Reklama

Reklama

Iveta

(seriál)
  • Slovensko Iveta
Trailer

VOD (1)

Série(3) / Epizody(9)

Obsahy(1)

Iveta chce být slavnou zpěvačkou. Cesta vede z dětského sboru přes pěvecké soutěže, nahrávání prvního hitu a desky až k celostátní slávě. Iveta musí přesvědčit rodiče, porotce, producenty, diváky. Tím jediným, který v ní od začátku věří, je Petr Sepéši. Její první láska. Ta, o které se říká, že musí někdy skončit... Jaká je cena splněného snu? Začátek životního příběhu Ivety Bartošové. (Voyo)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (138)

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

Asi takto: absolutně nechápu, že něco takto otřesného mohlo vzniknout. Jak se na tom vůbec někdo mohl podílet, proč herci hromadně neutekli a neřekli, že tak strašlivě prázdné, depresivní a debilní repliky jim jejich hrdost prostě nedovolí říkat? Je to celé jedna velká ostuda. A být na místě Sepešiho rodiny, zažaluju je. Nevěřím, že byl takové hovado, co z něj udělali. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Tož nebudu chodit kolem horké kaše, Iveta Bartošová byla moje první dětská crush a klip Tři oříšky jsem na VCR (údajně) točil furt dokola až do úplného psychického vyčerpání rodičů. To bylo ještě předtím, než na ní začal parazitovat úplně brutálně nechutným způsobem bulvár, který v kombinaci s nešťastnou rukou při volbě osudových mužů a bojem s vlastní psychickou nestabilitou, dovedl Ivetu tam, kam dovedl... Není to špatná minisérie. Houpavou, na postavách klaustrofobně nalepenou, kameru Martina Douby a přesvícené scény, v tomto případě ještě často ponořené do zvláštního růžovo-fialového neonového oparu, jsem poznal na první pohled. A docela to k tomuhle psychologickému pojetí, kdy se celý příběh soustředí čistě na postavy a všechno ostatní je podružné, sedí. Přiznám se ale, že se moc neorientuju v tom, jací lidé se okolo Ivety Bartošové motali, takže mi tu občas chybělo více polopatické vysvětlování toho, kdo je kdo. Jaký třeba měla smysl ta linka s vojákem? ()

Reklama

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Pro Voyo je to krok správným směrem. Provedení má ale svoje mouchy. Na rozdíl od hodně lidí nemám absolutně problém s tím, že to nijak nereflektuje společnost a politiku - dává to očividně najevo, že to něco takového není ze strany tvůrců zájem, a dobře. Nemusí. S čím mám problém, že se tvůrci nezvládají soustředit na postavu Ivety a pořádně ji rozvinout, i o Sepešim nakonec víme víc. Kdyby se tahle jedna věc pořešila, všechno by tu krásně zapadlo do sebe. ()

Trustme 

všechny recenze uživatele

No ty vole, to jste té Ivetě zase moc nezlepšili curriculum vitæ. Tohle je spíš takový začátečnický životopisný europass. Že Iveta nebyla nějaká Madonna o které by se seriál točil rozšafněji je zřejmé. Ale taková depresivní, unylá, rozpačitá zbytečnost jakou je tento seriál se jen tak nevidí. Z Ivety je tu škaredá postarší paní, co zpívá jak vyhozená holka z konkurzu Česko hledá SuperStar‎. Povrchně, bez atmosféry, emocí se přemisťuje mezi bytem rodičů a podnájmem, sem tam "zazpívá" a nebo se snaží o přízeň mužů. Sepeši je naopak vykreslen pro většinu diváků šokantně až příliš despoticky a nesympaticky. Plusem je, že jeho představitel se mu vzhledově podobá. Ostatní herci hrají na úrovni levného seriálu, tedy někde pod 50% svých obvyklých výkonů. Na seriál jsem ze zvědavosti nakoukl jak se TV nova vypořádá z vizuálně i hlasově nejkrásnější zpěvačkou ČSSR, do které jsme byli jako mládenci zamilovaní. Po první sérii sestávající se z ubohých tří epizod jsem měl dostatek indicií, že jsem se nedozvěděl nic nového, že komerční seriálová tvorba může být komorní (rozuměj: uspávací), že si nechci kazit svoji platonickou lásku, obdiv k andělské tváři Ivety i jejím životním etapám a že někdo točí projekt o fenoménu, co zná akorát z Wikipedie. Tak můžete to napravit třeba dalším seriálem s názvem DarinkaP.S. Proč tu Ivetu nehrála Patricie Pagáčová - umí zpívat o něco líp (popř. playback) a je to typ Bartošové. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodnotím po prvních třech dílech. Líbili se mi oba představitelé hlavních postav, Vojtěch Vodochodský mě v roli Petra Sepéšiho fakt ohromil. Vedlejší postavy byly hrozně jednorozměrný, příkladně pan Bartoš byl stejně divnej patron v Ivetiných pěti i dvaceti. Důvod proč by to tak mělo být? Netuším. Podivnejma existencema se to tady jen hemžilo, a to se přitom zatím na scéně neobjevil Tříska, Pomeje, Rychtář, Martucci, Macura…. Koukal jsem na to s 18-ti letým synem a ten vůbec nepochopil, že Sepéši umíral jako hvězda. Kam se poděly všechny ty prachy, co vydělali? Ten radioaktivní spad z Černobylu u Sepéšiho v ložnici a nejen tam nebyl úplně OK, ale budiž… ()

Galerie (493)

Zajímavosti (28)

  • V tomto seriálu si Iveta Bartošová (Anna Fialová) s Karlem Gottem (Ondřej Ruml) v Lucerně zazpívala až v 90. letech. To však není úplně pravda. Karel Gott dostal Ivetu jako „dárek“ již v letech osmdesátých. Kromě duetu „Smím dál“ měla dvojice na svém repertoáru i duet „Nesmí se stát“. Na konci devadesátých let společně spolupracovali i na muzikálu na ledě „Mrazík“, kde nazpívali Nastěnku a Ivánka. Součastí tohoto projektu byl další společný duet „Mé přání“. Naposledy si společně dvojice veřejně zazpívala na Gottově narozeninovém koncertu k 70. narozeninám píseň „Láska bláznivá“. (lucij68ee14)
  • Slavnost, která probíhá na začátku, se natáčela v hostinci v obci Domousnice nedaleko Mladé Boleslavi. (HanzoBureshi)
  • Ve snímku představuje Ladislav Štaidl (Ondřej Brzobohatý) Ivetě (Anna Fialová) písničku „Málo mě zná“ v roce 1988 (cca v čase 01:07:00), přitom tato skladba vznikla již v roce 1987. Navíc Iveta po smrti Petre Sepéšiho (Vojtěch Vodochodský) rozhodně nebyla doma a dál zpívala. (jujec)

Související novinky

HBO se stahuje z tuzemské tvorby

HBO se stahuje z tuzemské tvorby

16.09.2022

Fúze společností Discovery a Warner Bros. a s ní související snaha razantně omezit výdaje napříč všemi subjekty měla bohužel dopad i na televizní odnož HBO. Ta byla nucena se stáhnout z mnoha… (více)

Minisérie Jitřní záře startuje na Voyo

Minisérie Jitřní záře startuje na Voyo

10.06.2022

Rok 2022 je ve znamení originálních minisérií na Voyo. Poslední úspěch sklidil příběh Ivety Bartošové, od 10. června Voyo představí další dlouho očekáváný seriál. Minisérie Jitřní záře zobrazuje, jak… (více)

Nová minisérie o Ivetě Bartošové na Voyo

Nová minisérie o Ivetě Bartošové na Voyo

06.05.2022

Jaký je skutečný příběh princezny československého popu? Díky čemu v osmdesátých letech Iveta Bartošová prorazila? A jak skončila její první velká láska? Odpovědi přinese třídílná minisérie Iveta na… (více)

Reklama

Reklama