Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mocí opojený diktátor se snaží v post-apokalyptickém světě ovládnout sousední království. Proto se chce oženit s jeho vládkyní, krásnou princeznou, kterou má na diktátorův příkaz chytit bezcitný a chladný žoldák Warchyld. Princezna se o nebezpečí dozví a dává se na útek. Ale žoldákovo vojenské srdce změkne, Warchyld se zamiluje a nebezpečí hrozí krutému diktátorovi... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (55)

oje 

všechny recenze uživatele

Váhavě film balancuje na hraně propasti mezi fakt špatným akčním filmem a válečnou parodií. I při nejbedlivějším pozorování to stále nemohu přesně zařadit, protože vtipné to není, ale vážně to přeci taky myslet nemohli. Tak jako tak, je to debilita nejhrubšího zrna. Zhovadilost provedení filmu je až zarážející. Nejen že vyhaslá polohvězda z dob studené války Lundgren semele půl armády, ale všechny pohyby, ať už třeba jen pohled princezny na hodinky, jsou dozvučeny švihem jak z korejských kung fu filmů sedmdesátých let, prostě kvalita. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Jak jsem viděl tu sexy princeznu a Tagawu jak předvedl pár kopancu tak jsem si řekl, že to bude dobrej film. Princezna nechtěla Tagawu za muže (což teda nechápu takovej sympatak) a tak mu zdrhla. Tagawa posíla svího nejlepšího muže.. koho asi.. na scénu přichaží Lundgren, kterej se ale do princezny zamiluje AJEJE! Tagawa dostane od Lundgrena kopačku do xichtu, tak se nasere a chce Lundgrena zabít a princeznu chce zpátky! Jak tohle asi dopadne?! Pár nudných dialogů bylo a příběh zase nebyl nějak tak zábavnej a ten konec mohl bejt lepší. Nakonec ale průměr. ()

Reklama

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Kupodivu to není špatný film, Lundgren je velice sympatický, akce je dost a je i dobře natočená. Trochu akorát motá hlavu výprava,kde se mísí německá druhoválečná výzbroj a výstroj s výzbrojí sovětskou, případně východního bloku. Florentine je zručný béčkař a natočil jeden z nejlepších kousků Lundgrenovi filmografie konce devadesátých let. ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Slabší kus. Nejvíc rozpačitě na mě působí snaha o jakési post-apo. Na mě to spíš působí tak, že na skladě našli spoustu vysloužilých kostýmů a kulis z jiných filmů, ovšem navzájem se k sobě moc nehodících. Tak si řekli: "To je úplně jedno, spatláme to dohromady a uděláme z toho jakože post-apo, aby se neřeklo." Takže si to tam hartusí horalové na koních, sem tam projede vojenský džíp a proletí moderní vrtulník, střílí se z moderních zbraní, ale sem tam se mihne v rukou proradného generála meč. Zkrátka mišmaš, navíc se špatným scénářem, kterýmu ani standartní výkon Dolpha Lungrena nepomůže. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Konečně neotřelý námět (myšleno na Lundgrenovy filmy) a celkem poutavý příběh. Nevadí, že Lundgren je neprůstřelný, Superman, má nekonečně mnoho nábojů, že s revolverem a jedním zásobníkem postřílí deset chlápků se samopaly. Lundgren má zase velmi suché hlášky, výraz odhodlaného Švéda pomstít se za negentlamantské zacházení svého generála s jeho vyvolenou a přestože je několikrát raněn, vždy se postaví na nohy. A konečně aspoň v jednom ze svých novějších filmů nechlastá. Akční scény jsou zcela nereálné, lidé létají odnikud nikam, Lundgren běhá mezi kulkami a stejně stále přežívá. Ale to vůbec nevadí, film je natočen tak, že se je stále nač dívat. Je snad ale jasné, že jde o akční béčko, ale o slušné a koukatelné. A nejlepší postřeh na závěr. Dolph si za celý film ani jednou nenabije svou zbraň. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (6)

  • V scéne, keď Lundgren oslobodzuje princeznú od obchodníkov, obchodníci pri stane umierajú najskôr v spomalenom zábere a o pár scén na to už v normálnom zábere. (johnsnow)
  • Prvý film produkčnej spoločnosti Nu Image natáčaný v Bulharsku ešte predtým, ako kúpila a zrekonštruovala miestne filmové štúdiá Boyana. (m.a.t.o.)
  • Počet mrtvých ve filmu je 109. (ČSFD)

Reklama

Reklama