Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve chvíli, kdy Maddie (Lawrence) hrozí ztráta rodného domu, narazí na lákavou pracovní nabídku: bohatí úzkostní rodiče hledají někoho, kdo by se „dal dohromady“ s jejich devatenáctiletým synem Percym, než začne studovat na vysoké. Maddie však ke svému překvapení brzy zjistí, že u podivína Percyho není nic jisté. (Falcon)

Videa (2)

Trailer 4

Recenze (275)

kajas 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie na mě už podle prvních trailerů působila jako variace na vulgární teenagerské podívané ve stylu Prciček. Když ale přežijete nevtipný rozjezd a jednu úplně zbytečnou nahou (nikoli sexuální) scénu na pláži, možná budete stejně jako já příjemně překvapeni druhou polovinou snímku, která hraje na více dramatickou notu a ukazuje, že nejen nezkušený mladík, ale i protřelá třicátnice se může od toho druhého hodně naučit. Tedy nakonec docela fajn výsledek. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

One woman show v podobě Jennifer Lawrence. One je hlavní a vlastně z drtivé většiny jediný důvod, proč si tuhle post-pubertální taškařici pustit. Narážky na problematický život dospělých, boháče z Hamptons, sociální sítě i gender issues jsou v pohodě, vtipu je přiměřené množství a většina je snesitelná, ale být v roli Maddie jiná herečka, obávám se, že už to nebude ani zdaleka ono. ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem něco, co se nakonec na plátně neodehrálo. Ani rozzívená taškařice, ani bláznivá komedie, ani šílená romantika. To třetí hlavně proto, že ústřední dvojice k sobě minimálně pasovala. Ty další dvě se ale klidně mohli uskutečnit. Bohužel film působí nedotaženě, a jedinej přitažlivej článek je Jennifer. Trochu zklamání. 50%. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Co dělat s „odvážnou generační komedií“, jejíž zápletka už v samotném základu působí tak nepravděpodobně a z pohledu žánru šablonovitě? Nechat nahou Jennifer Lawrence svést menší bitku na pláži… Bráno s nutným odstupem, Nic ve zlým je neškodný snaživý snímek s několika dobrými postřehy o úzkostech, jež mohou vyplývat z přehnaně starostlivých rodičů, nebo obecně o nastupující vysokoškolské generaci, jejíž zájmy leží spíš na displeji než v posteli. Nakonec je fajn, že nám tvůrci necpou happyend jak z Prciček a oba sympatické protagonisty nechají smířlivě povzdechnout nad tím, že jejich rozdíly se musí respektovat, i když by se samozřejmě daly překonat. Poučení postav je správně cílené a jednoznačné (a očekávané), cesta k němu někdy vtipná, někdy lehce trapná a většinou snesitelně připitomělá. V situaci toho hňupa bych ale v 19 určitě být chtěl, morální poučení by do rána vyklidilo pozice. 60 % ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Konečně někdo natočil komedii, která nemá stokrát omílanou zápletku. Třebaže je založena na skutečném inzerátu z Craigslistu, působí dost nepravděpodobně, z čehož ovšem pramení celá řada úsměvných situací. Chlapi budou nejspíš obdivovat vnady Jennifer Lawrence, zatímco mě nejvíce zaujal talentovaný Andrew Barth Feldman v roli nezkušeného mladíka Percyho, jenž se snaží vymanit z područí svých rodičů. Za skvělý bonus se dá jistě označit hudební složka filmu, v níž dominuje píseň Maneater v nezaměnitelném podání Andrewa. (70%) ()

Galerie (12)

Zajímavosti (11)

  • Zápletka filmu je založena na skutečném inzerátu z Craigslistu, který Gene Stupnitsky obdržel od producentů a rozhodl se jej zfilmovat. (figgo jr.)
  • Jennifer Lawrence prezradila, že sa jej v štábe mnohokrát pýtali, či si je ohľadom nahej scény istá a či určite nechce dablérku. Na to povedala: "Ani mi nenapadlo použiť dablérku. Brala som to ako zábavu." (Arsenal83)

Reklama

Reklama