Reklama

Reklama

Fallout - Season 1

(série)
Trailer 3
USA, 2024, 7 h 53 min (Minutáž: 45–74 min)

Hudba:

Ramin Djawadi
(další profese)

Epizody(8)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (44)

ArthasKarfa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když si člověk tak hraje hru a chodí po světě ve 2D grafice Fallouta 1 a Fallouta 2 a po letech někdo stvoří film, který by jako oživil mise a různé vychytávky z tohohle světa potom co spadly bomby. Nikdy nezapomenu na ty chvíle, kdy jsme to s bráchou hráli a vydávali se do světa neskutečných útrap a zvláštních úkolů a tvorů. Seriál je jako obarvení příběhu, který byl dokonalý stejně jako svět, který jsme hráli. Všechny ty detaily od víček od Nuca Coly až po energozbroj....moc díky zase to žije. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Herní série mě zastihla jen okrajově skrze první díl, ale tak nějakou obecnou znalost o ní i tak mám, a řekl bych, že kdyby si tvůrci představovali představení jejich světa na TV obrazovkách, tak by to klidně mohlo být takovým způsobem. A to představení světa je tu poměrně klíčové, protože první řada primárně představuje svět Falloutu, a právě kvůli tomu, jak přehnaně jednoduchý příběh je, tak zatím nejdu na plnou palbu. Jinak je to parádní retro sci-fi jízda, která mixuje archaické stereotypy o postapu s westernovými motivy, okořeněné o špetku toho nejlepšího černého humoru. A Ella Purnell je tak suprově tupoučká, že si jí prostě zamilujete hned po prvním díle. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ako "nehráč" som v nevýhode, pretože som pred sebou videl "iba" mix The Last of Us, Silo, Wayward Pines a potom viacerých postapo filmov. Najviac ma seriál bavil v momentoch, kedy najviac pripomínal talianske béčka z osemdesiatok (a potom v závere pri prepojení línií), najmenej pri "vate" na cestách. Niežeby sa na nich nedialo nikdy nič dôležité či zaujímavé. Každopádne mám dojem, že toto je látka určená pre znalcov predlohy a "zvyšok" bude mať na výsledok zrejme veľmi rôznorodé názory. ()

wampyrelli 

všechny recenze uživatele

Příběh je děravej jak řešeto. Charakterizace některých postav se mění podle toho, co se tvůrci zrovna snaží navodit... např. jsem si celou dobu říkal, že příběh směřuje ke zvratu, který by ale vzhledem k okolnostem naprosto nedával smysl... a jo, ten zvrat se stane a absolutně nedává smysl. Vlastně mi to dost připomíná Fallout 4. Je to vtipný a zábavný a jsou tam super postavičky. Nějak to pro mě dokázalo vykompenzovat scénář (tzn. každou chvíli byl ochotnej si něco v hlavě ospravedlnit/dovysvětlit). Ale kdyby tady člověk postavil scénář na první místo, tak se asi dost popadá za hlavu. Naštěstí nejsem moc obeznámenej s těma líp napsanejma dílama videohry, takže mi to nijak nezkazilo dojem z franšízy. Žehnám ale každýmu fanouškovi Fallout 1, 2 a New Vegas, co tomu dá horší hodnocení... ()

B.Wilde 

všechny recenze uživatele

Hry absolutně neznám, takže jsem do sledování šla více méně úplně naslepo. Netuším, kolik věcí mi uteklo, jen díky tomu, ale rozhodně to ničemu nevadilo. Asi. Tohle je jeden z těch seriálů, co dokáže namotat a nepustit (pokud je to nějakým způsobem žánr, co vás baví) takže jsem ho dala i na jeden zátah. Jako jo, přijde mi, že mám po posledním díle víc otázek než odpovědí, ale aspoň mám jistotu, že se budu chtít určitě podívat i na druhou sérii, až bude ta možnost. Největší tahoun byl určitě Walton Goggins (btw, v některých momentech mi s touhle postavou připomínal Eda Harrise ve Westwordu). ()

Galerie (14)

Zajímavosti (12)

  • Kód 101097 k aktivaci studené fúze, který Hank MacLean (Kyle MacLachlan) zadává do terminálu, odkazuje na datum vydání první hry ze série „Fallout“. (pcpsmkr105)
  • Během schůzky v budově Vault-Tecu můžeme u stolu za jmenovkou ROB-CO spatřit pro hráče herní série velmi známou postavu Roberta Edwina House, který se proslaví především jako vůdce poválečného New Vegas Stripu a majitel kasina Lucky 38. Jako drobný ester-egg jeho postava v seriálu zmíní, že by jiný člen schůze prodělal i kdyby řídil kasino. (LucasAbelle)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno