Reklama

Reklama

Medvídek Pú: Krev a med

  • Velká Británie Winnie-the-Pooh: Blood and Honey (více)
Trailer 1

Kryštůfek Robin během svých univerzitních studií zanedbává zvířata ve Stokorcovém lese a neposkytuje jim žádnou potravu. Mezi hladovějícími zvířaty se Pú a Prasátko rozhodnou nakrmit sami a jejich zvířecí instinkty se znovu probudí. Kromě medu touží Medvídek i po krvi. To ale představuje smrtelné nebezpečí pro přijíždějící turisty. Pú a Prasátko se však chtějí pomstít i Kryštůfkovi Robinovi za to, že je opustil. (Vertigo International)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (116)

tlesk odpad!

všechny recenze uživatele

Co tohle dělá v kinech?! Krystalicky čistý odpad a fascinující přehlídka totálního neumětelství. Znáte ten ojedinělý pocit, když vidíte výborný film a po jeho zhlédnutí máte povznesený pocit jako by vaší duši narostla křídla a vy se mohli dotknout oblaků? No, tak si teď představte pravý opak toho pocitu, když uvidíte špatný film. Film, který není ani nechtěně zábavný, ale prostě jen příšerný. Tak něco takového jsem cítil u týhle s*ačky. S kamarádem jsme na tom byli v den premiéry. V sále nás bylo osm. Čtyři lidi odešli před koncem. Nekoukejte na to. Je až fascinující jak mizerně a s jakou spoustou dějových lapsů se dá natočit "film." A neohánějte se nějakým tvůrčím záměrem a nízkým rozpočtem. Je rozdíl mezi amatéřinou a fušeřinou (ty masky byly děs), která se ani nesnaží o byť jen náznak nějaký příběhový soudržnosti (umřel Ijáček - ostatní zviřátka kde? Nebylo na masky?). Ani argument: "Byly tam aspoň hezký holky," nechápu. Esli chceš koukat na prsatý modelky, pusť si péčko...  Šťavnaté gore?! WTF? Míň umělý a do očí bijící speciální efekty jsem dlouho nikde neviděl. ()

cskomando 

všechny recenze uživatele

Pokud nebudu počítat stupidně napsané dialogy, které ještě víc přidávají na stupiditě postav jako takových, šetření ohledně vyvražďování, maskování ve tmě a občasným úhybem kamery, několik situací nad kterými zůstává rozum stát, pak se tu najdou i dvě pozitivní věci 1) rozjetá hlava, rozkoplá hlava a zbytek gore byl jako když nebyl, díky tmě 2) ženské to nepřeháněly s křičením. Velká škoda, že se nevyužilo lepší provedení a zpracování vražd a gore. Koneckonců zde nesmí nikdo hledat ani přemýšlet nad nějakým dějem, tudíž jsou očekávání velká po té kvalitně zpracované druhé stránce, která zklamala. Snad se v dalším díle polepší. ()

Reklama

maddy 

všechny recenze uživatele

LOL, ja som si myslel, že tu budú pobehovať vrahovia v maskách Medvedíka Pú a ono to má byť "reálny" Macko Pú, ktorého si režisér predstavuje tak, že do lacnej gumovej masky ako na maškarnom plese na základnej škole nahodí obtlustého chlapíka. Ale tak čo viac čakať pri pohľade na filmografiu režiséra a producenta Rhysa Waterfielda, kde sa to hemží jedine Céčkovými a Déčkovými kúskami, ktoré radšej väčšina ľudstva nevidela ani z rýchlika. Jedinou záhadou ostáva ako sa mu podobnú sračku ako je Winnie the Pooh: Blood and Honey podarilo dostať do celosvetových kín. Toto je totiž len ďalšie jeho poloamatérske Céčko s otrasnými hereckými výkonmi, maskami a vlastne všetkým načo si pri filme spomeniete. Nefunguje to dokonca ani ako taká amatérska nechuťárna, pretože ani tu Waterfield nezvláda natočiť poriadny gore-fest. Toto dokáže pobaviť jedine v stave poriadnej opitosti, kde sa dá smiať nad tým ako sa takýto film dokáže brať vážne. Za triezva to je totiž iba 84 minútové filmové utrpenie. CELKOVO: 1/10 ()

Aurus 

všechny recenze uživatele

7/10. Asi sem divnej ale mě se to docela líbilo. Fakt co musím pochválit jsou masky, lokace, kamera a to nejlepší na celém filmu a to gore protože ty vraždy jsou fakt hodně brutální a to tenhle film stál jen 100 000 USD. Příběh je dobrej, postavy jsou docela ok, hudbu a fajn, atmosféra tu je velmi dobrá, napětí je zde docela časté, lokace jsou zájímavé a kamera filmu je fakt super. Doporučuji. ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Medvídek Pú a prasátko vraždící ve Stokorcovém lese? Tohle mohla být bizarní jízda. Jenže není. Waterfield točit filmy neumí a i když má šanci, nedokáže ji využít. To, že vizuál "zvířátek" je takový všelijaký, to by se ještě dalo, ale ten příběh? Totální brak. Ale v tom špatném slova smyslu. Prostě filmový odpad. Jsou tu asi tři scény, které docela fungují a potěší i krátká animovaná vsuvka, která je tu trestuhodně dále nevyužitá. Gore scény mají grády a ujde i hudba. Ale herci i kdyby měli co hrát, tak to stejně nesvedou, protože víc, než casting z lidu to není. Ale vidět tohle v multikině je zážitek. Po loňském Arthurovi, kde Besson oživil své Minimoje, další podivný pokus zkřížit horor a animované pohádkové postavy. Opět průšvih. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Toto je prvý akčný film s Mackom Pú, ktorý nenatočila spoločnosť Disney, ako aj prvý film vyrobený pre dospelé publikum. (Arsenal83)
  • Už počas natáčania tohto filmu bolo oznámené jeho pokračovanie. (Arsenal83)
  • Roku 2022 se autorská práva na postavu „Medvídka Pú“ dostala do veřejného vlastnictví. Ovšem jen v USA, protože dle evropských zákonů se tato práva stanou veřejnými až po sedmdesáti letech od smrti autora – zesnulý spisovatel Alan Alexander Milne zůstal v evropských zemích vlastníkem příběhu do roku 2027. (fiLLthe3DD)

Související novinky

Zlaté maliny slupnul hororový Medvídek Pú

Zlaté maliny slupnul hororový Medvídek Pú

09.03.2024

Den před předáváním slavných Oscarů tradičně probíhá vyhlášení cen, které si hollywoodské celebrity často za rámeček nedávají. Řeč je samozřejmě o Zlatých malinách (Razzies), které posměšně oceňují… (více)

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

22.01.2024

V pondělí 22. ledna 2024, den před vyhlašováním nominací na Ceny Akademie, byly oznámeny nominace na nechvalně známé anticeny Golden Raspberry Awards, které každoročně vyzdvihují spíše ty nelichotivé… (více)

Popelka se dočká krvavého zpracování

Popelka se dočká krvavého zpracování

23.05.2023

Ikonický příběh o Popelce se v průběhu let dočkal mnoha verzí, přičemž mezi ty nejznámější v Česku patří samozřejmě Tři oříšky pro Popelku, animovaná Popelka z roku 1950, a pak možná moderní Popelka… (více)

Reklama

Reklama