Reklama

Reklama

Zoo

(seriál)
  • angličtina The Zoo
Rodinný / Drama
Česko, (2022–2024), 215 h 7 min (Minutáž: 56–67 min)

Hrají:

Michaela Pecháčková, Eva Salvatore Burešová, Veronika Freimanová, Marek Taclík, Sabina Laurinová, Jana Švandová, Šimon Bilina, Robert Urban (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(206)

Obsahy(1)

V seriálu Zoo jsou hlavními hrdinkami mladá dědička sklářského impéria Sidonie Anna Novotná a chůva v rodině soudce Viktorie „Viki“ Janečková. V hlavních rolích se představí Michaela Pecháčková jako Sidonie a Eva Burešová coby Viki. Tyhle dvě svede dohromady náhoda, láska ke svému povolání, ale i touha jít si za svými vlastními sny. Zatímco Sid místo prestižní školy v Americe uteče za svou láskou a začne, bez vědomí rodičů (které hrají Sabina Laurinová a Marek Taclík) pracovat v zoologické zahradě, Viktorie zase musí vyřešit svůj osobní život a skloubit ho se svou láskou – zpíváním. (TV Prima)

(více)

Recenze (57)

Zetwenka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po dlouhých letech, jsem výjimečně koukla  na český seriál, zda se od dob Ordinace, Pojišťovny atd., podobných něco zlepšilo. (NEzlepšilo!) Nalákána na  prostředí v Zoo + zvířata.... Vezmu to stručněji. Za  1. řadu ***,  nebylo tak hrozné, +bavilo,  problémy  nastíněny v zoo, se zvířaty i lidmi. Vztahy a jiné osobní problémy postaviček, ještě tak ušly i když pitominy byly zastoupeny. Viděny všechny epizody 43, zakončení v rámci hlavních postav, jaké dáno - mohlo se už nechat! Konec zvonec.  Doplnění: K 2. řadě napsáno tu. ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodnocení do 43 dílu. Je to jízda. Chvíli jak telenovela, pak akční jízda, pak se to zase zbrzdí. Všechno se to neustále zamotává, a pak zase obráceně. Poznámka: Hezké holky tu jsou asi hlavním lákadlem, proč to vůbec sledovat. Klady: Zvířátka v ZOO. 👍 Hezké holky. Prostředí ZOO. Zápory: Herecké obsazení z jiných seriálu. (Je v tom zmatek.) Někdy příliš zlá atmosféra. Poznámka: I když mě to překvapilo, tak dávám průměrné hodnocení. Poznámka: Kdo vytváří ten scénář, je asi blázen. Hvězdiček 3 ()

Reklama

KASUGI odpad!

všechny recenze uživatele

Princezna Leia se chce přiznat Hanu Solovi, kdo ve skutečnosti je a že ho miluje. Darth Vader se zase chystá přiznat tetičce k tomu, že nikdy neodjel. Vzápětí je ale čeká střet s realitou - Leia narazí v baru na Lonu Aphru, která se stále nemůže vzpamatovat z toho, že ji Han Solo už nechce a Darth Vader je konfrontován s rodiči, kteří mu zapřísahají, aby tetičce nic neříkal. Rey se více sblíží s Luke Skywalkerem. Han Solo, jak se zdá si konečně vybral vhodnou adeptku na svou partnerku. Princezna Leia to pochopitelně nese dost těžce a jeho štěstí mu nepřeje.  Mistr Yoda s Jar Jar Binksem přemýšlí, jak uhladit rodinnou situaci a usmířit Jango Fetta se synem... Tak takhle nějak obludně by vypadal seriál Star Wars v produkci televize Prima. Tuhle mentalitu fakt nepochopím, točit seriál s názvem ZOO a zvířata odsunout na druhou kolej a udělat z toho další tuctovou vztahovku. A co už mě sere maximálně, je ta úchylka neustále do takových seriálů cpát bary. Tam se vždycky odehrává spousta scén, ve kterých se kamarádí barman/barmanka s hlavními hrdiny a řeší tam drby. Prima v podstatě vymyslela nový seriálový subžánr: Barová vztahovka. FUJTAJBL! ()

iwee23 

všechny recenze uživatele

Nic převratnýho, původně celkem vtipný seriál sledovatelný díky několika fajn hercům, samozřejmě plný klišé a i dějových chyb způsobených zřejmě střídáním scénaristů, ale občas se člověk i pobavil. O zvířatech to nebylo prakticky vůbec. S nástupem některých herců se z toho stala totální sračka (hlavně Klus), až má chuť dát odpad. Sledovat se to už nedá, bohatě stačí upoutávky v tv. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Uznávám,, že jsem se na to díval jen kvůli hezkým holkám, a taky mám rád zvířata.. Ale aby to mělo 37% to si seriál nezaslouží, je to celkem milý rodinný seriál, pochopitelně má příšerně moc epizod a kdo ví, kolik jich ještě bude. Upřímně první nekonečný seriál od Esmeraldy, který jsem přežil...60% (1.řada) ()

Galerie (326)

Zajímavosti (10)

  • Natáčelo se v Safari Parku ve Dvoře Králové nad Labem. (rakovnik)
  • Premiéru první epizody sledovalo 1,33 milionu diváků starších 15 let. (rublik05)
  • Viky (Eva Burešová) zpívá sice v baru, ale autoři nějak pozapomněli, že na vystoupení je nutno absolvovat zkoušky. Když kvůli ničemu jinému, tak určitě proto, aby se ujasnilo, kolik slok se bude zpívat, kolik repetic, jak se bude začínat /končit – s předehrou/bez, aby zpěvačka věděla, kdy začít/skončit zpěv, klávesák si musí připravit základy atd. Což se však v epizodě ani v seriálu celkově neděje. Viky by musela každé zkoušce věnovat čas, s tím by byly spojeny další problémy – hlídání dítěte, málo času na šití atd. (pjotri)

Reklama

Reklama