Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zkušený a uznávaný kriminalista Mitch Preston je zcela oddán práci a z celého srdce nesnáší vlezlé televizní kamery. To černošský policista Trey Sellars je naopak bezvýznamný pochůzkář, který touží po mediální slávě a pravidelně se účastní konkurzů na filmové a televizní role. Jednoho večera zahlédne Trey v baru Mitche. Všimne si, že je ozbrojen, a vidí, jak s dalším mužem a taškou vchází do obchodu naproti baru. Tuší zločin, vysílačkou přivolá posily a pustí se do sledování podezřelých. Těm mezitím ve skladišti prodává černošský dealer heroin. Jednání však přeruší helikoptéry televizních stanic, odposlouchávajících policejní vysílačky. Ve skladišti se rozpoutá divoká přestřelka, při níž dealer použije nezvykle průrazné střelivo a zraní Mitchova parťáka. Do akce se zapojí i Trey, který se pokusí zatknout Mitche. Zuřící detektiv ho připoutá želízky k plotu a rozstřílí kameru reportérů, kteří překážejí při pronásledování. Nezdařená akce má nečekané důsledky, když televizní producentka Chase Renziová přesvědčí nadřízené, aby natočili novou reality show o práci policie s Mitchem v hlavní roli. Vzpírající se Mitch dostane účast v pořadu rozkazem. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (188)

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Koho byste tak obsadili do role střeleného neustále se ksichtícího policisty a koho do role věčného mrzouta plného sarkasmu? De Niro je na světové scéně jednoznačným věčným mrzoutem číslo jedna a když potřebujete dvojici policistů různé barvy pleti, mezi černošskými komiky je nejvyhlášenější Eddie Murphy. (I když by mohlo být zajímavé sledovat například Clinta Eastwooda s Chrisem Rockem .:-)) Herci tudíž neměli vesměs co zkazit, když měli předvádět to, co předvádějí celou svou hereckou kariéru. Je to sice příjemný relax, na který se dá podívat víckrát, ale nepřináší nic, co by stálo za čtvrtou hvězdičku. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Výborně jsem se u toho bavil, dlouho jsem neviděl film, u kterého bych se tak nasmál. Trochu mi to pokazil ten uspěchaný konec. Ještě Mitchovi dozařizují cool kvartýr a po dvou třech dalších scénách finito. Vadil mi i ten odklon od komedie k ryzímu akčňáku. Ale i ten měl z mého pohledu hvězdné parametry, na scénu s rozstříleným střešním bazénem hned tak nezapomenu. Nic jsem o tom nevěděl, nic jsem od toho nečekal, o to příjemnější to pro mě bylo překvapení. ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Komedie, která by byla ještě kvalitnější, kdyby se zapojili i jiní herci. Robert De Niro jako by s svou otrávenost přenesl i do hereckého výkonu. Možná to byl záměr hrát to právě tak, ale zatímco Eddie Murphy hraje tradičně s velkým nasazením, jeho kolega se spíš malátně prošourá ke konci filmu. Také mi chybí více vtipů. Hodně zábavy se točí právě kolem E. M., ale ostatní herci jsou stále vážní a tak se jim vyhýbá i veškerá legrace. Takže když E. M. není na scéně, jako by humor zmizel s ním. ()

Brouk 

všechny recenze uživatele

Zpestření cesty mezi Prahou a Brnem, bohužel nic víc... A přitom je to škoda... Zločin a jeho sledování v přímém přenosu je dosti potenciální téma (až někdy mrazí), prostředí atraktivní... DeNiro se nudí, ale ve videokomoře obzvláště skvěle... A Eddie? Já fakt nevím.... Ale připadá mi, že se transformuje na jinou bytost... S komika na kašpara... a pěkně vyčpělého... :-( ()

GilEstel 

všechny recenze uživatele

Tak tohle už je doba, kdy Eddie Murphy nezadržitelně padá z vrcholů své bývalé slávy. Ačkoli role zlobivého policisty je mu šitá na míru a má jí několikrát odzkoušenou, zde je protivný víc než vtipný. Ani snaha o osvědčený kontrast dvou hlavních postav nezafungovala. Rádobyvtipné výměny názorů působí škrceně. Vypadá to, že ta De Nirova mrzutost a podrážděnost ani nebyla hraná. Spíš je z toho cítit ryzí bezradnost. Škoda, že herec jeho formátu se nechal svázat do něčeho takového. Zdá se, že tento paskvil je dílem marketingového plánu a nereálných očekávání kohosi v pozadí produkce. Vzniklá slátanina je tak stejně nemožná jako ta reality show, kterou ve filmu natáčejí......jakže se to jmenovalo?.....Jo už vím....Showtime! 35% ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v Los Angeles (Kalifornie, USA). (SONY_)
  • Ve scéně, kdy je Trey (Eddie Murphy) na castingu a jeho nadřízený ho požádá o odznak, má Trey i popruh na vybavení. V momentě, kdy jej nadřízený upozorní na přidanou větu, Trey však již popruh nemá. V dalších scénách se pak objevuje opět s popruhem. (Sign)

Reklama

Reklama