Reklama

Reklama

Princezna

Trailer 1

Obsahy(1)

Ve filmu Princezna se krásná, mladá a odhodlaná královská dcera odmítne provdat za krutého sociopata, s nímž je zasnoubená. Unesou ji a zavřou v odlehlé věži otcova hradu. Její zhrzený, pomstychtivý nápadník se chystá zmocnit trůnu, a tak musí princezna ochránit svou rodinu a zachránit království, ať to stojí, co to stojí. (Disney+)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (177)

tom88 

všechny recenze uživatele

Veľmi originálna a odvážna blbina, ktorej budete fandiť. V podstate non-stop akcia, ktorá do samého záveru neutícha. Vyzerá to cool a je to zábavné. Film sa samozrejme neberie príliš vážne a to ho v tomto prípade zachraňuje. Túto ,,tak trochu inú,, rozprávku od Disneyho môžem doporučiť, ale netreba mať vysoké očakávania. Myslím, že radový divák sa slušne zabaví. Je to medzi tri a štyri. 70% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Parádna prakticky nonstop akčná jazda, ktorá štruktúrou pripomína arénovky alebo videohry, keďže hlavná hrdinka neustále prekonáva jedného zloducha za druhým v stále obtiažnejších a dostatočne rôznorodých  leveloch. Len sa nepostupuje v nekonečnej veži smerom nahor, ale nadol. Karty ohľadom zápletky sú rozdané behom pár minút a neskôr sa vo flashbackoch dozvieme už len to, prečo je princezná tak dobrá v kung-fu. Jednoduché, strohé ako v každej arénovke, ale dokonale funkčné. Kto chce filozofovanie nad nesmrteľnosťou chrústa, tak nech hľadá inde. To podstatné, na čom v tomto žánri záleží, je akcia. A tá je sa vydarila. Fantastické bitky s akurátnou mierou brutality. Žiadne nechutné gore, ale krvi si užijeme neúrekom. Bulharskí kaskadéri so sebou hádžu o zem poriadne brutálne na x spôsobov a nadpozemsky krásna Joey Kingová vyzerá pri máchaní mečom dokonale uveriteľne. Neskôr sa k nej pridá aj vietnamská fúria Van Veronica Ngo a predvedú fantastické bitky. Až vám nakoniec démonického záporáka Dominica Coopera bude ľúto. Chudák sa chcel len oženiť a Joey nie a nie povedať áno. Za zmienku ešte stojí jeho poskok Olga Kurylenková, ktorá sa oháňa bičom lepšie ako Indy. Takže, kto chce vidieť vydarenú akčnú jazdu, hurá do toho. P.S: Komická figúrka tučného vojaka stojí za to. A že vraj obezita nemôže zachrániť život. Pritom keď idete do schodov a od únavy nič okolo seba nevnímate, tak môže. Hehe. 8/10. ()

Reklama

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Za mě výborná a zábavná věcička, variace na The Raid v středověkém království mi přišla poměrně neotřelá a vtipná. Akční jízda patro po patru samozřejmě často plave v logice, chování postav a postaviček, dvořanstva, stráží a vůbec je často na pováženou, ale já se bavil. Joey King se mi fakt líbila a  celkem se jí souboje i daly věřit,  zato třeba  král byl až podivně blábolivej přizdisráč, autorita žádná, taktéž záporák, ač poměrně charismaticky podanej, tak moc rozumu nepobral. Vůbec ty středověký reálie dost pokulhávaly. Ale ve výsledku i přes plno logickejch lapsů je to oddechovka  plná akce a poctivé řezničiny úplně v pohodě. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Hodně fajn oddychovka, která má dost povedenou akci, sympatickou hrdinku a velký body kill. V pár scénách jsou vidět slabších triky, občas hlavní hrdinka přežije úplně všechno, ale je to dobrá podívaná, co mě bavila od začátku až do konce. Joey King si to uvěřitelně dává a strhává na sebe pozornost tím nejlepším způsobem. Dominic Cooper a Olga Kurylenko přehrávají a očividně se dost dobře bavili při natáčení. Režisér Le-Van Kiet natočil povedený film, který si je vědom svých limitů. Osobně mám hodnocení mezi třemi a čtyřmi hvězdy, ale když vidím kolik to tady má procent, tak s radostí tu čtvrtou hvězdu napálím. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Joey King ako princezná radšej nie, má čudne pozliepané časti tváre a pripomína Šebovú. A keď tu nechutne grgala ako prasa, nevyzeralo to už vôbec sexy. Film má pekné kostýmy, ale väčšinou ide o také krvavé rúbanie hlava nehlava, kde tridsaťkilová princeznička jasne vyhrá. Škoda efektného obesenia Ukrajinky, fandil som jej a neviem, či sa v súčasnosti smie na žltomodré devy útočiť. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení započalo v srpnu 2021 a skončilo v září téhož roku a probíhalo v bulharském městě Sofia. Rozpočet pak činil zhruba 26 milionů amerických dolarů. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama