Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sonny je poněkud dětinský nedostudovaný právník, který nedávno překročil třicítku. Nemá žádnou představu, co si počít se životem. Zklamal rodiče a přítelkyně Vanessa se s ním rozešla. Pak dojde v Sonnyho životě ke klíčové události. V jeho bytě se shodou náhod objeví pětiletý Julian, údajně nemanželský syn Sonnyho spolubydlícího. Napadne ho, že by si chlapce mohl adoptovat a tak dokázat své přítelkyni, že se dokáže vyrovnat se zodpovědností dospělých. Vanesu tím bohužel neohromí. Sonny si brzy vyhlédne náhradu v podobě pohledné Layly. Jejich vztah se vyvíjí po večerech, takže přes den má dostatek času obšťastňovat Juliana svými svéráznými výchovnými metodami. Jenže pak se objeví zástupce sociálního úřadu, který zjistil, že Sonny není Julianův otec, a dítě mu odebere. Role otce se Sonnymu zalíbí natolik, že chce, aby mu byl chlapec svěřen do péče. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

Valkyria 

všechny recenze uživatele

Od Adama Sandlera jsem čekala něco víc... Každá vteřina byla naprosto předvídatelná... Patetické a přehnaně "roztomilé".... Když Sonnymu Juliana vzali, člověk by čekal, že ho to nějak sebere.... Se mnou to neudělalo absolutně nic! Jelikož už dlouho před rozhodnou scénou hraje "šíleně smutná" písnička a opět je Vám všechno jasné! Nudila jsem se po celou dobu a to jsem čekala zábavu v čistě Sandlerovském duchu! Totální a absolutní zklamání!!!! ()

bergeron 

všechny recenze uživatele

Tento film bude pre mňa vždy srdcovka. Ako dieťa, ako dospelý, a aj ako starý, vždy mi tento film pripomenie úsmev, radosť, a zo smútku a depresíí ma pozdvihne. Neviem čím to je, ale tento film je jeden z najlepších od Adama. Videné 10000krát, vždy to má tú istú iskru. Vždy je život krajší, a plny možností po zhliadnutí. Je to moja aura. Mám pocit že Steve Buscemi hrá všade kde Adam :D ()

Reklama

Paity 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler si v této komedii zahrál na nechtěného tátu. Kluk je sice v jedné a tisíci věcech naprosto opožděný až retardovaný, ale v Americe to asi berou jinak, když mají tu nenásilnou výchovu "dělej si co chceš, jen mě nezabij". Každopádně špunt mu přiroste k srdci a najendou se z něj stane ten pan spolehlivý. Nic víc, nic mň. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Celkom "v pohode" sandlerovka, ktorá ale stále cieli najmä na prvú signálnu. Možno je to nakoniec dobre, pretože aj pri srdcerývnom závere sa okáže film zhodiť, keď zrazu všetci v súdnej sieni začnú telefonovať svojim otcom. To je scéna ako z Bláznivej strely a škoda, že ich nie je viac. Veľký tato je ten typ komédie, pri ktorej ste radi, že ju pozeráte osamote, pretože sa nemusíte hanbiť, že sa na nej dokážete občas aj zabaviť. Ale pozor, nič pre mileniálov, obsahuje aj homofóbne fóriky a ako vieme, Friends sa už stali neželaným tovarom dnešnej mládeže. 50% ()

Olík 

všechny recenze uživatele

První, rovnou dodávám celkem povedený, Sandlerův pokus skloubit močení na zeď s vážnějším tématem a zároveň je ho první randíčko s režisérem Dennisem Dugananem. Sandler močí, podráží bruslaře, vychovává, baví, moralizuje i ulétává, ale hlavně Sandler vysílá do světa zprávu, že je tady a nějaký ten pátek tady ještě bude. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (19)

  • Spoluautor scénáře Tim Herlihy se objevil jako zpívající klokan v Julianově oblíbeném videoklipu "Kangaroo Song". (HappySmile)
  • Manželka Adama Sandlera Jackie Sandler (Jackie Titone) si zde zahrála číšnici v baru. Je to první film, kde se objevila se svým manželem. (HappySmile)

Reklama

Reklama