Reklama

Reklama

Městský lovec

  • Česko Soukromé očko (více)
Trailer

Obsahy(1)

Příběh poslání městského lovce začíná na pevnině, ale než se nadějeme, octneme se s hrdinou (Jackie Chan) na zámořské lodi. Mistra kung-fu si najme milionář, který hledá svoji ztracenou dceru. Stopy vedou k luxusní jachtě, kde se kromě hledané dívky nachází skupina teroristů, chystající se zmocnit lodě. Náš hrdina se několikrát octne ve svízelné situaci, ale díky přátelské pomoci (v této roli je na plátně jeho předchůdce Bruce Lee) samozřejmě zvítězí a Jackie Chan opět dokáže, že humor a bojové scény pospolu dělají z jeho filmů živé legendy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

Moiraine 

všechny recenze uživatele

Když jsem korejskému City Hunterovi dala 3*, tak tady nemůžu jít níž, i kdyby to bylo sebehorší, protože na rozdíl od korejské adaptace, se tohle už na první pohled nebere vážně. Je to hloupé, vcelku bez děje, s neskutečně stupidními dialogy (kterým český dabing rozhodně nepomohl), ale na druhou stranu, jako komedie to většinou funguje. U některých scén jsem se křenila jak idiot. A co se týče bojových scén.... typický Jackie se zajímavými a vtipnými choreografiemi. A to že tu spousta věcí nedává smyl? Vem to čert, hlavně, že je to sranda:) ()

Zombi 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je jedno velký WTF. Zřejmě nejšílenější film Jackieho Chana, vlastně, zřejmě nejšílenější film na světě. Za vidění stojí Street Fighterový souboj a závěrečná bitka s Richardem Nortonem, a i tyhle scény zřejmě natáčeli všichni sjetý houbama, trávou a mamutím mlíkem, pro zbytek filmu pak vyšňupali navíc rozemletýho Speedy Gonzálese říznutýho pštrosem Road Runnerem. Přiznávám, že jsem se celkem bavil, ale to zřejmě jen díky burčáku a absenci jiného programu na večer, i tak bych ale při některých scénách nejraději zalezl pod lino. ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Šílenost, kterou jsem nerozdýchal, protože na mě byla přece jen moc infantilní a dementní. Jackie se také k hotovému filmu neznal a v tisku napadl jeho režiséra Jing Wonga, který kontroval tím, že Jackieho zkarikoval ve svém následujícím filmu VELKÉ RIZIKO s Jetem Li. Extrémně trapný groteskový humor (strašlivé přehrávání, neustálé pády ze stoje na záda) jen stěží vyvažují souboje nahuštěné do druhé a třetí třetiny filmu, ze kterých zaujme především ten s Bruce Leem a ten "videoherní". Jednu hvězdu dávám hlavně za hezká děvčata. ()

haj 

všechny recenze uživatele

Asi nejztřeštěnější Jackieho film a to vzhledem ke ztřeštěnosti některých jeho dalších filmů je už opravdu co říct. To vede k tomu, že diváci se dělí na dvě skupiny- jedni film milují, druzí ho po pár minutách vypínají (kampak asi patřil recenzent Cinemy). Já na druhou stranu se řadím do první skupiny a City Hunter patří mezi mé oblíbené Jackieho filmy, protože moc filmů mě v životě tak nerozesmálo jako právě tento. Je to zkrátka nepřetržitá záplava humoru, akce a všeho, co máme na Jackiem tak rádi. Moje oblíbené scény jsou boj ze Streetfightera, scéna s Bruce Leem a závěrečný souboj s Richardem Nortonem. A samozřejmě všechny Jackieho sny, bězvědomí přece jenom nemusí být tak špatný. ()

krvavamera 

všechny recenze uživatele

City Hunter! Snad nejšílenější, ale naštěstí také nejvtipnější film, jaký jsem kdy viděla. I když je to celé dost šílené, je to ujeté dost roztomilým a až překvapivě zábavným způsobem! Jackie Chan je tu ala komiksový hrdina a neskutečný děvkař (dívkám je pro smích a podlamují se jim kolena současně!). Jeho macho pózy, vítr ve vlasech a titulní popěvek dívčího sboru "City Hunter -- áááách" kdykoli chce Jackie zamachrovat do kolen dostanou i vás. Co mě jako fanouška kung-fu filmů potěšilo, byla pocta, kterou zde složit Bruce Leemu. Jde o souboj v kině - na plátně běží scény z Bruceova "posmrtného filmu" Hra smrti (http://www.csfd.cz/film/25037-hra-smrti/). Některé dokonce několikrát... Bruce na plátně prožívá svůj legendární souboj s Kareem Abdul-Jabbarem (tzv. souboj Davida s Goliášem - Abdul má přes dva metry, takže styl boje, který ti dva ukazují, je dost zvláštní - v Městském lovci díky střihu budí souboj dojem, že je o dost delší než ve skutečnosti ve Hře smrti je) zatímco Jackie v sále mydlí dva týpky, kteří si s Abdulem nezadají a porazí je díky tomu, že se inspiruje Bruceovou akcí na plátně (ono porazit dvoumetrového černocha není jen tak). A jako naprostý bonbónek působí, když Bruce Lee z plátna "reaguje" na repliku, kterou na jeho adresu Jackie prohodí.... Dalším silným momentem je "živý Street Fighter", který je stejně šílený, jako tahle hra, ve skutečnosti počítačová akce působí ještě šíleněji. Konečně fanoušci vědí, jak by vypadal Jackie Chan jako žena. Z tohohle filmu si budu pamatovat řadu zábavných replik (jako třeba "Drop it or I'll drop you) a závěrečnou píseň, kterou jak již je zvykem nazpíval sám Jackie (I am City Hunter lalala - City Hunter -- ááách). Jo a ještě: tu skvělou scénu, kdy Jackie utíká a utíká a za ním explodují jedny dveře za druhými, si můžete komentovanou užít i v dokumentu My Stunts (http://www.csfd.cz/film/1438-jackie-chan-my-stunts/). Protože Jackie (alespoň v tý době) rozhodně nebyl fandou nějakých počítačových triků a zvláštních efektů, je to všechno pěkně na ostro. Pánové nevím jak vám, ale mě by asi uhořela prdel ;) Tímto zařazuji City Huntera do své osobní desítky nejlepších filmů Jackieho Chana. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (9)

  • Jackie Chan si poranil při pádu ze skateboardu koleno a vykloubil si pravé rameno. (CrypzzXD)
  • Existují minimálně tři sestřihy filmu. Nejdelší obsahuje navíc scénu hudebního vystoupení oproti prostřednímu a v českých kinech nikdy neběžel a nebyl ani nadabován. Prostřední sestřih byl uveden v našich kinech a je nejběžněji k zhlédnutí. A nejkratší se tu a tam objevuje na kabelové televizi a je na něj pořízen český dabing. Od prostřední se liší např. vystřižením prakticky celého závěrečného souboje, ze kterého je ponechán pouze jeho začátek a vyvrcholení. (Dzin01)

Reklama

Reklama