Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Muž jejích snů si má za pár dní brát její nejlepší kámošku. Maddie ale u starodávného kamene v Irsku vysloví velké přání a ráno se probudí jako jeho budoucí manželka. (Netflix)

Recenze (42)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tohle je film někde na Prima Love na Netflix je to škoda jelikož kromě prostředí to nic zajímavého nenabízí.  Ženská pomáhala se psaním knihy chlápkovi pak se do něho zamilovala a chtěla si ho vzít on si ,ale  chtěl vzít její kamarádku tak ji pozval na svatbu. Ona byla z toho smutná a šla si někde sednout na lavici přání kde si přála , aby si ho vzala a to jí splnilo pak , ale zjistila, že se jí líbí nějaký fotograf. Nemám problém s tím, že to není originální ono v žánru romantických komedií není moc co vymýšlet mám problém s tím, že  to působí nezajímavě. Lindsey zde ani pěkná v předchozích Vánocích  na spadnutí vypadala lépe a obě její kamarádky jsou pěknější jak ona nemá s tím fotografem ani chemii jednou si zatančí a jednou zahrají šipky. Ta její kamarádka co si pak vzala je pěknější a zajímavější postava než Lindsey ta měla hrát hlavní roli. 40 procent  za film a za to, že tam Netflix nenarval tu svou pošahanou propagandu dokonce je tam jen jedna černoška tuším. ()

psychoJoa 

všechny recenze uživatele

Mám obecně ráda takové ty nenásilné, mírně přihlouplé a přeslazené romanťárny. Zde ale mohli rozhodně věnovat více času té přeslazenosti nebo aspoň nechat postavy spolu strávit více než den. Zpětně mi ani konec nepřinesl zadostiučinění, čekala jsem, že teda bude muset udělat holka víc, aby nakonec získala svého “osudového”… třeba i zajet za těmi ještěrkami. Takže ne… tohle se opravdu zas tolik nepovedlo a je to vlastně celkem škoda (toho Irského prostředí samozřejmě). ()

Reklama

aniiicka 

všechny recenze uživatele

Někdy je potřeba si pustit jednodušší romantickou komedii a vypnout. V rámci svého žánru se mi film překvapivě moc líbil. pustila jsem si jej po náročném dnu, jen abych koukla, jak to vypadá a s chutí jsem dokoukala až do konce. Prostředí teda nádherné (i když asi s přibarveným Netflixovským filtrem). Ale stejně - musím se podívat do Irska na ty útesy. :) :) Potěšilo mě, že Lindsay zase hraje a působí tu moc příjemně. Herce, který hraje Jamese, jsem neznala, ale jeho výběr mě taktéž potěšil, protože si přejete pohledného a sympatického hlavního hrdinu, který má příjemný hlas a přízvuk a vozí hlavní hrdinku krásným Irskem ve stylovém kabrioletu, do kterého je nejlepší skočit salto, když jede okolo. :) No, film zřejmě nebude stačit náročnému divákovi, je trošku vidět, že je to spíše televizní film s kratší stopáží a občas je chování postav trošku nelogické, ale mě se Irské přání v rámci žánru opravdu trefilo do nálady a u pár scén jsem se vážně zasmála. Snímek si na nic nehraje, nemá super překombinovaný děj a herci - zejména Lindsay a hlavní dva pánové - jsou slušní. Potěší i Jane Seymour ve vedlejší roli. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Konečně nějaká sympatická nová romance s Lindsay Lohan, která má obstojný námět a scénář. Úroveň je rozhodně lepší než o dva roky starší Falling for Christmas, které bylo takovým lehce rozpačitým vánočním kýčem… Irish Wish je oproti tomu o něco méně stereotypní, má docela zábavnou zápletku a navrch dobré mužské obsazení (oběma hlavním hercům role hezky padly). Není to sice filmová pecka, která by nadchnula jako některé staré „klasiky“ s Lindsay, ale myslím si, že v rámci žánru tento film ani nefanoušky neurazí. ~(3,9)~ ()

Marcos22 

všechny recenze uživatele

Irská romantická pohádka o návratu Lindsay Lohan do druhé herecké ligy a nalezení pravé lásky v zemi Leprikónů, zlatavého moku a pokladu na konci duhy. Tak by se dal stručně charakterizovat druhý celovečerní snímek režisérky, Janeen Damian, která stejně jako před dvěma lety ve Vánocích na spadnutí, obsadila titulní ženskou roli Hollywoodem dlouho opomíjenou Lindsay Lohan. Ani napodruhé se však žádný významnější úspěch nekoná. Důvodem je totálně mizerný, prvoplánový scénář, který neuspokojí ani silně průměrného konzumenta televizního obsahu. Zvednout bídný dojem z Irského přání nepomáhá ani skriptka, Renee Burke, která zřejmě neměla při natáčení úplně svůj den a konzistenci na sebe navazujících záběrů tak nehledejte. Z deště tu vchází hlavní protagonisté do budov v suchém triku, a to na důvěryhodnosti příběhu opravdu nepřidá. To co lze na snímku pochválit jsou bezesporu nádherné irské scenérie – Lough Tay i Moherské útesy byly opravdu precizní volbou při volbě lokací natáčení. To stejné platí i o hlavním mužském protagonistovi, Edu Speleersovi, který zde působí velmi charismaticky a umím si ho v budoucnu představit v nějaké Á-čkové americké romanci. Irské přání je obyčejnou žánrovkou s naprosto plochým dějem, které se doporučuji vyhnout a zvolit z obdobného prostředí třeba Přestupný rok s Amy Adams v hlavní roli. Dvě hvězdy. 😕 (15.03.2024) ()

Galerie (90)

Zajímavosti (18)

  • Při prvních třech telefonátech od matky zvedne Maddie (Lindsay Lohan) mobil, přiloží si ho k uchu a začne mluvit, aniž by stiskla tlačítko pro spojení. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama