Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ať jste japonská školačka, australský pastýř ovcí, ruský kosmonaut nebo ná-čelník afrického kmene, v úvodu se ukáže, že všichni znají SPICE GIRLS. Ale ví někdo z nás, jaké opravdu jsou? Film nabízí šanci poznat skutečnou osobnost děvčat. Film zachycuje rušný týden v životě superhvězd před jejich velkým koncertem, jemuž chybí "koření" neboli "šťáva". Po úspěchu alba na celém světe jsou děvčata pod silným tlakem a pozornost médií je obrovská. Film začíná úspěšným vystoupením skupiny v programu Top of the Pop a následuje non-stop cirkus-fotografování, natáčení videoklipu, interviews, zkoušky, chaos v zákulisí koncertů, a všichni se snaží odhalit, v čem je příčina tak obrovského úspěchu. Děvčata stihnou dát všem svým fanouškům to, co opravdu chtějí - pohled na skutečnou lidskou tvář jejich idolů, jejich upřimná vyznání o mezilidských vztazích, lásce, penězích a o vysoké ceně slávy... (Intersonic)

(více)

Recenze (97)

solskjaer odpad!

všechny recenze uživatele

I když se mi dříve Spice Girls jako slečinky moc líbily dnes je shledávám zcela zbytečné stejně jako točit o nich film.A postupem času i zjišťuji, že ta tuctovost z nich jenom čpí. Nechápu proč se třeba nenatočí film o Pearl Jam nebo Radiohead ? No, vlastně vím proč, pubescenti by na to do kina rozhodně nešli! ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Ale tak jako jo, asi jsem si to představoval horší. Ona je to strašná a naprosto zoufale nevtipná kravina tak jako tak, ale tak na ty holky se aspoň hezky dívalo a hudbu to mělo poslouchatelnou, když už nic jiného. Jinak se to ale fakt nepovedlo - sice se to snaží působit jako crazy komedie, ale všechny ty hlášky jsou prostě nijaké a bez nápadu, ačkoli se snaží nápady hýřit... V tom svém seznamu hudebních filmů, který natočila nebo je o nějaké konkrétní skupině, jsem tohle měl úplně na dně, protože žádný fanda Spice Girls nejsem ani náhodou, ale když už jsem to v tom seznamu měl, aspoň jsem to chtěl zkusit. Toho zhlédnutí sice nelituji, ale nepovedlo se to a nepovedlo se to docela dost. Lepší 1* ()

Reklama

Marrianna 

všechny recenze uživatele

Už si to nepamatuju, ale vím, že se mi tato slátanina docela líbila - teď bych se zřejmě na to nekoukla - ale v tý době - ježiš bylo mi třináct. Ale jednu věc si pamatuji " panebože já rodím co mám dělat? - Dej si nohy k sobě - na to už je pozdě, to měla udělat před devíti měsíci" Tehdá mě to hrozně pobavilo. ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

"Nevím, co si mám vzít na sebe. Něco od Gucciho, nebo něco od Gucciho?" "Vezmi si něco od Gucciho." "Skvělej nápad!" Hudební rok 1997 se nesl ve znamení pětice trapek z Británie. Když máte doma o dva roky mladší ségru, která si zve kamarádky ze školy k vám domů a s nimi poslouchá Spice Girls, nemůžete z toho vyjít nepoznamenaní. Pro odreagování doporučuju skeč "Spicevrah" od Halea a Pace. (592.) ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Svýho času jsem Spice World neskutečně žral. Dodnes si díky tomu pamatuju snad každou repliku a scénu. Miloval jsem jejich energii, eleganci, krásu a styl. Film stojí ale za příšernou starou belu. Bez scénáře, bez vtipu, humoru, jen plno písniček a trapnosti, což na celovečerák prostě není. I když mám pro holky slabost dodnes, tohle je jeden z nejhorších filmů vůbec. Jednu * za parádní závěrečný vystoupení. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (6)

  • Richard Briers a Roger Moore natočili svoje scény za jeden deň. (m.a.t.o.)
  • Táto snímka je zaradená medzi 100 najzábavnejších filmov, ktoré kedy získali Zlatú malinu. (m.a.t.o.)
  • Frank Bruno bol pôvodne obsadený do úlohy vodiča zájazdového autobusu, no nakoniec od natáčania odstúpil kvôli osobným nezhodám so Spice Girls. Nahradil ho Meat Loaf. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama