Reklama

Reklama

Byl jednou jeden... život

(seriál)
  • Francie Il était une fois... la vie (více)

Epizody(26)

Zveme vás na dobrodružný výlet za poznáním lidského těla. V tomhle animovaném seriálu se dozvíte, jak fungují buňky, srdce, mozek a všechny další tělesné orgány. (Netflix)

Recenze (552)

Sochorisko 

všechny recenze uživatele

Musím říci a přiznat, že na tuto pohádku (odborný film:) se rád koukám znovu a znovu ač mi už (bohužel) 8 není. Lepší zpracování podobného odborného tématu pro malé děti neznám, ba naopak si myslím, že tak čtvrtina lidí ty zajímavé věci řečné právě v tomto dílu ani nezná. Samotné zpracování červených krvinek allias přenašečů kyslíku, bezva.. ()

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Náučné, zábavné, jedinečné! Albert Barillé zanechal nezmazateľnému stopu detským, dospievajúcim aj dospelým divákom. Dodnes zadržiavam dych, keď okolo mňa prefrčí motorový nepriateľ. Melodická úvodná znelka navodí správnu náladu, aby na to mohla začať púť červených hrdinov s kyslíkovými bublinkami na chrbte. Tí spoznávajú jednotlivé zákutia ľudského tela a stretajú sa s jeho ochrancami aj tými čo majú v úmysle škodiť. Medzi 24 epizódami sa nájdu samozrejme aj slabšie kúsky (Neuróny), ale i napriek tomu, by som decku bez váhania seriál pustil. A to, že ma RTVS dabing núti sa stať opäť raz pirátom, mu vysvetlím neskôr. ()

Reklama

FireTight 

všechny recenze uživatele

"Tisíc podob život mívá, kdo je nezná, ať se dívá!" Další skvělý seriál z francouzského cyklu "Byl jednou jeden...". Taková nádherná a nenásilná forma objasnění, jak to s tím naším lidským tělem vlastně je a co se tam v jakých chvílích děje, se jen tak nevidí a já tvůrcům ve stoje tleskám. BRAVO! Hodné červené krvinky, bílé krvinky ve formě ostražitých policajtů a odporné viry a bakterie s jediným cílem - ovládnout tělo! Nejoblíbenější díl? "Ústa a zuby" - zubní kazy s vrtačkou zásobovány pytlíky s cukrem! :D ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-seriál. Seriálová animovaná učebnice (nejen) pro nejmenší o tom jak vlastně lidské tělo funguje. Mnoho informací ohledně biologie člověka jsem čerpal právě z tohoto seriálu. Rád vzpomínám na chvíle na základní škole a hodiny biologie s následným promítáním tohoto poučného "seriálu", ach kde jsou ty časy. | Průměr všech 26. epizod: 80% (4*) | ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Tohle je parádní! Jako člověk "skoro z oboru" jsem tímhle nadšená. Provázelo mě to celé dětství a ráda se na to dívám, jak bílé krvinky řežou do těch hnusných parazitů se špičatými nosy,jak červené krvinky nosí molekuly kyslíku na zádech...je to poučné, pobaví, pro děti snadno pochopitelné, nemá to chybu.. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • Epizóda Kostná dreň nebola na Českej televízii nikdy odvysielaná. Vyšla až na DVD s dabingom od BH Promo. (D1705)

Související novinky

Rudý Baron, Geronimo a Zlatý Míč

Rudý Baron, Geronimo a Zlatý Míč

28.05.2006

Tomu se říká zajímavá sešlost, pravda? No a to ještě vůbec není všecko (ale o tom později). Když se řekne francouzský animovaný film, napadne vás pravděpodobně nejdřív Tintinova dobrodružství, Byl… (více)

Reklama

Reklama