Reklama

Reklama

Kung Fu Panda 4

  • USA Kung Fu Panda 4 (více)
Trailer 2

Hrdina animované ságy Kung Fu Panda už mnohokrát prokázal, že si titul „Dračí bojovník“ navzdory všemu (zejména své nemotornosti) skutečně zaslouží. Pod odborným dohledem Mistra Šifu, se stará o to, aby jeho rodné Údolí klidu dostálo svému názvu. Jenže jeho mentor si teď usmyslel, že Po by měl povýšit a stát se duchovním vůdcem celého údolí a tím pádem také vybrat svého nástupce do role Dračího bojovníka. To se pandímu hrdinovi moc nezamlouvá, protože o duchovním vedení toho ví ještě mnohem míň, než na startu své hrdinské kariéry věděl o kung fu. Úvahy o novém ochránci Údolí klidu naneštěstí přeruší mocná čarodějnice, která je sice původem chameleón, jenže je to vlastně jedno, protože se dokáže proměnit prakticky v kohokoliv. A tahle potvora se právě rozhodla, že získá bojové dovednosti od všech legendárních kung fu bojovníků, které Po v minulosti porazil. Věří totiž, že jejich spojením se z ní stane monstrum, na které bude i Dračí bojovník krátký. Po tedy musí ještě na čas odložit duchovno k ledu, vyhrnout si rukávy a pustit se do poctivé kung fu práce. (CinemArt)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (85)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Měl jsem strach, že 4. díl se kvalitativně nebude chytat na předchozí kousky, ale nakonec jsem se bavil příjemně! Určitě jde znát, že kouzlo "nové série" z prvního dílu už vyprchalo a že tím svým příjemným humorem se obecně dnešní pohádky nemohou rovnat těm z doby před 15 lety, ale pro mě překvapivě jsem se tady nasmál celkem dost a ty 2 nebo 3 highlighty si divák ve filmu najde a bude se k nim vracet. Jinak nám zmizí staré postavy a naopak přibude jedna nová, takže za mě spokojenost a záporák Chameleonka, která umí měnit podoby, je taky skvělá a její proměny byly v závěrečné rvačce velmi šikovně využity. Rozhodně nic světoborného, ale pro děti jde určitě o fajn kousek a i my dospělí asi budeme mírně nadprůměrně spokojeni. ()

Muel 

všechny recenze uživatele

| DreamWorks Animation | Tu sa vytralita všetka tá magickosť a hravosť, ktoré mali prvé 2 filmy, možno aj tretí. Kung Fu Panda 4 je už iba pre deti a to som zástanca animákov pre dospelých, ale toto dospelého človeka unudí k smrti. Teda aspoň mňa. Nie je tu nič, čoho by som sa chytil a pochválil, chameleónka ma absolútne nezaujala a až na pár zaujímavých scén, za ktoré aj tak môže Zimmer, si ma tento film ničím nezískal. A úprimne ma to od srdca fakt mrzí. Viac TU. | Hodnotenie: 4/10 | ()

Reklama

Algernons 

všechny recenze uživatele

Kung Fu Panda 4 není příšerná, ale je neuvěřitelně nedopečená, nevýrazná, nesourodá a hlavně nudná. Celý to jede, tak nějak na půl plynu a nic tu člověka vyloženě neodpálí. Přičemž to nejvíce jde shrnout slovy promarněný potenciál. Po hledájící nástupce, zatím co se vypořádává s rolí duchovního vůdce a je konfrontován chameleonem, jenž bere podobu starých záporáků. Konfrontace se zločineckým podsvětím, které se musí stát jeho spojenci a i doslovný návrat starých záporáků. To vše zní na papíře naprosto famózně, ale v samotném filmu je to vše nevyužitý. Animačně i scénáristicky působí čtvrtý díl série strašně uspěchaně, jakoby vzali producenti první verzi scénáři a bez úprav ji nechali naanimovat během roku. Film tak postrádá větší sílu, poselství, hlubší postavy a hlavně atmosféru z opravdu živého světa. Velké zklamání. ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Po zjišťuje, že jeho dny plné rvaček končí, protože se bude muset stát duchovním mistrem. Spolu s mladou zlodějkou se tedy rozhodne vydat na poslední dobrodružství, ale netuší, že proti němu bude stát protivnice, která by mohla být nad jeho síly. Kung Fu Panda 4 je neurážející animovaná akce, sérii však nikam neposouvá. Na jednu stranu dostaneme fajn bitky i hláškujícího hlavního hrdinu, vedle toho ale také minimum nových nápadů a povážlivě chybí spousta starých známých. Na lehce nadprůměrný animák to stačí, ale jestli může tahle série nabídnout i něco víc, tím už si úplně jistý nejsem. ()

Frantisek.Fu 

všechny recenze uživatele

Po se vrátil počtvrté a opět sází divokou zábavnou jízdu, která oproti předchozím dílům jede takřka bez zastavení. I když jsem se bavil, tak mi přišel snímek místy svým humore hloupý až nucený a zároveň působil dosti levně, už jen tím, že se kromě závěrečných titulků za celou dobu neobjeví Pět Postrachů a ani jejich dabéři. Popravdě jestli tímto způsobem bude vypadat i pátý díl, tak měla tahle značka zůstat u ledu. 6/10 ()

Galerie (53)

Zajímavosti (2)

  • Jedná se o druhou kvadralogii od studia DreamWorks po filmové sérii Shrek. (JG9)
  • V originálním dabingu je postava Pandy Pig dabována americkým youtuberem Mr. Beastem (Jimmy Donaldson). (Tongo)

Reklama

Reklama