Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Paige Morganová měla svůj život pevně naplánovaný a byla nezlomně přesvědčena o tom, že neexistuje nic, co by jí mohlo zabránit vystudovat medicínu a stát se doktorkou. Pak ale potkala Eddieho, mladého sympatického podivína z Evropy. Zamilovali se. Ano. A už to vypadalo, že velkému štěstí nic nebrání. Jenže Eddie nebyl jen tak ledajaký student, ale Edvard Valdemar Dangaard, dánský princ a jediný dědic trůnu. Jeho otec leží na smrtelné posteli, takže Eddie musí zanechat rebelského poflakování v Americe a vrátit se domů na korunovaci. Bez Paige ovšem odjet nechce a tak šokovaná Paige odlétá do vzdálené země, aby se stala královnou. Dokáže to vůbec? Film se natáčel i v Česku (především interiéry paláců) a malou rolí se v něm může pochlubit např. modelka Andrea Verešová... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Srovnávat se s princem často nedopadá pro televizního diváka dobře. Princ a já, zde sice jde o téma žena a muž, romantickou a ujetou komedii, ale pro muže není dobré porovnávat se s princem ať už pohádkovým či tím co tady napáchal trestnou činnost a stát ho pustil na kauci domů a nyní po něm chce, aby sem přijel a odpykal si trest. A státní úředníci se nyní diví, že princ na to nereaguje, k soudu se nedostavuje, a sem už necestuje... A pak že čeští filmaři nemají dost témat. jen je vzít z ulice, jen se s nimi pohrát a šoupnout je pak divákovi pod jeho hledí a smysly. ()

alambert 

všechny recenze uživatele

V podstatě to není špatný film, alespoň mezi ostatními filmy podobného námětu. Některé scény jsou vtipné, některé velmi trapné (motýl v hrsti atd.) Alě ty zvraty v ději mě nějak nudily, nejdřív jí nevadí, že jede na jiný kontinent bez rodiny a přátel, pak zas ano a nakonec se to nějak vyřeší...no nevím... ()

Reklama

dragon94 

všechny recenze uživatele

Podprůměrná romantická komedie, o tom jak se holka zamiluje do prince co se tváří, že není princ atd...(Klasické ohrané téma) Z námětu šlo jistě vykřesat víc. Bohužel scénář dost pokulhává a chování postav je až extrémně nesmyslné. Vlastně jediné co film zachraňuje je krásná Julia Stiles. Jako oddechovka na nedělní odpoledne je to fajn. Ale nic víc v tom vážně není. 2* 40% ()

Kritik. 

všechny recenze uživatele

Nedávam filmom slabé hodnotenie len preto, že "to nie je môj obľúbený žáner". Princ a ja je jednoduchý, ničím nevýrazný filmík určený pre oddych. Ľahký, romantický, klasický, normálny, s dobrým koncom. Priemer. Nie je úplne trápny, hoci by v tomto žánri mohol byť. Príbeh určený nielen pre vianočný čas, ale aj na nedeľné popoludnie alebo obdobie domáceho liečenia, samozrejme hlavne pre ženy a dievčatá :) ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Emancipované Popelky máme v Čechách rádi. ;) Tahle s divným jménem je pořádně od rány, princátko je dle očekávání ve vatě vypiplaný bulík. Kdo mě skutečně okouzlil, byl jeho dokonale sucharský komorník Soren, ti dva zlehka koketují s legendárními dvojkami jako Jeeves a Wooster, nebo Saturnin a jeho pán, i když samozřejmě nejsou zdaleka tak vtipní. Další díly si odpustím, jednička pobavila, ale stačila. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (19)

  • Natáčení se z větší části odehrávalo na různých lokalitách roztroušených po českých hradech a pražských Stillking Studios. (imro)
  • V záběru, kdy se Paige (Julia Stiles) s Edwardem (Luke Mably) procházejí po náměstí, je možné vidět česká auta Škoa Fabia. (tyna97)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno