, je rodina v háji. A pokud tomu pomůže dámská jízda matek, soudržná bitka všech otců ve snaze naložit ochrance před barem a nad ránem se všichni sejdete v policejní cele, je to zkrátka život. A víte, že nikdo by ho nevyměnil, protože na jeho konci je zkrátka láska. Herci byli výborní, bylo to fajn. ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

To je presne tá séria, pri ktorej netuším, čo bolo v predchádzajúcich častiach. Ale toto ma už nebavilo, nijak raz. Opäť to dokázali akože niekam posunúť a síce pridať ďalších ľudí a hodinu a pol sa hádať. Absolútne sterilné, bez vtipných náražiek, rasizmu, humoru, bez ničoho. Viac častí už nechceme. 1 z 5 ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Po slabší dvojce je třetí, a zřejmě poslední díl, opět na úrovni prvního dílu. Clavier je stále výborný, David s Rashidem nezklamali a jsou hned po všech rodičích tou největší perlou. Slizký Helmut taky neměl chybu. Samozřejmě nejlepší jsou rodičové, kteří perlí neustále. Opravdu moc pěkná francouzská komedie, která si s multikultůrní korektností vytírá celuloid a ničeho se nebojí. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Rčení “Do třetice všeho dobrého” se dostavilo i k sérii, kterou jsem si před lety hodně oblíbil a i po dvojce jsem si říkal, že by se tahle rozverná francouzská rodinka mohla ještě jednou vrátit. Ono k tomu doopravdy došlo, zase jsem se rád shledal se starými známými, pokochal se krásou nejen Elodie Fontan, ale upřímně doufám, že klasický mustr trilogie bude stačit. Některé zdejší linky (viz ta se zahradou) už působily silně našroubovaně. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (11)

  • Rolu Odile mala aj po tretíkrát stvárniť Julia Piaton, lenže z projektu musela pre iné pracovné záväzky odstúpiť. Postavu nakoniec stvárnila Alice David. (Arsenal83)
  • Oproti vzducholodím se nedá horkovzdušný balon řídit (pouze využíváním větru jde lehce směrovat), a proto není možné přistát na konkrétní místo jako ve filmu. (Ace.A.T.L.)

Související novinky

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

14.12.2022

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BestFilmFest, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

Reklama

Reklama