Reklama

Reklama

Deadstream

Trailer 1

Neúspěšný influencer se pokouší získat zpět své sledující prostřednictvím živého vysílání jedné noci o samotě ve strašidelném domě. Když ale náhodou naštve pomstychtivého ducha, jeho poslední šance na získání internetové slávy se stane bojem o život v reálném čase. (mikki089)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (88)

TedGeorge 

všechny recenze uživatele

Nejlepší na Deadstreamu je, že se vůbec nebere vážně a chytře využívá streamovací berličku. V okamžiku, kdy začne jít vysílajícímu Shawnovi o kejhák, otrlí diváci na chatu si začnou stěžovat na mizerné CGI. Ve chvíli, kdy dojde na čtení z tajemné knihy ve sklepě (pomrknutí na fandy Evil Dead je teprve začátek), spustí se nám video jedné postarší sledující, která si vygooglila, o co přesně jde. No a to vše je zabalené do mrazivého hávu řemeslně zvládnutého a nahláškovaného (Let´s DEMONetize this bitch!) hororu, kde o nějaké překvápko není nouze. Akorát těch lacinějších lekaček bylo vážně trochu moc. Debutující manželské duo Winterových každopádně mělo nakoukáno a suverénně zrežírovalo velmi sympatickou jednohubku, která omšelý found footage subžánr omlazuje o pořád ještě aktuální internetový fenomén. ()

Aargh 

všechny recenze uživatele

Found footage, které kombinuje horor a komedii. Ale ne jako hororovou komedii, ale jako fungující strašidelné scény střídané docela vtipnými komediálními scénami. Je to hrozně laciné, což se projeví hlavně na konci, ale většinu času jsem se dobře bavil a místy docela bál, protože opuštěné domy v noci na mě prostě fungují. ()

Reklama

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Populárny influencer Shawn Ruddy bol na internete zrušený. Snaží sa o návrat na obrazovky, a tak sa rozhodne streamovať zážitky zo strašidelného domu, kde chce stráviť celú noc. Nedopatrením sa mu podarí prebudiť ducha, ktorý bol v dome uväznený. Začína byť jasné, že toto môže byť posledná noc jeho života, ktorá bude navždy zaznamenaná na kamerách. - Asi to najlepšie, čo zatial Shudder priniesol na obrazovky. Naprosto ideálna kombinácia humoru a hororu, ktorá sa úplne vyhýba modernej korektnosti a ide naplno od začiatku až do konca. To všetko s minimálnym rozpočtom, ale za to neuveritelnou vášňou k hororovému žánru, pričom sa v niektorých pasážach atmosférou dokáže vyrovnať tým najlepším Found Footage kúskom v histórii. K tomu príjemne mixuje parodovanie moderných influencerov spolu s pridaním chat príspevkov od fanúšikov, ktoré sú tiež nesmierne zábavné. Naviac je to bombasticky napísané a plné legendárnych hlášok, z ktorých u mňa jednoznačne vedie Let's DEMONetize this bitch! Toto manželské duo si okamžite značím ako must-see a už teraz sa nemôžem dočkať ich segmentu vo V/H/S/99, ktorý vychádza o pár dní. ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Komediální stránka filmu mi ze začátku moc nesedla ale postupem času se zlepšovala a v posledních 30 minutách si myslim že byla i celkem funkční. Překvapivě to ušlo i jako horor, sice tam toho mohlo bejt víc ale má to sem tam napětí i dobrou lekačku. No a hlavně to má oproti ostatním FF filmům kameru která neglitchuje, netřese se a vše je vidět. Na jedno zkouknutí neurazí. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Vypatlaní magoři... blbí influenceři." Užít si Deadstream aspoň jako komedii a nadsázku? Copak to šlo, s tím k zblití přehrávajícím, idiotským a trapným  "mocinkymoc se bojím" streamerským debílkem, hystericky pištícím jako malá holka? Brrr! Použitelné coby lakmusový papírek. Namočen do krve (hodnocení) uživatele prozradí na dotyčného věk, jeho vztah k youtuberům i zdravotní stav. Např. já jsem v pohodě. Stará škola, hororový pajšl v cajku díky zdravé stravě. Od malička hodně zeleniny a ovoce (jablíčka mi drápem loupal Freddy Krueger), do pole jsme chodili s ostatními dětmi na kukuřici a maso mívali jen občas (v pátek třináctého). Furt na čerstvém vzduchu, spousta pohybu.  Dnešní mladí nehoní ani mičudu po hřišti, ani holky v parku, honí už jen u streamů. Na tábory už nejezdí, jen čumí na net, jak se na noční stezce odvahy místo nich bojí nějaký youtuberský kokot. Oni na něj pak chrlí lajky, jak neduživí tuberáci krev. Zadky přilepené k židlím, strava nezdravá. Po škole tučný fastfood, hotdogy a filmy z kuřecího separátu, k večeři jako sulc se třesoucí blivajzy found fotage (čest chutným výjimkám, např. pasáž z District 9). Navíc žerou i špekaté youtubery a toxické influencerky. Velebnosti, to je hnus. ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama