Reklama

Reklama

Hodiny

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Ella je vycházející hvězda interiérového designu, žije v domě hodném publikování v časopisu a je vdaná za milujícího manžela. Ella je však společenským vyvrhelem, protože nechce děti. Když se Ella dozví o klinické studii, kde se na její problém pohlíží jako na problém plodnosti, rozhodne se přihlásit. K jejímu překvapení léčba funguje, ale za jakou cenu? (Disney+)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (36)

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Kdo má chabrus hodiny, nedočká se rodiny.“ Co mají společného brainwashing, gynekologie a hodinářství? Zeptejte se Alexis Jacknow, ženy mnoha profesí. Režisérka, autorka scénáře i dvojnásobná pacientka. Jednak svou rolí jedné z pacientek a taky svou psychikou, coby utajený levoboček mistra Cronenberga. Viz KOSOČTVERCOVÉ OKÉNKO: [][] Co ani český porodník profesor Pařízek nazažil:  ≡◊≡  Ozubené kolečko hodin i s oskou, použité jako nitroděložní tělísko. ≡◊≡ Rodičku, stojící s rozkročenýma nohama, z ní na pupeční šňůře visící miminko, houpající se jako kyvadlo hodin. ≡◊≡ Obřího pavouka, lezoucího po břiše těhulky. Honem ho něčím pořádně majznout! [][] No nazdar hodiny, měsíc nočních můr zaručen. A to nejsem holka. Zaujala i léčba šokem v meditativní vodní komoře. Takový floating tank by se mi hodil, pro relax, ovšem bez těch, na stěnu promítaných, hnusů par exellence. Čtyři nitroděložní hvězdy zasouvám, ale za nadbytečný, rádoby artový a zmatený konec (už zase, chjo) jednu strhávám. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Zlověstný tikot biologických hodin, který s každým dnem znásobuje nechuť mít dítě. A v okamžiku, kdy se ze zplození potomka stává s blížícím se čtyřicátým rokem života fobie, nastupuje možnost léčby na moderní klinice. Dianna Agron ztvárnila takový typ ženy. Divák tak čeká, co přinese její pobyt na klinice a setkání s lékařkou v podání Melory Hardin. A dočká se psychologických hrátek, které vyprodukují množství paranoidních a halucinogenních úkazů, což odráží nějakým způsobem duševní stav ženy. A vlastně ani nic jiného se ani nedostaví. Agron pomalu odkvétá do škaredosti. To její  protihráčka Melora Hardin má daleko větší esprit. Námět je poměrně neotřelý. Režisérka Alexis Jacknow toho příliš nenatočila, takže je znát, jak mnohdy tápe a nemá pevnou vizi. Tu a tam se blýskne s nějakým režijním nápadem, povětšinou je její provedení jednotvárně ubíjející. Pro někoho to může být dokonce až nuda. Byly nějaké možnosti, jak film vylepšit. Mohlo se určitě více přidat na intenzitě strašidelných výjevů, Vysoká znepokojující ženština si říkala o větší prostor. Dítě houpající se na pupeční šnůře je rozhodně vrchol filmu. I finále by sneslo nějaký ten extra hororový prvek, aby si pak divák nekladl vtíravou otázku, proč se na to vlastně díval. Nastavení filmu rozhodně vůbec není špatné. Pokud se ovšem řadíte k divákům, kteří hledají v hororech řady nepříjemných scén, tak se tentokrát budete muset uskrovnit. Režisérka a scenáristka v jedné osobě se rozhodla dát větší prostor studiu psychologie, které proložila nějakými hrůzyplnými výjevy, ze kterých rozhodně infarktové stavy nehrozí a větší zapamatovatelnost už teprve ne. Takže příště svůj potenciálem nabitý scénář bude vhodné předat k realizaci zkušenému režisérovi. Takhle to má nevyzrálou podobu. 6/10 ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Mimózna hovadina, ktorí nepoteší chlapov, čo nemajú radi ostré predmety na vtákovi, lebo aj takej chvíľky sa tu dožijeme. Ale všetko len tak naznačene, s veľkým strachom ukázať niečo viac, pritom žáner má byť horor. Celý film je postavený na tom, že hlavná postava už nevie, čo je skutočné a čo nie. No a potom je tu ešte nejaké sociálne posolstvo, ako hnusná spoločnosť núti mať ženy. Pritom v reáli ich až tak "núti", že všade v západnom civilizačnom okruhu je mimoriadny pokles pôrodnosti. Samozrejme, len v rámci pôvodného obyvateľstva. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Ženská chce mít děcko, ale pořád se jí to nedaří všeci ji s tím otravují kdy ho bude mít a ji to štve. Tak se přihlásí do nějaké instituce  co by ji s tím mohla pomoci tak dostane léky a implantát a začne jí z toho hrabat. Průměrný film s dobrým námětem, ale špatným zpracováním většinou vidíme jen halucinace a konec se nepodařil úplně jelikož poté co si vytáhne implantát z ní tečou litry krve a ona dokáže ještě i řídit a pak skočí ze skály a přežije to cože? . 40 procent Trošku podobná alternativa kdyby někdo chtěl Intimní tajemství (2007) ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Sympatický psychologický horor na zajímavé téma. Hlavní hrdinkou je sympatická a atraktivní žena, která nechce mít děti. Myslí si, že její biologické hodiny jsou rozbité a tak se přihlásí na kliniku, která by ji měla pomoct, ovšem má to svou daň. Překvapí poměrně slušné řemeslo, herci a dialogy taky nejsou špatné, zaujme i samotný námět a fajn design vysokého ducha, který je slušně creepy ( avšak hraje spíš vedlejší notu, což je škoda, protože přidat více strašení, mohlo to být pěkně intenzivní). Proces samotné kliniky je docela poutavý a následky hlavní hrdinky včetně paranoie a halucinací je taky zajímavý. Pro ženy zkrátka půjde o nepříjemnou podívanou. Nejzajímavější scéna je rozhodně dítě houpající se na pupeční šňůře a pak samotné finále. S lepším režisérem to mohla být velká pecka, ale i tak jde o neurážející jednohubku. 6/10. ()

Reklama

Reklama