Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V opuštěné továrně se setkají dva zločinecké gangy, aby směnily kufříky, z nichž jeden obsahuje drogy a druhý peníze. Tentokrát se to ale neobejde beze svědka, protože celou transakci i vraždu, která následuje, nafilmuje televizní reportérka Diana. A to poslední, co by mafiáni chtěli, je stát se hvězdami zpravodajství. Začnou reportérku pronásledovat a ta při zběsilém útěku narazí na Jackieho, který má jako znamenitý kuchař vlastní, velmi oblíbený kuchařský pořad "Co se dnes vaří" v australské televizi. Kromě toho je mistrem bojových umění, a protože reflexy jsou rychlejší než úvahy, zmlátí gangstery dřív, než si uvědomí, že by se do takových věcí neměl plést. A má pravdu. Gangsteři mafiána Giancarla jdou totiž nejen po pohledné reportérce, ale především po inkriminující kazetě. A ta se, opět souhrou náhod, dostane do rukou Jackiemu, i když o tom nemá ponětí. Místo klidného večera ho tak čeká řada nemilých překvapení, tvrdých pěstních střetnutí, soubojů a honiček s Giancarlovými zabijáky. A nejen s nimi, protože o kazetu je čím dál větší zájem. (Nova Cinema)

(více)

Recenze (99)

tron 

všechny recenze uživatele

„Ja nevedieť dobre anglicky po, ale vedieť, čo to malé prsia.“ Fajn akčná komédia so sympatickým a miestami skutočne neuveriteľne kaskadérskym Jackiem Chanom, idiotským scenárom (hrdina a tri ženy po sérii útokov odmietnu policajnú ochranu; na „predávanie“ rukojemníka kráčajú policajti meter za hrdinom, ktorý musí prísť sám) a rozkošným cameo Jackieho kamaráta Sammo Hunga, inak režiséra tejto priemernej snímky. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem od filmu zábavnou akční blbinku, kde nepůjde o existenciální a filozofická moudra, ale kde mne pobaví Jackieho humor a pár akčních chuťovek. A přesně to jsem dostal. K tomu tři sexy holky (včetně jedné zrzky), vynikající využití věcí na stavbě k boji, nu a závěrečný souboj a následný boj s dumperem tomu vévodí. Za sebe jsem byl spokojený. ()

Reklama

Icefist 

všechny recenze uživatele

Dost slabej děj a konec, hlavní záporák taky nic moc. Nicméně pro Jackieho mám slabost a on sám tady opět ukazuje co umí. Jeho akční scény jsou prostě top a jako plus musím počítat i tradiční vtipné situace. Nechyběj ani luxusní nepovedený záběry na konci. Když to všechno protřepu a zamíchám, tak 70 %. Oblíbená část- Jackieho využití popelnice ()

Stejšn 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan ve výborné formě. Rychlý film, přesně tak jak ho máme rádi. Závěr plný výbuchů je sice tak trochu na hlavu, ale např. pasáž na stavbě nemá chybu a je to určitě jedna z jackieho nejpovedenějších taškařic. Co mi ale ve filmu vyloženě vadí je množství rozmazaných zpomalených záběrů, a to i úplně zbytečných (proč je třeba zpomalený pohled na jedoucí policejní auta apod.?) ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Zběsilá akční jízda alá Jackie Chan. Už počátek příběhu nás nenechá pořádně se rozkoukat a už to jede. Zkrátka Jackie jak ho máme rádi. Honičky, souboje, úžasné kaskadérské kousky, skopičiny a typické asijské opičárny v takovém tempu, že by bylo nejlépe snad ani nemrkat, aby nám náhodou něco neuniklo. Vrcholem všeho dění je závěrečná akční scéna s ohromným náklaďákem. Tak tady se doslova tají dech. Za zmínku i stojí, že na režijní stoličku si opět s velkou chutí sedl Samo Hung. Celou dobu jsem si říkal, jestlipak se tu také někde objeví. A vskutku nezklamal. V 50 minutě coby cyklista ozvláštnil dějství svou maličkostí. Akce ve stylu HK tudíž nezklame a zanechá vskutku fenomenální zážitek. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (13)

  • Emil Chau si zde zahrál stejnou postavu, jako ve filmu Rachot v Bronxu (1995). Jedná se o postavu zmrzlináře. (SG-1)
  • Režisér Sammo Hung si ve filmu střihl malé cameo. Ztělesnil zde cyklistu, který se zaplete do potyčky na silnici. (SG-1)
  • Počas predvádzacej scény varenia hodil Jackie malý kus vajca do Mikiho, ale na jeho tvári je oveľa väčší kus. (Peter-1307)

Reklama

Reklama