Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (1 496)

plakát

Šógun - Propast života (2024) (epizoda) 

Oddanost. Moto celé epizody. Ale není někdy až příliš slepá? Až fanatická? Co všechno je někdo ochotný obětovat ve jménu oddanosti? Velké pletichy a jedna postava, která je ochotna obětovat naprosto vše, i to nejbližší a nejcennější v životě. Skvělé podané a vygradované.

plakát

Šógun - Než vyhasne tyčinka (2024) (epizoda) 

Uspávací díl, přesto se událo dost věcí, které ovlivní následující události. Byla někde v průběhu ukovaná nějaká lest, která ovlivní zásadně finále nebo vážně šlo o statické projevy bez hlubšího promyšlení? Ukážou následující epizody.

plakát

Občanská válka (2024) 

Váleční žurnalisté si vyjedou za svých úžasným materiálem. Je vlastně jedno o jaký konflikt se jedná a kdo bojuje proti komu. Chtějí podat svědectví válečného šílenství. Takže pokud někdo bude upalovat nevinného, oni to zdokumentují a jdou dál. Na tohle je potřeba určitá povaha. Lidé umírají, znepřátelené strany kupí další mrtvoly a někdy život pokračuje, jakoby se nic nedělo. Chybí tomu ale nějaký zásadnější motiv či například hlubší prokreslení konfliktu, aby se snímek vyhoupl z vod průměru. Střídmých 60%

plakát

Šógun - Dámy vrbového světa (2024) (epizoda) 

Intriky, různá spojenectví se přelívají sem a tam a vy tak nějak tušíte, že určitě přijde k další zradě. Všechno brzo vyeskaluje. Kdo zůstane naživu?

plakát

Šógun - Podvolen cizí pěsti (2024) (epizoda) 

Příprava na válku, prohloubení podstatných aspektů jednotlivých postav a úžasné dialogy, plné emocí.

plakát

Šógun - Osmero hradeb (2024) (epizoda) 

Uvěřitelné postavy a jejich motivace. Velmi silný znak seriálu, kterým se odlišuje od své konkurence. I přestože se děj pohybuje ve zcela rozdílné kultuře, má svá odlišná specifika, dokáže si vás získat a pohltit. Je radost sledovat každý díl.

plakát

Šógun - Zítra je zítra (2024) (epizoda) 

Tempo nepolevuje, začíná přituhovat, bude se umírat a někdy zcela nepochopitelným a možná až zbytečných způsobem ve jménu cti a tradice. Tento vějíř se stále rozevírá a zobrazuje svou komplexnost a krásu.

plakát

Šógun - Sluhové dvou mistrů (2024) (epizoda) 

Ano prosím. Tohle je paráda. Motivy, rozehraná vysoká hra, která ovlivní všechny zúčastněné. Dostatečně odlišné charaktery. Máte zde jasné padouchy, dobráky ale i postavy, u kterých si nemůže být zcela jistí jejich rolí. Vše zaobalené v krásném vizuálu.

plakát

Šógun - Andžin (2024) (epizoda) 

Ukázkový příklad skvělého začátku seriálu. Okamžitě diváka zaujmete rozložením důležitých postav a dáte jim prostor se zorientovat v činech a motivech hlavních aktérů. Jsem nadšený.

plakát

A Thousand Suns (2024) (seriál) 

5 krátkometrážních scifi počinů a jeden trailer, páč poslední věc ani nejde jinak nazvat. Ohromí vás vážně povedený audiovizuál. Na tohle se kouká úžasně. Příběhy pak na svojí krátkou stopáž dokážou dostatečně upoutat. Favoriti jsou u mě epizody 1 a 5. Rozhodně neuděláte chybu, když tomuto projektu dáte šanci.