Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tři mladé hrdinky, tři velké sny a jedna soutěž, která může všechny tyhle sny splnit. Klavíristka Anet (Kristal Shine), atletka Marta (Dominique Alagia) a tanečnice Tina (Anna Šulcová) stojí na startovní čáře dospělých životů. Mají své touhy a naděje, ale do jejich příběhů se také promítají rodinné problémy či milostné trable. Každá z trojice dívek se přihlásí do soutěže Cool Girl s nadějí, že vítězství by mohlo pomoci nasměrovat jejich život správným směrem. Postupně však zjišťují, že k tomu, aby si člověk uvědomil svou hodnotu, je třeba především věřit v sebe sama. Film vznikl na motivy stejnojmenné úspěšné knihy Leny Valenové. (Donart Film)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (170)

claudel 

všechny recenze uživatele

Od snímku s tak mizerným hodnocením v TOP 20 nejhorších filmů jsem čekal všechno mnohem mnohem děsivější. Ale nechce se mi svézt na vlně zdrcující kritiky. Ano, ten film se nepovedl, tak napíšu aspoň za co dávám tu jednu hvězdičku - za Dominique Alagiu - její postava a její projev se nejvíce blížil tomu, co lze nazvat reálné a uvěřitelné. ()

Braveheart94 

všechny recenze uživatele

S bandou jsme se vydali do kina v očekávání, že na tento film opravdu nikdo nemůže dobrovolně jít a chtěli jsme si naplno vychutnat atmosféru soukromého kina. Již slečna uvaděčka na mě házela nechápavý výraz a naznačovala, že tady není něco v pořádku. Kolegové, kteří se rozhodli zpříjemnit si zážitek popcornem dopadli ovšem podstatně hůře a již na pokladně schytali neskrývavý výsměch. O to víc nás překvapilo veskrze zaplněné kino, ve kterém se nacházely osoby, které působily dojmem, že jdou vážně sledovat film. Kvalita snímku splnila veškerá naše očekávaní a kinematograficky jsem dlouho nezažil kvalitnější podívanou. Celý snímek stavěl především na postavě Oldy, který konečně poskytnul komplexní návod na prolomení kruhu a vymanění se z těžkého friendzonu. Všem hlavním protagonistkám jsme neváhali hlasitě fandit od začátku do samého konce a k našemu překvapení celé kino sdílelo naše hořkosladké pocity a fungovali jsme v dokonalé symbióze (kam se hrabou tři mušketýři, tady se konečně projevila jednota a ochota fungovat jako jeden muž ve chvíli, kdy jsme čelili nevyhnutelné zkáze). Jediným problémem byla stopáž filmu, jelikož se tam nic nedělo a najednou byl konec. Ocenil bych vydání režisérské verze, která by zohlednila fakt, že střih během neukončené scény není to pravé ořechové a nechal bych ty dialogy dojít do konce nebo bych je aspoň napsal tak, aby dávaly nějaký smysl. Na druhou stranu chápu, že takto hluboké myšlenky nelze vměstnat do jednoho filmu a je potřeba dát prostor divákovi, aby si mohl zbytek domyslet. Nejvíce se snímek podobá asi Lynchovi a jeho Mulholland Drive – taky tam byly nějaký ženský, taky jsem to nepochopil, ale koukalo se na to dobře. ()

Reklama

Petrmachovec 

všechny recenze uživatele

Tak toto byl vskutku záhul, Cool Girl! se snaží o mnoho a nefungují v ní nic. Postavy jsou stejně ploché jako Šulcová a děj je nekomentovatelný. Dějové linky jsou zbytečně provázané a celá poměrně zajímavá tématika influencerů je tady zpracovaná poměrně nudně... Vše je předvídatelné a celkově se ve filmu nenajde ani nic, co by vás svojí stupidností přímo rozveselilo, je to prostě meh. A to ani nemluvím o scénách, které působí jako z nějakého YouTube "skeče". 1/10 za jednu sympatickou postavu. ()

tsatsiki 

všechny recenze uživatele

Není to tak špatný, jak vypadají tady ta hodnocení Scénář je slabý, to že hlavní hrdinka jde na nějakou soutěž jsem se dozvěděl až po 50 min.Celou dobu jsem si myslel, že ji vzali do toho filmu.Herecké výkony slabé, jak ochotnické divadlo, Jakub Jíra dobrý moderátor,  moderování soutěže mu šlo, ale když měl hrát, tak to bylo prkenné, stejně jako další neznámé tváře. Škoda, že Vip herci nedostali větší prostor, ty by jediným plus, ještě s Robertem Cejnarem, který když pominu, že hodně občas přehrával,  tu ukázal, že je herecky jinde než mladí herci z tohoto díla. Plusem je, že Robert Cejnar si natočil svůj film jako producent.Za mě 20% a jedna *.A nakonec poznámka.Robert říká na začátku filmu, to už tady bylo mockrát.Ano Roberte takové témata, která jste použili ve filmu, tu byly mockrát.Jen jste vykradli americké filmy a ještě se Vám to nepovedlo.Jan Šťastný tam říká, že jako herec musí brát pořádné filmy a seriály za pár korun a dabing, aby zaplatil složenky.Po přečtení scénáře mu muselo být jasný,  že tento film bude zcela podřádný a zkazí si s ním pověst.Filip Blažek též, ten po Dukatové skále, Popovi a Andílci za školou přidal do své filmografie další brak a těším se, kdy dostane roli v pořádném filmu. ()

AgnesDee odpad!

všechny recenze uživatele

Šla jsem do tohoto filmu s tím, že to bude kokotina, a to jsem taky dostala. Nemám si v podstatě na co stěžovat. Myslela jsem si ale, že by to mohl být (teoreticky) takový ten film, na který se můžeš podívat, když ti je třeba zle, nebo (v případě holek) máš menzes, a nebude to taková tragédie. Ach, jak jsem se mýlila! Ale vlastně, čemu se sakra divím? Tento film není nic jiného, než slepenec náhodných scén tří různorodých, ale vlastně naprosto stejných, dějových linek, přičemž jim chybí to nejdůležitější - DĚJ! Sledujeme tři mladé holky, které jsou obrazem stereotypních klišé protagonistek z amerických filmů, ale jsou napsané "po česku" - tedy nudně. Jedna je ambiciózní naivní holčina, která má potřebu přitahovat pozornost. Druhá je "ta jiná" - jinými slovy drzá kravka, která si věci domýšlí a musí všem dokazovat, jak moc je od ostatních odlišná za pomoci proslovů o tom, jak máme být všichni sví. A třetí je chudinka, která miluje moderní korporátní povrchnost a absolutně neovládá finanční gramotnost, takže svou (už tak na dně) rodinu přivádí ještě víc na mizinu svou potřebou kupovat si ten nejdražší make-up a vidí svět pouze přes sociální sítě, které hned na začátku filmu obhajuje. Až do poslední třetiny filmu se reálně nic neděje. Film má být o holkách, které se z rozdílných důvodů chtějí dostat do soutěže a vyhrát peníze, ale ta soutěž se odehrává až v poslední třetině filmu. Navíc ta soutěž působí, jakoby ji tvůrci vymysleli během jednoho jediného nudného odpoledne. Není žádným způsobem kreativně podaná ani nijak zajímavá. Vlastně další nudná talentová soutěž. Dokážu si představit, že kdyby se tento koncept dostal do rukou schopného scenáristy a dramaturga, tak by ten film měl úplně jiné grády. Mnohem radši bych sledovala film celý odehrávající se během soutěže, kam by se krásně dala propašovat kritika podobných soutěží a lidí, kteří mají tu potřebu se pro pár šupů ztrapňovat před divákama, kteří na to sice často nadávají, ale zároveň to neskutečně podporují ať už vědomě, nebo ne. Možná je na tomto principu postaven Squid Game (neviděla jsem to, takže neumím posoudit, a nebo další filmy s podobnou tématikou), ale nemyslím si, že by to bylo něco špatného, pokud by to bylo inteligentně podané. Tohle je však extrémně nudná promarněná hodina a půl vašeho života, která se dá prožít mnohem líp - třeba sledováním mnohem lepšího filmu než je tento. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (7)

  • Sponzoři filmu s umístěným product placementem jsou mimo jiné Metropole Zličín, Crocodille ČR se svou Bageterií Boulevard a 360Pizzou, automobilka Dongfeng, klub Duplex, Oxo Tea nebo oblečení Lelosi. (machonza)
  • První český film, kde tvůrci obsadili do hlavních rolí influencerky. (ČSFD.cz)
  • V akční scéně z fiktivního filmu „Špiónka“ byly použity tyto zbraně: pistole CZ75D, Star model B Walther P38, revolver Smith & Wesson M&P, útočné pušky M4 a Galil SAR, samonabíjecí puška M1 carbine. (Martyn.86)

Reklama

Reklama