Reklama

Reklama

Dcera

Trailer 1

Patnáctiletá Irene žije v nápravném zařízení pro mladistvé delikventy. Nedávno otěhotněla a s pomocí vychovatele Javiera je odhodlána od základů změnit svůj život. Javier jí nabídne, aby se tajně přestěhovala k němu a jeho ženě Adele do domu v odlehlém koutě vysokých hor, kde se může skrýt před světem a v pohodlí si užívat svého těhotenství. Jedinou podmínkou je, že jim na oplátku dá dítě, které nosí v děloze. Jejich dohoda však vezme za své, když Irene začne cítit, že život, který v ní roste, patří jí. (HBO Max)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (22)

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

blbka se potřebovala dostat z pasťáku.Na to,co měla za lubem, nemusel být nikdo psychologem aby to odhalil.Co by asi následovalo po té zabijačce kdyby byl děj natočený podle skutečné události??To díťátko by čekala zářná budoucnost???S rodiči s takovou minulostí,kdy matka se prostřílí na svobodu jako partyzán??? ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Veľmi pomalé tempo je tu trocha na škodu, film s takýmto obsahom mohol byť aj o 20 minút kratší. Lebo výrazové prostriedky ako dievča kuká cez okno alebo pán fajčí cigáru mohli byť aj kratšie. Vzhľadom na to sa možný thriller zmenil na drámu s krimi prvkami. Zaujímavosťou je, že Javier Gutiérezz hrá Javiera a Irene Virgüez hrá Irene, čiže žiadna zmena mien. Inak dobrý film, ale chýbalo mu viac šťavy a možno aj dejovej premyslenosti. ()

Reklama

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Po děcku se sápala, v etice dost tápala.“ Javier Gutiérrez mě nedávno uchvátil jako kriminalista a sadistické monstrum v Mokřině, i jako přívětivý, společenský a distingovaný psychopat v Hogar. Naše třetí setkání mě však zklamalo. Vychovatel Javier byl nijaký až mdlý a obávám se, že jako zloděj kojenců by se opravdu neuživil. Uděluji mu jen tři hřebíky a jimi a prknem zatloukám NÁHRADNÍ OKÉNKO: [][] Co se dá říct o mateřském štěstí? ♥ Je zdarma, stejně jako karma. ♥ Mateřská láska neprochází žaludkem, ale krční tepnou, dobře trefenou. ♥ Hijo de puta! A pak že prý „těhulka, která štěká, nekouše.“ [][] Kde je zakopaný pes nízkého hodnocení? Film je děsně roztahaný, víc než střeva Adele po dvorečku, a až na to zasněžené finále je i krotký. Vražda „Romea“ neukázána, diváku, domysli si sám. Hierranští vlčáci však zaujali. Co říká net: „Jedná se o plemeno s původem na Kanárských ostrovech, vzniklé křížením psů s vlky. Pozor! Vhodné pouze pro velmi zkušené majitele!“ Což obstarožní dejmibejby Adele očividně nebyla... ()

Ephemeris 

všechny recenze uživatele

Veci, ktoré sa potvrdili po dopozeraní tohto filmu: Španielsko je v rámci thrillerov prakticky zárukou kvality. Belgický ovčiak je plemeno, ktoré a priori naozaj nemá rado žiadnych ľudí. Je nepochybne fajn vlastniť usadlosť v odľahlých končinách severnej Andalúzie. A práca s asociálnou mládežou nie je v zásade dobrou investíciou do budúcnosti. ()

Tosi 

všechny recenze uživatele

Tři pecky za úmornou první půlku. V pohodě by se totiž dala první hodinka vynechat a o nic bych nepřišel. Základem filmu je touha po rodičovství, ale mělo to být míň stereotypní a pomalý, protože ty kousavější okamžiky přijdou fakt až ke konci. Ovšem atmosféru to má místy až hitchcockovskou, pěknou lokalitu a intenzivní finále taky, takže tak tři a půl. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Natáčanie uprostred pandémie spôsobilo, že muselo byť niekoľkokrát prerušené a odložené o niekoľko dní či týždňov. (Arsenal83)
  • Film sa natáčal v Jaén (Španielsko). Obdobie natáčania trvalo od 12. novembra 2019 do 8. júna 2020. (Arsenal83)

Reklama

Reklama