Reklama

Reklama

VOD (1)

Profesionální zloděj a jeho tým expertů chystají obří akci – loupež půl miliardy dolarů ve zlatě z trezoru na palubě letadla 12 kilometrů nad zemí. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (104)

bobstock 

všechny recenze uživatele

Fádní a generovaná banda nezajímavých zlodějských postaviček, pokolikáté už sme to někde viděli. Hodinu se dává dokupy parta kolem vážně nudného trpaslíka Harta a další hodinu sleduju ledabyle odfláknutou trikovou pasáž v nebesích. Ono co čekat, Gray od dob Fast 8 zakysnul v akčních blbostech a bohužel už v tom bahně zůstal. 30% ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

F Gary Gray který udělal totální parodii z Fast and Furious tady definitivně potvrzuje, že není dobrý režisér. Ctihodný občan s Butlerem byla v tomto případě světlá výjimka. Tohle je rutinní Netshitflix produkce která působí dojmem, že se ani nikdo nesnažil natočit dobrý film hlavně, že se na place dobře bavili, ale divák se nebaví a to je problém.25% ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Nie moc invenčný, skôr súčasne politicky korektný pokus o návrat ku kúskom ála Ocean Oleven, ktoré ale od tohoto boli aj technicky, aj štýlom, aj castingovo vzdialení tak pár svetelných rokov. Kevin Hart nie je zlý, ale ostatní boli skôr len do počtu, aby si Netflix odškrtol ďalšie "mená" vo svojom zozname angažmá, scenár a ostatné veci šli na rad až potom, čo je poznať. Koniec si predstavil každý už vopred, to sa inak ani nedalo, takže prekvapenie nula bodov, chémia medzi postavami slabučká. Kasting bol síce vzhľadovo fajnový, ale fakt maximálne politická, rasová či gender korektnosť sa u Netflixu nezaprie, čo je škoda. Od toho bol aj Way Down omnoho ale fakt omnoho omnoho lepší, či už heist spracovaním, štýlovosťou, jednoducho všetkým, v podstate ten mal najbližšie k sérii Ocean´s Eleven, dokonca viac ako ženská týmovka, ktorá tiež vyšla len tak napoly. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Tři s odřenýma ušima. F.Gary Gray natočil kdysi několik pecek. Tady ovšem Netflus zafungoval se svou tvorbou bez zápachu. Unylá první hodina, která třeba v přípravách na loupež nemá co nabídnout. Navíc spíš průměrné obsazení, kterýmu kraluje rádoby herec Hart, kterej povětšinou svou rolí pokazí úplně vše. Navíc to vypadá, že mezi partu přišel jako návštěva na kukandu. Takže při oslovení "Yes, boss" jsem měl smích na krajíčku. Druhá půlka už se trochu podobá zábavnýmu filmu. Nějaká akce, trochu podvádění a technickejch hračiček.Jen to rozzuzlení je takový přízemní. Celkové zklamání. 50%. ()

Marcos22 

všechny recenze uživatele

Po vizuální stránce líbivá a moderně pojatá špionážní Loupež po italsku, kterou režisér snímku F. Gary Gray natočil před více než dvaceti lety. Ačkoli se snímek snaží zatraktivnit příběh originálním zakomponováním moderních technologií, dělá to na úkor scénáře a svému předchozímu filmu V letu nesahá ani po tlumiče MINI Cooperů. Perfektně vybalancovanému týmu Kevina Harta, kterému nechybí žádné pohlaví, rasa ani náboženské vyznání, podkopává nohy zejména afektovaná a silně přehrávající Gugu Mbatha-Raw v roli agentky Interpolu, Abby. Pokud máte rádi filmy obdobného ražení, doporučuji sáhnout raději po opáčku některého z dílů Dannyho parťáků či Podfukářů, popř. v úvodu zmíněné Loupeži po italsku, zde Vás ohromí pouze scenérie překrásných Benátek, sofistikovanější zábavu neočekávejte. Dvě hvězdy. 😕 (12.01.2024) ()

Galerie (297)

Zajímavosti (9)

  • Ve scénách natáčených v italských Benátkách bylo použito 400 komparzistů mezi lidmi v karnevalových maskách a turisty. (Johnny.ARN)
  • Při ceně 2 000 amerických dolarů za unci by 500 milionů dolarů zlata vážilo 7,8 tuny. (Johnny.ARN)
  • Natáčanie prebiehalo od februára do mája 2022 v Taliansku (Benátky, Terst, zámok Miramare), Severnom Írsku (Belfast, Harbour Studios, Bangor) a Anglicku (Londýn). (Arsenal83)

Reklama

Reklama