Reklama

Reklama

Malý Nicky - Satan Junior

  • USA Little Nicky (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nicky (Adam Sandler) se svému tátovi Satanovi moc nevyvedl. Síra mu smrdí, páchání zla ho nebaví a víc než o kažení čistých panen se zajímá o heavy metal a pekelný hlas Ozzyho Osbourna. Jeho dva ďábelští bratři Adrian a Cassius jsou ovšem z jiného těsta. Jde jim o pekelný trůn, kterého se tatíček Satan (Harvey Keitel) ještě zdaleka nehodlá vzdát. Aby o pár tisíc let urychlili jeho odvhod do penze, provedou oba po čertech snaživí mládenci jisté velmi ošklivé věci, jejichž následkem zamrzne pekelná brána, vyschne přísun nových duší a táta Satan se začne rozpadat. Jediný, kdo může zastavit jejich řádění je malý Nicky - Satan junior. Aby to dokázal, musí se ovšem vypravit mezi lidi a tam způsobit opravdu pekelný zmatek! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (319)

honajz 

všechny recenze uživatele

Jedna z typických raných sandlerovek, kde vládne nespoutaný humor, často nespoutaný tak, až to vtipné není. Království pekel je ohroženo - dva satanovi synové pronikli na Zem, takže zamrla cesta, kudy do pekla padaly hříšné duše. Peklo, svého otce i Zemi musí zachránit nejmladší sataůnv syn, takový blbeček s křivým úsměvem - samozřejmě v Sandlerově podání. Průvodcem po Zemi bude malému Nickymu mluvící pes, pěkný sprosťák a proutník. Problémy nastanou, když se Nicky zamiluje, a samozřejmě, když konečně natrefí na své bratry. Příběh, film i humor jsou hodně nevyvážené - objeví se vynikající gagy, aby je nahradil naprosto trapný vtip, podobně v příběhu se občas odehraje silný twist, aby byl vzápětí zabit naprosto podprůměrnou selankou. Stejně tak celý závěr, nakolik měl být asi vrcholem filmu, plný triků, soubojů i vtipných scének, osciluje mezi těmito trapasy a dobrými gagy. Ale zase pro oddech a skutečné milovníky Adama Sandlera, proč ne? U DVD rychle naběhne menu, jinak nic navíc nečekejte. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Moc dobře vím, že to obrovská volovina, ale dokážu se u ní docela dobře pobavit. Sandler celý film vypadá a někdy se i tak chová jako člověk s velmi nízkým IQ, a když to řeknu na rovinu je to nejslabší na celém filmu. Každá vedlejší postava je zajímavějších, jelikož se nemusí chovat jako naprostý tupec. Ostatně si nejvíce užijete lidi ve vedlejších rolí nebo v cameo rolička. Harvey Keitel, Rhys Ifans, Reese Witherspoon, Quentin Tarantino nebo Ozzy Osbourne ti všichni táhnou film nahoru. Přesto scéna s ananasem a netopýrem se je tak nevidí. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Miluju komedie, kdy je hlavní hrdina "odjinud" a nezná zvyky a principy našeho světa. Obvykle je to velká sranda. Což platí i u tohoto filmu. Jistě, film stojí za starou bačkoru, ale dokáže pobavit. Tedy pokud vypnete mozek, jak se říká. Film není pro každého a většina filmových kritiků o něj zřejmě ani nezavadí ani ebonitovou tyčí, ale své publikum si určitě najde. Adam Sandler sem přesně zapadá. Zachází se až do hlubin trapnosti a vy mu máte někdy chuť vlepit pěstí, ovšem to k filmu patří a když o tom nebudete přemýšlet, budete se smát...80% ()

Petroff 

všechny recenze uživatele

Odhoďte předsudky, tohle je rychta. Pes s nejstrašnějším chrápáním na světě, Harvey Keitel jako nejlepší satan (-hned po Karlu Heřmánkovi), výborně ztvárněný peklo a na konci Ozzy a jeho koncertní vychytávka. Smál jsem se od začátku do konce a to nejednou. Kancelář starosty ve spolupráci s newyorskou turistickou radou vyhlásila nové heslo, které nahradí "Miluji New York". Nový slogan bude: "Miluju kurvy!" | "Proč ses přišel podívat na Globetrotters, hochu?" "Já přišel na pivo a za děvkama!" Šest, šest, šest, ruce v pěst!! (dá se bez problému sledovat s dabingem) ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Hodně rozporuplné pocity. Na jednu stranu zábava, dobrý vtípky, celkem zajímavej nápad, můj oblíbenej Rhys Ifans, spousta známých (Ozzy, Quarantine) .. na druhé straně Sandler. Chápu, že Nicky musel být zaostalej, ale tak jak ho předvádí Sandler (huba nakřivo) je dost odporný.. Ale pokud skousnete Nickyho jako takového, tak se budete celý film slušně bavit... ()

Galerie (24)

Zajímavosti (17)

  • Skladba, ktorú hrá Nicky na gitare, je od slávnych Van Halen - Runnin` With The Devil. (Cappuccino)
  • Natáčelo se v kalifornské Long Beach, v Los Angeles a New Yorku. (rafix)

Související novinky

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Reklama

Reklama