Reklama

Reklama

Chuckyho kult

  • USA Cult of Chucky (více)
Trailer 2

Poslední čtyři roky strávila Nica (Fiona Dourif) v ústavu pro duševně choré zločince poté, co byla nespravedlivě obviněna, že to byla ona, ne Chucky, kdo zavraždil celou její rodinu. Když ale její psychiatr na skupinové terapii představí nový léčebný prostředek – “hodnou” panenku – léčebnu postihne série děsivých úmrtí a Nica začne o své diagnóze pochybovat. Andy (Alex Vincent), Chuckyho nyní již dospělá oběť z původního snímku Dětská hra, spěchá Nice na pomoc. Aby ji ale zachránil, bude muset obelstít Tiffany (Jennifer Tilly), Chuckyho dávnou nevěstu, která udělá cokoliv, aby pomohla svému milovanému protějšku. A je jí jedno, jak smrtící a zvrácené to bude. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (126)

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Hľa.... Veľmi dlhých 90 minút. Kým Curse of Chucky (2013) bola celkom slušná pocta klasiky a milo ma prekvapila. Cult of Chucky je presný opak. Prekombinovaný scenár nemal miestami hlavu ani pätu, o troška lacnejší look tomu tiež nepridával na vierohodnosti. Niekoľko slušných Chuckyho hlášok a podarené gore však nedokážu vytrhnúť tento film z dna žumpy kam sa táto horrorová séria práve dostala. Škoda Mancini, rozbehnutý si bol slušne. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

V komentáři k šestému Chuckymu píšu nepochopitelně cosi o 'sympatické Dourifově dcerce', zatímco teď jsem se celou dobu ošíval a vrčel "džýzys, ta má ale chudák ukrutnou držku, celej táta...". Ale jinak opět naprostá spokojenost, Manciniho styl se mi líbí a v žánru "současný soft horror" ční sedmé Child's Play vysoko nad průměrem. Oceňuju stále devadesátkově loutkového Chuckyho namísto nějakých digitálních blivajzů. Jen příště prosím víc sadistických brutalitek a jadrnější slovník. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tahle série opravdu už nemá vůbec co nabídnout. Technická stránka je značně podfinancovaná a film vypadá, jako by vypadl z VHSKY z 90. let, to samé platí o hereckých výkonech. Atmosféra nulová, což vzhledem k tomu, že se film odehrává v psychiatrické léčebně je značně negativní, takže jediné, co stojí za zmínku je Gore, kde potěší praktické efekty a je zvládnuto poměrně slušně, ale kdyby se nemuselo čekat 70 minut než se film rozjede, potěšilo by to víc. Ujdou ještě Chuckyho hlášky, jinak nevidím příliš důvodů proč nového Chuckyho doporučit. Na jedno zhlédnutí se to přežít dá.50% ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Tri a pol hviezdičky. Kreatívne spracovanie, pomerne nápaditý prístup k téme a praktické gore efekty, pekne oživený Chucky a pár vydarených ľakačiek versus gore efektov mohlo byť kľudne aj viac, rovnako ako Chuckyho a režisér akoby miestami príliš dlho chodil okolo horúcej kaše, ako sa hovorí. Jednoducho to mohlo byť lepšie rozhádzané počas celého filmu. Ale som rád za každý návrat každej hororovej ikony. Aj nabudúce, dúfam. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

No Chucky je zpět už po několikáté a nebylo by lepší začít od nuly třeba i nějak jinak? Strašně slabá hororová atmosféra, prostředí filmů super sníh v hororech můžu ale moderní léčebná to nezachrání bohužel tady mělo být použito něco staršího s děsivějším pocitem nejlepší scéna padání skla na pacientku, řekl bych možná i nejslabší díl. Chuckyho živá soška se mi líbila, a nejvíc pobavily 3 Chucky v místnosti. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (7)

  • Jennifer Tilly natočila své scény za pouhých 6 dní, během posledních dvou týdnů natáčení 6.–11. února 2017. (rafix)
  • Celosvětová premiéra proběhla 24. srpna 2017 na FrighFestu (Londýn). (Varan)

Reklama

Reklama