Reklama

Reklama

Tarot

  • USA Tarot (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Když skupina přátel neuváženě poruší nejzásadnější pravidlo tarotů, které vykladačům zapovídá použití balíčku jiného vykladače, přivolají na sebe nevědomky hněv nepředstavitelného zla, které bylo v prokletém balíčku karet uvězněno. Jeden po druhém jsou tak nuceni čelit svému osudu a stávají se nedobrovolnými účastníky smrtící hry ve snaze uniknout věštbě, kterou jim taroty předpověděly. (Falcon)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (40)

Sludger 

všechny recenze uživatele

Nečakal som od filmu vôbec nič, čiže som v podstate milo prekvapený. Hlavne z dôvodu, že film od vyloženia kariet nabral dravé tempo a nezastavil sa až do konca. Smrť nasledovala po smrti, príšera po príšere, bez vydýchnutia. Pred koncom prišla nutná sprcha informácií a pekelný záver. Proste slušná hororová jazda s vydarenými príšerami. Na druhú stranu musím povedať, že film s ničím novým alebo kreatívnym neprišiel. Kostra príbehu pripomenula Final Destination, postavy síce pôsobili sympaticky, ale boli vnútorne ploché (aspoň hlavnú postavu mohli viac prehĺbiť), občas aj hlúpe a vtipný záver úplne na konci si mohli odpustiť. Musím oceniť dizajn oblúd, kde by sa dalo povedať o určitej desivosti, ale čo sa týka vrážd, mám vážne pripomienky. V prvom rade im chýbali „gule“, krv a hlavne odvaha hororového žánru. Pôsobili akoby ich mohli vysielať poobede na Markíze. Rating „PG-13“ ustrihol krídla hororovému filmu a tým ho ponížil na nižšiu úroveň. Tarot je akčná, energická hororová jednohubka, ktorá ponúkne pestrú paletu príšer z kariet, no na druhú stranu neprináša žiadne prekvapenia ani kreativitu. Horor na jedno pozretie. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Náš osud nie je dopredu napísaný, môžeme ho zmeniť.“ (Dr. Emmet Brown) __ Tuctový horor s jednoduchou zápletkou (z toho by v Supernatural vyťažili možno aj viac), natočený podľa klasických šablón daného žánru. Kvôli post-záveru som dosť premýšľal o nižšom hodnotení. Osobné hodnotenie: 60% (**) ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

No po filmu si určitě tarotové karty vykládat nenechám. Jinak tam máme mladý lidi, někdo nevěří dění, jiný naopak atd. známe, ale také je třeba říci, že smrt některých byla krutá, o lekačky se někdy film snažil až příliš často. Celkově fakt umí dát v rámci žánru nějaké to leknutí a strašidelnou atmošku. ()

panvasik 

všechny recenze uživatele

Když člověk nemá očekávání, tak se to nese líp. Já už se na horory v dnešní době většinou netěším, ale vždycky si na ně rád zajdu a doufám alespoň v průměr. Tarot je vesměs tuctový horor, který ničím nevybočuje. Parta mladých a nějaká kletba, tentokrát ozvláštněna kartami Tarot. Nevěřím na ty hlouposti se znamení a už vůbec nechápu, jak někdo může soudit člověka podle znamení. Vraždy až moc připomínají náhle události, jako v Nezvratném osudu. Jacob Batalon, ale stále baví a jde na něm vidět, že ho to samotné herectví baví a užívá si to, ale celkově, ten film fakt není jiný. Jumpscary, jsou předvídatelné a ničím překvapující a vždycky poserou atmosféru, která ta daná scéna měla 55% ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Skupina teenagerů slaví narozeniny jedné z nich v pronajatém domě. Dojde jim alkohol tak ho různě hledají a objeví uzavřenou místnost tam sice alkohol nenajdou za to najdou tarotové karty jedna z nich se tomu věnuje tak jim vyloží karty pak i sobě a oni postupně umírají. Zatím to nejlepší co je v kinech z žánrů horor k vidění má to dobrý nápad  dobré vraždy a i lekačky a hororové scény . Je trochu škoda, že na konci tomu trochu dojde dech a  je to ukončené tak, že pokračování asi padá pokud to nebude prequel. 80 procent ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama