Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rosnička Andrea probudí v moderátorce Radce nevoli, když komentuje dobu, kterou tráví maskérky jejím líčením. Napjatou atmosféru se snaží urovnat Radčin kolega Cyril, který věří, že všichni na pracovišti mohou být kamarádi. Jenže dámské rozbroje nejsou jedinou nepříjemností. Vedení tlačí kvůli klesající sledovanosti, což se Radka i Cyril snaží vyřešit každý po svém. Když dvě minuty před začátkem vysílání Andrea zjistí, že nemá ovladač na posunování obrázků o počasí, a produkční Alžběta nemůže najít prvního ranního hosta, mohlo by se zdát, že v plánovaném čase pořad nemůže nikdy začít. Opak je ale pravda, jen se zkrátka začne jinak, než se původně mělo. (Česká televize)

(více)

Recenze (74)

Peabody

všechny recenze uživatele

jako sorry, ale vtipy o psích hovnech v kabelce mne fakt neoslovují. a posedmé Fleret je možná k smíchu v Brně, ale pochybuju, že i jinde. Uznávám, že je tam pár i jiných vtipů, některé i dobré BAMBUS NA ŠPILAS, ale ta primitivnost mi vadí. V dalších dílech se to mírně zlepšuje, ale autorova potřeba nadbytečných vulgarit mi není blízká. Svěrákovskosmoljakovské využití vulgarit mi nevadí.  Inspirace motivy The morning show je v pohodě, některí věci musí být stejné a rozhodně to není opsané. Herecky poměrně slušné ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele

Českou seriálovou scénu nesleduju a k této epizodě jsem se dostal zcela náhodně. Zarazilo mě, jaký styl prezentace má seriál vysílaný na ČT. Tohle bych čekal na kabelovce a ne v mainstreamu. Tolik fekálního humoru v jedné epizodě se zdál vážně dost za čárou. Některé momenty dokázaly pobavit (bezdomovec, pán režisér), ale z výsledku jsem spíše rozpačitý. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu jsem měl poslední roky se scénáři Jana Prušinovského problém a ani všeobecně kladně přijatý MOST! na tom moc nezměnil. Po zhlédnutí první epizody nového „ranního“ seriálu jsem nabyl pocitu, že by naše vztahy mohly být opět narovnány…..i když neradno počítat Muchy před zavěšením mucholapky. PS: pan Pavlica vynikající. ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Takže doporučuji na krevní transfúzi, skupina 0- a pořádný průtok, protože je to zatím strašlivě bezkrevný počin. Prušinovského rádoby furiantský humor nemám rád, tu a tam se zdvihl koutek, ale jinak nuda v Brně (hahaha - no tak, smějte se!). Chudák Pavlica aneb stokrát opakovaný vtip se nestává vtipem. Sympatická Zuzka Zlatohlávková, ta mi přišla jako jedná vtipná. Hovno v kabelce - měl jsem dojem, že máme už na víc co se týče humoru. Asi nee ()

Bebacek 

všechny recenze uživatele

Jakkoliv nemám problém s nekorektním humorem, ten, který je přítomný v novém seriálu Jana Prušinovského, je hodně za hranou. Překvapuje mě, že Česká televize v době krize a škrtů dovolila mířit do svých vlastních řad a devalvovat práci lidí, kteří každý den připravují ranní talk show. Nepochybně se dotýká realistických aspektů (podivínští hosté, stávkující maskérky), nicméně fatálně opomíjí zásadní roli scenáristů a dramaturgů pořadu, které, jako by ve světě veskrze trapných skečů pod vedením Jana Prušinovského neexistovali. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (2)

  • Muž, o kterém vypráví v zákulisí houbař během chvilky, kdy mu Pavlica krade slivovici, skutečně existoval – jmenoval se Václav Hálek, byl nadšeným houbařem a na houby skládal symfonie. (honajz)

Reklama

Reklama