Reklama

Reklama

Podvodník z Tinderu

  • Velká Británie The Tinder Swindler (více)
všechny plakáty
Trailer
Velká Británie, 2022, 114 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Na internetu ze sebe dělal magnáta, který obchoduje s diamanty a je pořád na cestách, a různé ženy pak obral o miliony dolarů. Některé z nich ale teď plánují odvetu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (248)

Kacitr 

všechny recenze uživatele

Vymyšlený to měl dobře. Další z důkazů, jak láska dokáže být slepá (naivní, hloupá, povrchní...) a že Tinder je jen pro otrlé. Tisíckrát můžete říct, že byste to neudělali. Jenomže bum. Jiskra, úsměv, blablabla a jste v loji. Holky se k tomu postavily. V jednotě je síla. Ten hajzl by měl sedět. Kde je spravedlnost? Nemá žádné finanční problémy a ještě se najdou ženy, co mu padají k nohám? Bacha. Nevěřte těm, co vás na první rande zvou na soukromý let tryskáčem. To je totiž fakt podezřelý. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Výborný dokument, na kterém mě nejvíce fascinovaly moderní seznamovací metody aka, v tomto případě, Tinder. V tomto směru totiž nemám žádné zkušenosti, ale už jen popis toho, jak takové seznamování přes sociální sítě probíhá, mi nahání husí kůži. Nejdřív swipe doprava na Tinderu, match a následné hledání informací na dalších sociálních sítích, kam lidé samozřejmě postují jen to nejlepší (popřípadě lžou, co jim v tom brání, že ano?), což mnohdy vůbec neodpovídá skutečnosti... Hledat tímhle způsobem partnera asi funguje, ne však, když máte nereálně představy. Každopádně... samotný dokument je natočený skvěle (dokonce doplněný o autentické záběry!) a mistrně se mu podařilo přenést nás do situace, ve které se ocitly podvedené ženy. Na jednu stranu je jejich chování nereálně, ale když se nad tím zamyslíte, je pochopitelné. Když se poprvé seznamujeme a někdo nám opravdu sedne, mozek a srdce přestávají jednat racionálně. V tomto případě je to umocněno faktem, že podvodníček působil jako boháč. Doufám, že lidi tohoto typu dostihne karma a nakope jim zadek. ()

Reklama

alisa.upir 

všechny recenze uživatele

Prvotřídní dokument. Líbí se mi, že Simona oslovili a publikovali aspoň jeho odpověď. Jak příznačné. A taky jsou celým dokumentem použitý jeho autentický výpovědi. Aspoň se k nim mohl vyjádřit. Ale jen rozhodnutí. Jinak teda po shlédnutí je smutný, že když je podvodník chytřejší než policajti, tak i po ukradení takových sum si prostě dál žije v pohodě a přepychu, obklopený modelkami… Fakt smutný. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

No, mám když bude mít milej kluk na Tinderu uvedeno "řidič tramvaje" dotyčný dámy by o něj ani nezavadily, takový pocit jsem z těch podvedenejch ženskej alespoň měl já. Samozřejmě frajer byl hajzl až půdu a ta poslední si ho hezky vychutnala. Bavilo mě to, to jo, ale k těm lidem jsem pranic necítil, jeden machroval s penězi druhých a druhý chtěli mít život plný peněz prvního. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelný! Nevěřil jsem, že mě to po pěti minutách tak chytne. Netflix na mě valil virál ze všech stran aplikace. Nešlo tomu uniknout. Takový příběh si totiž nevymyslíte. Hlavní protagonista mi reálně připomínal takové ty pábitelské dobrodruhy Krásné doby z přelomu 19. a 20. století. Jedna lež vedle druhé, žije si z nich jak pan král a nikdo na něj nemůže, protože vždycky ze spár zákona nějak uteče do bezpečí. To, že pro to použil Tinder (moderní vymoženost dnešní doby) a odsralo to pár desítek holek po celém světě, to je zřejmě zanedbatelný fakt, protože si jak pan král žije i dnes. Po shlédnutí tohoto dokumentu je tento fakt na tom všem asi nejvíc absurdní. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Dokument byl zveřejněn 2. února 2022 a na jeho konci bylo uvedeno, že Simon Leviev je na Tinderu pořád aktivní. Krátce po vyšetřování Tinder Levieva zablokoval a prohlásil, že se na platformou nedostane ani s jinými alternativními nicky. (SpicyNugget)
  • Po odvysílání premiéry na Netflixu se na Instargramu objevila spousta falešných účtů Simona Levieva. (Ganka)
  • V čase 18:00 je na pár sekúnd vidieť zábery z Košíc - výhľad z Mlynskej ulice na vežu Jakabovho paláca. (Cigalone)

Související novinky

Netflix vyhodil zásadní manažerku

Netflix vyhodil zásadní manažerku

02.04.2023

Netflix stále prochází reorganizací s cílem ušetřit a zajistit, že u něj budou vznikat co nejsledovanější tituly. Posledním kolem těchto změn neprošla Lisa Nishimura, která ve firmě pracovala už od… (více)

Reklama

Reklama