Reklama

Reklama

Chucky jednoho dne dospěl a zjistil, že je načase najít si nevěstu. Vybral si dobře. Tiffany jeho lásku opětovala, ale to mu nestačilo. Chtěl být nesmrtelný. Dobrý nápad. Právě byla na silnici havárie a leží tam spousty těl. Stačí si jen vybrat. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Po filmu „Chuckyho nevěsta“ jsem docela zvědavý na to, jak Don Mancini zvládl pátý film, protože ten šestý se rozhodně tolik nepovedl. Nic to nemění na tom, že v téhle sérii je rozhodně pořád co vidět, a není to jen sex dvou panenek a jejich hašteření, i když to je naprosto skvělé koření tohoto kousku. Tenhle film mě prostě bavil a oproti druhému a třetímu dílu velmi vyniká. ()

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Čtvrtý díl Dětský hry už s názvem Chuckyho nevěsta mě hodně bavil. Poslední díl co jsme měli ještě na VHS z videopůjčovny. Jo tenhle díl mě hodně překvapil a líbil se mi víc než třetí. A navíc Jennifer Tilly jako Tiffany je sexy princezna a má moc krásný nohy :D A černý lak na nožkách jí strašně moc sluší. Lízal bych je hned 😜 Je to dobrá čubka. No a musim pochválit soundtrack, skvělý pecky od Blondie a Roba Zombieho :) Atmosféru to má zase jinou a hodně dobrou, takovou temnou. Krvavější a temnější než předchozí díly, nevěsta Chuckyho je dobrá, panenka ve který je duch Tiffany. Skvělá scéna kdy maj panenky sex - Tiffany - Máš gumu? Chucky - Podívej se na mě! Celý jsem z gumy! :D Chuckyho namlouvá zase jako ve druhém dílu Martin Sobotka a hláškuje fak dobře. Stejně tak pořád skvělej Brad Dourif jako Chucky. I když to je víc už komedie, tak režisér Ronny Yu natočil výborný pokračování, bavil jsem se skvěle. ()

Reklama

cityman 

všechny recenze uživatele

Další pokračování poměrně uspěšné hororové série, není zas až tak špatné jak by se od tak pokročilého dílu (myslím, že je čtvrtý) dalo očekávat. Sice to již není nic převratného, tak jako byla třeba jednička, ale rozhodně se ještě stále drží v nadprůměru, ikdyž je to místy spíš už komedie než horor. :o) ()

Aurus odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla OBROVSKÁ sračka. Tohle je jeden z nejhorších filmů které jsem kdy viděl. Můžemi někdo vysvětlit odky můžou mít panenky spolu sex? Ach jo. Příběh je totálně debilní, postavy jsou debilní a hudba je směšná! Atmosféra totálně zmizela,vtipy nejsou vůbec vtipy! Ani sekundu sem se nebavil! Za mě 0/10. ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Oproti vyčpelé dvojce i trojce je tento je tento díl jednoznačně lepší. Přidání nové vraždící panenky Tiffany a to, že z toho udělali spíše komedii než horor, tomu hodně pomohlo, protože jak bylo na předchozích dílech vidět, chudák Chucky už by to sám neutáhl a kouzlo jedničky se víceméně ztratilo. Vražd se tu samozřejmě dočkáme, ale není jich moc a nejsou ani kdovíjak zajímavé. Zato komediální prvky jsou zde vážně parádní. Obě panenky hází opravdu výživné hlášky. A nejen to... chcete vědět, jak to vypadá, když mají dvě panenky sex? Máte to mít:)! Navíc se docela povedla i hudba složená především z rockových skladeb. Zbývá dodat, že jsem se nenudila ani na chvíli a tak nemůžu jinak, než dát 4*. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (23)

  • Vo filme zaznie hneď niekoľko piesní hudobníka a režiséra Roba Zombieho. V úvode je to "Living Dead Girl". (BlackTom)
  • V úvodní scéně lze spatřit masku Jasona Vorheese z filmové série Pátek třináctého a Michaela Meyerse ze série Halloween. Dále motorovou pilu Leatherface z filmů Texaský masakr motorovou pilou a také rukavice Freddyho Kruegera ze série Noční můra v Elm Street. (Caelos)
  • Jméno postavy Damiena Baylocka je inspirováno filmem Přichází satan! (1976), kde se malý antikrist jmenuje Damien a jeho chůva Baylock. (Caelos)

Související novinky

Tygr a drak pokračuje

Tygr a drak pokračuje

27.01.2013

Film, který definitivně proslavil Anga Lee, získal čtyři Oscary (nejlepší cizojazyční film, výprava, kamera a hudba) a stal se (podle znalců žánru neprávem) prvním kung-fu filmem s duší a mozkem, se… (více)

Reklama

Reklama