Reklama

Reklama

Muži v černém 2

  • USA Men in Black II (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Od událostí prvního dílu uplynulo už několik let, kdy K a J, agenti tajné neoficiální organizace MiB, dohlížející na utajené mimozemské imigranty na Zemi, odvrátili velkou intergalaktickou katastrofu. Tehdy se čerstvě zaškolený agent J v organizaci dobře zavedl, zatímco jeho starší, zkušený kolega K se vrátil k pohodlnému civilnímu životu a pracuje na poště. Během rutinního vyšetřování však J odhalí spiknutí řízené zlou kytothianskou stvůrou Serleenou, vystupující v podobě sexy modelky luxusního spodního prádla. Obsadí budovu organizace MiB a jako rukojmí si vezme její zaměstnance. J nezbývá než požádat jediného muže, který mu s řešením situace může pomoci - zpohodlnělého K. Vyzbrojí se v tajné zbrojnici a proniknou do centrály. Čeká je rozhodující boj o záchranu lidstva i Zarthanů… (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (565)

genetique 

všechny recenze uživatele

Pomerne dosť veľké sklamanie oproti prvému dielu, takže výnimka nepotvrdila pravidlo. Ten prvý bol totiž omnoho nápaditejší, svižnejší, akčnejší ale hlavne vtipnejší! Tvorcovia tu len zduplikovali pôvodné vtipné hlášky a ksichty mimozemšťanov a to sa im vypomstilo. Dvakrát sranda už nie je sranda. Škoda. 45%. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Neumím říct proč se na tyhle filmy pokaždé tak těším. Cítím, že to není něco tak úplně extra, ale přesto tyhle vesmírné sci-fi komedie žeru a cením si té originální akční vtipnosti. Chtěla bych vyzkoušet jak vodní atrakci v deneuralizéru, podívat se za poštovní přepážku do třídičky došlých zásilek, mít mluvícího psa, zahrát si Twister s hmyzáky a vědět co mě při pohledu na vesmírnou oblohu tak přitahuje. To je ale fakt ... miluji pohled na noční nebe plné hvězd, cítím nekonečno, tíhu, tajemno a posvátnou úctu k tomu všemu. Takže bych vlastně mohla očekávat návštěvu kolegů agentů z MIB. ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Bezpochyby slabší než jednička, už to není ta originální sci-fi komediální záležitost s mimoněma jako tomu bylo napoprvé. Nicméně je to stále obstojná zábava, ve které tentokrát Willa Smithe zastiňuje úplně jiný agent. 60% ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Tak bohužel, tohle mě absolutně nechytlo. Přislo mi to jako slátanec několika akčních scén z nichž se mi dvě třetiny vůbec nelíbili. Tenhle připitomělý scénář nemohl zachránit ani Smith s Jonesem. Nebýt několika povedených fórků, akčních scén a úžasného psa, tak bych film poslal do odpadu, protože tohle se fakt Barrymu Sonnenfeldovi nepovedlo. Zkrátka další z řady zbytečných pokračování, bez kterých by se kinematografie klidně obešla....... ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

V kině jsem jako největší zradu brala stopáž filmu - maximálně hodinka a čtvrt, zbytek zabírají titulky (v TV to tak strašně krátké nebylo, holt reklamní bloky:-)). Ujetá jízda tentokrát postrádá předchozí punc originality, počítačové efekty jsou příliš do očí bijící, některé gagy jsou poněkud trapné, ale pobavila jsem se a celkově film nemohu odsoudit jako zklamání. Zkrátka slabší pokračování, jak už to tak většinou bývá. 66% ()

Galerie (107)

Zajímavosti (29)

  • Kvůli událostem 11. 9. 2001 museli filmaři na začátku a na konci filmu nahradit Světové obchodní centrum 282 metry vysokou Chrysler Bulding. (EMMY)
  • Poštovní vůz je Jeep DJ-5 Dispatcher. (sator)

Související novinky

Manuál na záchranu světa

Manuál na záchranu světa

21.12.2008

Nabízí nám ho studio Metro-Goldwyn-Mayer, kterému BenDavid Grabinski prodal scénář nazvaný The How-To Guide for Saving the World. Pro námět akční sci-fi komedie se nadchl Barry Sonnenfeld, kterého… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno