Reklama

Reklama

Spy x Family Code: White

  • Japonsko Gekijouban Spy x Family Code: White (více)
Trailer 3

Špion Loid a nájemná vražedkyně Yor nadále jeden před druhým skrývají svoji identitu a vedou dvojí život jako spokojená rodina. Jejich tajemství zná díky svým telepatickým schopnostem jenom adoptovaná dcera Anya. Loid pod rouškou rodinné dovolené hodlá pokročit ve svojí operaci Puštík, ale není mu přáno. Do jeho stávající mise se totiž omylem připlete Anya a spustí tím sled událostí, který by mohl ohrozit celosvětový mír. (POM Anime)

(více)

Videa (18)

Trailer 3

Recenze (7)

Damnsinead 

všechny recenze uživatele

Sympatická akční taškařice.  Ty rodinné problémy v první polovině mně příliš nebraly, ale akce stála za to a budila poťouchlé úsměvy u fanoušků Marvelovek. (Kdo věděl, že na Winter Soldiera funguje rtěnka.) Všechno by bylo dobrý, nebýt tam ten pavián, pardon, Anya. Ne, není roztomilá. Její věčné vřeštění mi značně lezlo na nervy a kazilo požitek z celého filmu. A ty její záchodové eskapády byly značný bizár, zajímalo by mě, kdo s takovým nápadem přišel, a jestli je tomu dotyčnému víc než deset let. Nakonec to vychází na 60%. ()

Kimkong 

všechny recenze uživatele

Kdo zná seriál tak tady dostane přesně to co očekává. Absurdní humor a absurdní situace s absurdními hláškami a absurdní grimasy postav. Příběh s postupným vývojem od rekapitulace po akční finále. Viděno ve 4DX za 80,- Kč. Ke zločin na to nejít. Uznávám že část s hovnem byla zbytečně dlouhá, ale fekální humor je stále populární a zde kino nejvíce jásalo. ()

Reklama

David.Hublar 

všechny recenze uživatele

I když film není podle mangy, ani to nejde poznat, duši Spy x Family si totiž skvěle zachovává a baví jak příběhem, tak i vtipy a absurdními situacemi, které mezi postavami nastávají, častokrát se smál celý sál. Po technické stránce není co vytknout, Wit a CloverWorks odvedli skvělou práci, ostatně jako i v případě seriálu. Výhodou taky může být, že není problém film vidět jen se základní znalostí světa, bohatě tedy stačí první série, ale nudit se nebude pravděpodobně ani ten, kdo SxF vůbec neviděl. Absolutní základy jsou na začátku filmu vysvětlené. Film má kratičkou humornou potitulkovou scénu. České titulky od Petra Kabelky a Elišky K. Vítové byly skvělé a parádně pozvedly zážitek z filmu. ()

Puxina 

všechny recenze uživatele

Jaký seriál, takový i film. Dokonce pro ty, co neznají seriál je tam krátký, stručný a jasný nástin o co tam jde. Sice na to stačí obsah, ale i tak to potěší. Jinak jde správně ujetou zábavu plnou různých "náhod", kterými jsou tyhle anime pověstné. Ale i tak je to sranda. Je tam i spousta vtipů a vtipných blbostí (záchodová odysea). Ano, místy to působí dětinsky, ale holt je to pro mladší ročníky. Tomuhle anime to člověk odpustí zvlášť, když ho zná. ()

Koda 

všechny recenze uživatele

Já ty anime prostě miluji. I u tohoto kousku jsem se měl úsměv jak Joker, a u pár vtipných momentů jsem se zasmál. Úžasný a poutavý příběh, který dobře pasoval, neuvěřitelné hraní s nápady. Vojenská flotila se úžasně držela. Nemůžu moc spoilerovat, ale každý moment, který tak nějak patřil do toho filmu měl něco do sebe, proto je těžké vybrat kde začít. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Puxina)

Reklama

Reklama