Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Maskérkám a kostymérkám už došla trpělivost a hodlají se postavit za svá práva. Vedení televize viní za odboj Mirka, který je vzteky bez sebe a chce si promluvit s televizním bezdomovcem Lubošem. Radka jede na casting do Prahy, kde zazáří, a vrací se do Brna s nadějí, že její dny v Dobrém ránu jsou snad konečně sečteny. Do mysli režiséra Roberta Sedláčka je ale manipulativně zaseto semínko nejistoty a Radka zažívá velkou potupu, kterou si vychutná především Andrea. Dobré ráno hostí chovatele lišek, se kterým se chtějí vyfotit zvukaři, a Mirek musí jít podruhé na kobereček k řediteli. Tento den už pak u Mirka nenajde útěchu ani plačící Radka a jeho spravedlivý hněv hořce zakusí také vzpurný osvětlovač Horst. (Česká televize)

(více)

Recenze (41)

EllienPM 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Marcela už má to svý jistý. Tenhle díl je nutno shlédnout dvakrát. Je tak odlišný od prvního, že člověk napoprvé vlastně pořád přemýšlí - co to je? a nevychutná si to, hlavně detaily. Tak jsem si to v iVysílání lupnul ještě jednou a už jsem se usmíval pod vousy, mírně, hladce a příjemně... Ano, je to jiné, není to nadupaný pilot, ale je to vlastně pitoreskně exaktní, reálné a super. Parodie na Fridricha je boží, čísla... Zvukař natáčející ticho v kostele... Roman Slovák perfektní. ()

GS58 

všechny recenze uživatele

Seriál se mi líbí. V druhém díle mě zaujala ochrana duševního vlastnictví - autorské právo - odvedené ad absurdum, dva semestry práva absolvováné bezdomovcem  Lubošem se projevily:-) Zasmáli jsme se castingu, to bylo skvostné. Když jsem viděla lišku v autě, napadla mě souvislost s Liškou Bystrouškou, ale byla to Marcela, které se útěk nevyplatil. Tu lituji, ale doufám, že její představitelka se těší dobrému zdraví. A já se těším na další díly 🙂 ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V komentáři prvního epizody jsem psal něco o nápravě pošramocených vztahů mezi mnou a Janem Prušinovským a ejhle. Hned druhý díl a už se nám začíná dostávat písek mezi ozubená kolečka. Ale jak zpívá Mňága & Žďorp „tak dlouho mi trvalo, než jsem se stal optimistou“, takže doufejme, že šlo pouze o politování hodné nedopatření, ke kterému dochází maximálně jednou za deset let! ()

Dawe2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozruch zdejších diskutujících kvůli jedné náhodně autem sražené lišce mi přijde neadekvátní. Vraždy a jiné násilí v tv přitom skoro nikomu nevadí. Nutno to brát jako humor, třebaže je černý. Epizoda seriálu se mi líbila, leccos nutno brát s rezervou, jak je u Prušinovského zvykem. Těším se na další epizodu. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (3)

  • Kostel, kam jede Mirek (Jan Kolařík) natáčet příspěvek do Křesťanského magazínu, stojí v Doubravníku na Tišnovsku. Interiéry kostela se natáčely v bazilice Nanebevzetí Panny Marie na Mendlově náměstí v Brně. (skudiblik)

Reklama

Reklama