Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Charismatický zločinec stojí v čele bandy nebezpečných zlodějů. Po sérii krutých bankovních loupeží je začne pronásledovat pařížská policie vedená nelítostným Christinem, který má pouze jediný cíl: dostat Dobermanna za každou cenu! Francouzský film je sondou do brutálního světa plného drog, jemuž vládnou ultra drsní muži obklopení dlouhonohými, zbraněmi posedlými kráskami s divokými účesy. Dobermann (Vincent Cassel) je vůdcem rozsáhlého zločineckého gangu; jeho milenkou je hluchoněmá cikánská dívka Nat la Gitane (Monica Belucciová). Příběh začíná krvavou bankovní loupeží, kterou Dobermann provede se svou bandou za bílého dne. Odvahu jim dodávají důmyslné léčky, které nastražili, aby odvedli pozornost policie. Bezprostředně po loupeži berou členové gangu nohy na ramena a ukryjí se ve svém doupěti, které se nachází na odlehlém smetišti. Zprávy o krutém činu se donesou k policejnímu inspektorovi Christinimu, jenž přísahá, že zloděje dostane za každou cenu. Dobermann by jen těžko hledal nemilosrdnějšího protivníka než je Christini, který je ztělesněním zla bez špetky svědomí a slušnosti. Když se Christini s Dobermannem konečně setkají, následuje děsivá a extrémně násilná konfrontace. (Cinemax)

(více)

Recenze (80)

sochoking 

všechny recenze uživatele

Vinco Kašel je jeden odporne nesympatický herec! - Nenávidím tie lacné pozy, ked' buchty olyzujú kvére naznačujúc feláciu. (I ked' Bellucci bola fantastickaá!! ) - Tomu vypatlancovi so žuvačkou v hube a dlhým delom bych prial, aby si odstrelil hlavu! Alebo prinajmenšom gule! - Tcheky Karyo bol pekelne pijúci mi krv, ale nakoniec ho pekne oholili , a tak mi padol kameň zo srdca. - Samozrejme, všetkým som držal a toto bola jedna namakaná ,extramegajeba gangsterská kriminálka! ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Narozdiel od PARKERa LEWISa, mi tentokrát Rex Mundi ("...ja osobne som sa fajnovo bavila... drsňáreň ako málo iných, ale s nenormálnym francúzskym šarmom! A nechýba ani romanticko-ochraniteľská dvojka Cassel-Bellucci (ktorá mi trochu asociuje film Irréversible). Proste neserte sa do Moniky, keď nechcete mať do činenia s nabrúseným Vincentom ;-)") vzala slová z úst. Ja len dodám, že PULP FICTION upgradeovalo. (15.7.2005) ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Nezapřený komiksový původ, těkavá kamera podporující agresivní audiovizuál, dlouhé hlavně kvérů a postavy se stopovým množstvím dobra. Cassel stylizující se do Michaela Madsena měl dostat mnohem víc prostoru, protože kromě abbého žehnajícího granátem ti ostatní za moc nestáli. Samozřejmě vyjma zkaženého pana Karyo, který se po všech těch špatnostech rozhodl na konci udělat něco dobrého a pařížským silničářům nově namaloval středovou čáru.. P.S.: Monica Bellucci se sklony k nymfomanii je asi vysněná manželka každého muže. To že neslyší, když chcete podat z lednice lahváče k fotbalu v TV, vám asi začne vadit až postupem času.. ()

Rami 

všechny recenze uživatele

Tak tomuhle říkám skvělá popkornová akční zábava. Pokuď se neštítíte "trochy" té brutality, rychlého střihu a ujetých hlášek, tak je to film pro vás (stejně jako pro mě). Nechápu některé komentáře, když srovnávají tento snímek s Leonem. Tohle není Leon a ani si na něj nehraje. Tohle je Dobrman! Je to šílená akce partičky šílenců ujíždějících na tripu. Tenhle film mám prostě rád a ačkoli to je na 4 hvězdičky dám 5 (87%) - inu je to srdcovka. :-) ()

Galerie (8)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie filmu prebiehalo vo francúzskej metropole Paríž. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama