Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh hazardního hráče (Matt Damon), který je postaven před osudovou volbu mezi láskou a hazardem. Příběh studenta práv, který svou nechuť zařadit se do "normální" společnosti kompenzuje geniálním talentem. Mike má totiž neobyčejné kombinační schopnosti a dovede uhodnout, jaké karty mají v ruce jeho partneři v pokeru. Na rozdíl od většiny profesionálních hráčů se ale Mike snaží nepodvádět a v tom se rozchází se svým komplicem, utápějícím se v dluzích (Edward Norton). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (297)

Attta 

všechny recenze uživatele

Pěkně odvyprávěné, skvěle zahrané, dobře hudebně podkreslené a k tomu správná dávka napětí. Kdo si v životě alespoň párkrát v životě zahrál texas hold'em o opravdové peníze, tak má určitou výhodu v tom, že ví jaký je pocit z parádní výhry nebo jaké to je prohrát uplně vše během děsně krátkého okamžiku a v tomhle filmu to dokázali vystihnout velice věrohodně. U mě totální spokojenost. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Samotny Matt Damon to mal v roku 1998 este stale tazke. Vysiny Good Will Hunting-a mu zaistili na nejaky ten rok kvalitne meno, a tak prijal ponuku zahrat si vo filme Rounders. Stale vsak ostaval hercom druhej ci tretej kategorie, ktory mohol len snivat o vysinach povedzme takeho George Clooney-ho. Preto Matt zobral tiez napriklad rolu v Spielbergovom filme Zachrante Vojina Ryana, ale taktiez tam popri Hanksovi hral druhe husle. Tuto sa predstavil v roli hazardneho hraca pokru s genialnym talentom /takze nieco z Good Will Huntinga predsa len ostalo?...../. Bohuzial, za talentami ako Edward Norton alebo John Malkovich samotny Matt nikdy nestihal, a herecky na nich ani nikdy nemal. To sa na filme plne podpisuje. Reziser John Dahl je len rutiner, ktory taktiez vela reziserskeho talentu nepobral. A tak aspon tej psychologie a nejake tie moralne dilemy sa riesia. Ale ani tie samy osebe nestacia. 70 % ledva ()

Reklama

becki_tu 

všechny recenze uživatele

"Pravidlo číslo jedna: Zahoď karty, když víš, že nemůžeš vyhrát." Nevím jak ostatní, ale mě při sledování několikrát přepadla touha usednout za podobný pokrový stůl a zahrát si. Už jen pro ten nepopsatelný pocit - cítit se jako hráč. A možná už dokážu lépe pochopit, jak se cítí člověk, jehož život se odehrává u kulatého stolu s kupičkami žetonů. Vynikající film o pokru s ještě lepším obsazením v čele s Damonem, Nortonem a nezapomenutelným ruským „kmotrem“ Johnem Malkovichem. " - Víš co mě vždycky postaví na nohy, když se cítím mizerně? - Co? - Rozbalit královský fullhouse." ()

MeanWhile 

všechny recenze uživatele

Poker, filmy o pokeru, to je moje. To mám rád. Už předtím než jsem si tento film začal připravovat na shlédnutí, tak jsem věděl, že to pro mě bude dóst dobrá podívaná. Triky, fígly, blafy, všecko je to to samé, a i o tomto ve filmu jde. Těšil jsem se i na Edwarda Nortona, který mě i svými některými vtipnými hláškami nesklamal a i Matt Damon mi do filmu dobře zasednul, takže mi z celého filmu celkově vznikla pěkná večerní podívaná. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Film, který o sobě může říct, že má v sobě všechno, co by kvalitní americký film měl mít. Mladého jalovce Matta Damona, kterej vypadá, jak z nějaké místní High School, rapla Edwarda Nortona, který ho okamžitě po návratu z báně zavede do průseru a příběh, který si hraje na přátelství, ale přitom jde hlavně o přežití dvou lidí v dnešním světě. To vše propojené karetními orgiemi, výbornými napínavými scénami, ale i sladkými momenty, bez kterých byste si americký film devadesátých let nedokázali představit. Nuda to ale rozhodně není. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Při realizaci filmu spolupracovali mistři a znalci pokeru. Hlavním konzultantem se stal známý hráč Mike Selza. (Tygrys)
  • Matt Damon a Edward Norton se zúčastnili světové soutěže v pokeru. Náklady 10 000 USD pokrylo studio Miramax. Matt Damon vypadl po čtyřech dnech, když jej vyřadila světová legenda pokeru Doyle Brunson. (Tygrys)

Reklama

Reklama