Reklama

Reklama

Na lovu

(pořad)
Soutěžní
Česko, 2021, 45 min

Režie:

Michael Čech

Kamera:

Jozef Halász

Účinkují:

Ondřej Sokol (moderátor), Dagmar Jandová, Aleš Háma, Ester Geislerová, Jakub Prachař, David Svoboda, Ondřej Gregor Brzobohatý, Adéla Elbel (více)
(další profese)

VOD (1)

Obsahy(1)

Světově úspěšný televizní kvíz, ve kterém si můžete porovnat své znalosti s nejlepšími kvízovými mozky Česka! Tým soutěžících se pod taktovkou Ondřeje Sokola snaží uprchnout lovci a vyhrát peníze. (TV Nova)

Recenze (132)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že jsem po dlouhé době viděl za něco, kde účinkuje Ondřej Sokol a neleze mi vyloženě na nervy. Už jen proto jedna hvězda navíc. Ta druhá je proto, že celkově mi přijde koncepce tohoto pořadu jakžtakž zajímavá, přestože i já mám velké pochybnosti o regulérnosti a znalostech samotných „lovců“ – ten típek je buď nejchytřejší v republice, nebo zná odpovědi dopředu. Není to však tak zajímavé, abych tomu věnoval zvýšenou pozornost. Viděl jsem to asi třikrát-čtyřikrát (z toho jedno tam byla lovkyně)… ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Od tohoto počinu TV Nova jsem popravdě nic moc neočekávala. Za mě se v televizi objevila jenom další soutěž z plejády propadáků. Přesto jsem si záznam našla a na oněch asi čtyřicet minut se podívala. A popravdě, ani toho nelituju. Tenhle pořad je v současné době asi to nejlepší, co v televizi v tomto čase vysílají. Je celkem vtipný, divák se z něho něco dozví a nedává soutěžícím nic zadarmo. Vlastně se ani nedivím, že "lovci" zatím žádná skupina soutěžících, alespoň z toho, co jsem viděla, neunikla a ty peníze si soutěžící nerozdělili mezi sebe. Jedinou výhrou pro ně je možná to, že si s nimi moderátor potřese rukou. Za mě je tohle rozhodně menší ztráta času než například Prostřeno, které se, alespoň dle mého názoru, za těch více než deset vysílacích let stalo poměrně ohranou záležitostí a divím se, že se na něj ještě někdo dívá. Až budu mít zase chvilku, kdy nebudu mít co na práci, což se neděje moc často, ráda se na tento pořad podívám, jestli ho tedy v té době budou ještě vysílat. Za mě plný počet hvězdiček proto, že je lepší než ostatní, rozhodně ne proto, že by byl tak skvělý a oněch pět hvězdiček si zasloužil. O tom, jestli za ten čas a zhlédnutí stojí si musí udělat obrázek každý z diváků sám, já jsem jeden z těch, kterým pár dílů stačilo a nemusím u něj sedět každý všední večer. ()

Reklama

nudlis odpad!

všechny recenze uživatele

Další z řady vědomostních soutěží, který Nova koupila, protože není schopná vymyslet nic svýho. A do role "moderátora" obsadí Sokola. Už jen to je krok do hovna. Dalšími kroky jsou tzv. "lovci" (někoho na konci zabijou? nebo proč sakra lovci?) Tihle chytrolíni vypadaj jak kdyby jim odpovědi někdo šeptal vysíračkou do oušek, protože se téměř vůbec nepletou. Ale možná je to (nejen) proto, že nemají co ztratit a tak nejsou nervózní jako soutěžící. Takže celkově: zbytečnost. (to už snad byly morbidně zábavnější ty partičky blbů a tlustoprdů a trapáka Matonohy v Co na to Češi) ()

fleker 

všechny recenze uživatele

Nerozumím jen jedný věci, proč tam ty lidi vůbec jdou, když se tam nedá prakticky nic vyhrát. Pamatuju v Riskuj, kde tam běžně hráli o víc jak sto tisíc, na což se tedy dosáhnout prakticky nedá. Navíc v té době byl průměrnej plat 8.000, takže to byl třeba deseti až dvaceti -násobek průměrplatu, navíc hráli proti sobě (ne proti profi-nerdovi) plus mohli tenkrát vyhrát opakovaně (a to tady taky nejde), takže reálně si šlo vydělat i třčeba na byt v Praze. Tady si reálně vyděláte tak na jízdenku z Aše do Prahy a zpátky. Je to prostě záhada. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Soutěžních pořadů, kde jde o vědomosti již byla celá řada. Tento pojímá soutěž trochu jinak, kdy hraje roli náhoda, ale je vhodné mít i štěstí na spoluhráče. Lovci jsou opravdu chytří a není snadné je porazit. Naopak u soutěžících je jen málokdy někdo opravdu chytrý. Ač ano mnohdy jsou otázky dosti těžké. Celkově tedy průměrná podívaná, která je vhodná pro "zabití času". Osobně bych však ubral na těch přehnaných efektech. 3z5 ()

Galerie (18)

Zajímavosti (20)

  • Lovec Jiří „Doktor Vševěd“ Martínek vystudoval historii a geografii na Univerzitě Karlově v Praze. Doktorát získal v roce 2014 na Univerzitě Hradec Králové. V roce 2006 začal pracovat v Historickém ústavu Akademie věd ČR. Kromě toho přednášel na několika školách, mj. na Přírodovědecké fakultě Univerzity Karlovy v Praze. Je také autorem či spoluautorem řady knih pro děti a turistických průvodců. (Olík)
  • Lovkyně Dagmar „Kvízová dáma“ Jandová je vystudovaná meteoroložka, své profesi se věnuje na poloviční úvazek v Českém hydrometeorologickém ústavu v Praze-Komořanech. Kromě toho také píše knihy pro děti, především učebnice. (Olík)

Reklama

Reklama