Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přísně utajovaný projekt, na kterém Kazma a jeho tým pracovali přes 4 roky, vstupuje historicky poprvé jako ONEMANSHOW v celovečerním formátu do kin. Unikátní film mění dosud zaběhnutá pravidla kinematografie a jako jediný na světě bere diváky za hranice filmového plátna do opravdové reality. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (390)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ukážka stavu našej spoločnosti. Takéto nevtipné nabubralé nič a vraj to zbúralo kiná? Kto za to zaplatil a ešte dokonca neoľutoval? Ten Kazma sa musí riadne lapať za brucho, ako so všetkými vybabral. A ešte viac, keď z vrtuľníka vysypal tie jednodolarovky a ľudia sa išli zabiť, aby mali na buřta a pivo. Keby to hodil do Macochy, tak by kľudne skočili. Niektorým ľuďom a je ich čoraz viac asi vyhovuje sa verejne ponižovať. ()

Alfréda 

všechny recenze uživatele

Vlastně se to moc neliší od toho, jak vypadala Onemanshow dosud. Vše, co to má navíc, je strašná slabota - pokus o příběh, stupidní dialogy, pokus o hraní (a to platí nejen pro Kazmu). Celý film je pak skutečně milostným dopisem holce, která se má díky filmu dozvědět, že to celé bylo trochu jinak. Příběh je ale fakt strašný (chlapík mě vydírá, protože jeho žena pracovala na Primě, když jsem udělal Prostřeno) a je dost poznat, že je šitý horkou jehlou - viz Kazmovo "tady máte 3 knížky o tom, jak se píše scénář a vy si to do rána přečtěte, protože zítra začínáme". Že ho hodnocení filmu překvapilo a zklamalo jen dosvědčuje, jak o filmu neví vůbec nic a fakt to neumí, a že bez Kruga to nepůjde. Nic než jen megalomanské gesto Andree, které jsme my všichni zaplatili svým zhlédnutím - a i těch bájných 22 mega je z našich kapes, ne že ne. Asi 3x mne pobavila nějaká hláška, za to jedna hvězda. ()

Reklama

JFL

všechny recenze uživatele

"Český sen" pro věkovou kategorii 15-25 let v open beta verzi. Klusák s Remundou tehdy do kin dávali dokumentární výsledek mapující průběh a dopad celého marketingového pranku s cílem přimět diváky k nahlédnutí lživosti marketingu a českého slevového fanatismu. Kazma a spol. naopak do kin dávají marketingový fake produkt, jenž sám o sobě je jen další snůškou marketingových příslibů. V paralele s "Českým snem" není "The Movie" ani oním falešným průčelím slibovaného nákupáku na poli, spíš reklamou na něj, která jen místo televize běží v kinech. Kam že jsme se tedy za těch 19 let posunuli? Na Klusáka s Remundou byli tehdy lidi naštvaní, že z nich udělali nedobrovolné účastníky pranku, že se sami cpali před kameru a že si nám dovolovali vnucovat pohled na marketing jako byznys lží. Na "The Movie" se všichni nadšeně hrnou s vidinou, že budou součástí pranku, na jehož konci jim zase polobůh Kazma, obrněný notnou dávkou reputation-launderingu, jakože potvrdí to, co samozřejmě přeci všichni vědí, že marketing je lež a všechno je prank. Při tom z nich vytáhne hromadu peněz a nikoho to neštve, protože být u toho je flex a namísto nějaké otravné, časově náročnější katarze se zdejší zamyšlení odbyde konstatováním "meta, lol". ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

To si takhle jeden blbeček co nic v životě nedokázal (Za úspěch se nepovažuje to, že nastrčíte blbečka do Prostřena co si hraje na postiženého, nebo, že nabouráte auto Leoše Mareše) řekl nalákám lidi do kina dám tam soutěž a , aby mohly vyhrát řeknu jim choďte víckrát Vaše šance na výhru se zvyšuje a lidi , protože jsou omezení tomu věřily a šly na to a vyprodaly mu několik představení. Co na tom, že šance na výhru je tak 1 ku 300 000 a každým dnem co na to chodí více a více lidí se to číslo snižuje to už je jistější zahrát si ruletu a tipnout si černá nebo bílá. Mimochodem začínalo to mělo to 16 procent nyní to má kvůli několika 5 hvězdičkářům , kteří dávají na csfd buď odpad nebo jen 5 hvězd (Mrkněte na jejich hodnocení filmů tomu říkám objektivita) záhadně 48 procent. Je zvláštní, že u Perfect Kiss umělé navyšování procent filmů vadilo a csfd tehdy rozdávalo bany a tady ne tomu se říká dvojí metr. Většina komentářů se tím i sama chlubí (film je na 3 hvězdy kvůli tomu jak na to nadávají dám 5 například ) tomu říkám objektivita to můžete jít rovnou na profil všech Kameňáků a Playgirls 1,2 a dávat tam 5 hvězd jelikož na to lidi nadávají. Jinak film je sračka ()

FrankSusta 

všechny recenze uživatele

Kazmu jsem nidy nijak nesledoval. --- Tímhle chci jenom říct, že jestli mě někdo obviní, že jsem jenom cápek, co když uvidí na ulici drahý auto, vyfotí se s ním a postne fotku na sociální sítě, tak budu fakt nasr*nej. A navíc, co to je za blbost, fakt někdo myslí, že by mě, patnáctiletýmu cápkovi, co se dokáže vybourat i na sedmi metrech s motorkou jedoucí na jedničku tak, že pak čtyři dny nemůže chodit, někdo uvěřil, že vlastním drahý auto? každopádně te´d k filmu. Který jo, existuje. A já mu uděluji čtyři hvězdy. Proč? se nyní doazjista někteří ptáte. Inu, to je prosté. Já si ten film užil a navíc jsem dostal epesní kartčiku navrh. A co je zadarmo, se má brát, teprve pak přemýšlet, jak využít (jak jsem byl mnohokrát poučen (a je to dobrá rada)). Každopádně, na tenhle film lze koukat dvěma úhly pohledu. Buďto, jako na dokument, nebo jako na film podle nějakého asi tak nějak skutečného příběhu s pár fikčními scénami. I když, je otázkou, co vše je realita a co ne. Takové docela tajemství, což? Ne, každopádně, já si myslím, že ať už na to koukáte jakkoliv, tak to je vlastně docela povedené. Jako dokumento-skrytá kamera to vlastně i pobaví všemi detaily a tak, co vše (to hovado) udělalo pro realizaci a jako film to pobaví, protože tam jsou prostě vtipné věci a vlastně to je občas i docela dobře natočené. A já si to užil. Co víc říct? Moc asi ne, protože prostě nebudu spoilerovat (jen to, že na to jděte co nejdřív a nejlépe dvakrát), jako někteří profesionální recenzenti, a udělím známku - která je ale trochu ovlivněná zdejším hodnocením (jakože je vysoká). Čtyři hvězdy! Ale na druhou stranu dokážu zcela chápat i ty, co film nenávidí a co udělují odpad!, ale na druhou stranu, tohle je fakt fan-servis movie... co jste jiného čekali? P.S. nedoporučuji kvůli velkému počtu sprostých slov a úvodu s trochou krve mladším divákům. Více ZDE: P.P.S. snad první film, který když někomu vyspoileruješ, tak tím uškodíš spíše sobě než-li jemu - a to oceňuji ()

Galerie (10)

Zajímavosti (27)

  • Ve filmu je kromě šifry ukryto spousta dalších rébusů a tajných vzkazů. (griph)
  • Společnost Fortuna žalovala tvůrce filmu kvůli tomu, jak je ve filmu vyobrazena. (Zix.)
  • Jeden ze soutěžících, kteří se pokusili vyhrát „One Man Show: The Game“ spojenou s filmem, přišel vybaven kovovou tyčí k terminálu a rozmlátil jej, takže trezor byl mimo provoz. Terminál byl ovšem brzy opět v provozu. Své chování odůvodnil tím, že byl přesvědčený o tom, že zadal správné heslo a že cesta k penězům je za použití násilí, protože mu to sedělo k jedné scéně ve filmu. Za svoje chování se poté veřejně omluvil a Kazma mu na svém Instagramu odpustil. (Petr.Penicka)

Související novinky

Kazmovi v kinech dochází šťáva

Kazmovi v kinech dochází šťáva

29.08.2023

Stejně, jako měl snímek ONEMANSHOW: The Movie bezprecedentní první víkend, má nyní i bezprecedentní propad. Ačkoliv tak novému snímku Kamila Bartošky aka Kazmy už nikdo nevezme rekordní český otvírák… (více)

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

21.08.2023

Snímek českého moderátora, baviče a influencera Kamila Bartošky alias Kazmy ONEMANSHOW: The Movie se stal nejúspěšnějším českým filmem v divácké návštěvnosti během premiérového víkendu při uvedení do… (více)

Reklama

Reklama