Reklama

Reklama

Pozvánka do pekla

  • USA The Invitation (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Po smrti své matky a bez příbuzných podstoupí Evie (Nathalie Emmanuel) test DNA… a objeví dlouho ztraceného bratrance, o jehož existenci neměla tušení. Její nově nalezená rodina ji pozve na okázalou svatbu na anglickém venkově, kde se nejprve nechá svést svůdným aristokratickým hostitelem. Když však odhalí zvrácená tajemství v historii své rodiny a znepokojivé úmysly skrývající se za jejich hříšnou štědrostí, promění se její návštěva v noční můru a boj o přežití. (Falcon)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (115)

dom156 

všechny recenze uživatele

Zase jsem viděl vyhozené prachy od tvůrců. Půlku stopáže se snaží vykreslit romantické drama s hororovými prvky a pak to zaplácnou klasickým stupidním zakončením. Ještě navrh přidají poslední tak 3 scény, které jsou již úplně vytržené z kontextu a jen jsem nevěřícně civěl na plátno (ano, šel jsem na to do kina...). Casting na výběr hlavní herečky byl mimo, ta osoba hrát moc neumí a charisma také postrádá. Odcházím z kina mírně rozladěn a s nedoporučením pro shlédnutí této patlaniny. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

v první polovině má Pozvánka do pekla místy celkem slušnou atmosféru a vypadá docela slibně. Jenže pak se z toho stane něco jako Ready or Not s tím rozdílem, že Read Or Not byla černá komedie/satira a tohle se bere smrtelně vážně a moc to nefunguje. Po zvratu jde veškerá atmosféra do kopru a pak už je celkem jedno co se stane a kdo přežije. Nathalie Emmanuel mám sice docela rád, ale ruku na srdce nikdy z ní nebude velká charakterní herečka a tady se veze s nemastným neslaným zbytkem...40% ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem trochu jiný a rozhodně strašidelnější průběh. V tomto případě mne první polovina tak akorát navnadila a konečné vyznění, ač stále ještě ucházející, působilo velmi banálně. Za největší klady považuji asi zajímavě napsané postavy, přičemž by Nathalii Emmanuel sedla spíše role vedlejší a nebo oběti. Jinak asi fajn oddechový horůrek, jen by to chtělo ještě zapracovat na atmosféře 50% ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Spletl jsem si film s Ready or Not (2019), na kterou jsem koukal později. Ale během pár let (navíc během Covidu, kde čas se dělí třemi) tu máme dva skoro stejné filmy. Nevěsta, tajuplný zámek a všichni jsou tak milí až do chvíle než se setmí. Tenhle film má však Nathalie Emmanuel, která je prostě k zulíbání. A dokonce bych řekl, že první hodina šlape dobře. Příjemná nepříjemná atmosféra na vás dýchá a těšíte se na creepy scény. Ty se dostaví tak dvě a pak hawk. Finále je akční a ujeté. Z příjemných třech do spadne hned na podprůměrnou kvašku, která se vám vykouří z hlavy. (45 %) ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Pointa filmu mala zrejme vyustit k veticke, ktoru povie jeden hajzlik v zavere: "you, modern women, are so ungrateful!". :) Druhy film pani reziserky a scenariskty - Jessicy M. Thompson. Ukazat jednu silnu, sympaticku, emancipovanu zenu, ktora "znici" ten nanichodny "muzsky svet. :) "This is Sparta" v zavere bola efektna. Jedine pozitivum, bol pre mna zaroven trochu deja-vu z The Haunting z 1999-teho. Totiz pekna atmosfera zo zakuti toho stareho sidla. Malo to podobny vibe. Zaverecnu vtipnu scenu s cernosskou kamoskou a podpichnutim "the whitest boy" si mohli odpustit, ale celkovemu cajickovemu dojmu by to aj tak nepomohlo. Predvidatelna slabota. Slabulinke dvojhviezdie. Aj vdaka celkom vydarenej hororovej uvodnej scene so "strunou". 30% Neodporucam. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (9)

  • Starý pár, ktorý sa po úteku Evie (Nathalie Emmanuel) zmocní, sa volá Jonathan a Mina Harkerovci, čo sú mená dvoch veľmi významných postáv knihy "Dracula". (molcan2)
  • V rozhovore pre Bloody Disgusting režisérka Jessica M. Thompson prezradila, že po uvedení filmu v kinách bude na VOD a streamingu zverejnený alternatívny zostrih s označením R. V druhej verzii je pridaných viac gore, násilia a nahoty, ktoré boli z kinoverzie odstránené kvôli ratingu PG-13. (molcan2)

Reklama

Reklama