Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Zoufalý otec s houževnatým policajtem hledá v ulicích New Yorku 80. let svého devítiletého syna. Musí přitom ale najít hlavně sám sebe. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (9)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

koktejl detektivky, rodinného dramatu a sociálního dramatu kde ale ani jedna přísada nefunguje naplno a z vod podprůměru to nahoru táhne akorát standardně dobrý Cumberbatch. Už je to taková mantra, ale i u Erica by klidně stačil celovečerák, protože na víc jak pětihodinovou sérii tu toho je celkem málo...60% ()

Stupet 

všechny recenze uživatele

No, thriller to není ani omylem. Naopak to chvílemi působilo jako komedie (rozhovory Vincenta s Ericem). Líbilo se mi to, zajímalo mě, jak to dopadne. Ale je asi pravda, že kdyby tam nehrál můj miláček Benedict Cumberbatch, asi bych po tomto seriálu nesáhla a asi je to právě on, kdo to dělá hezkým a zajímavým seriálem. ()

Reklama

jendAA365 

všechny recenze uživatele

Cumberbatch si dává svoji verzi vychlastaného, schizo Jima Hensona na výbornou a zbytek obsazení s ním hezky drží tempo. Celé to ale odhalí ty nejdůležitější karty příliš brzo na to, aby to dokázalo adekvátně zabavit až do konce. ()

Rudolf.Benes 

všechny recenze uživatele

Do řiťopicha to snad ne."Bendík Kambr bič" se zase jednou po-vytáhl ..a opět mě dokázal že je neskutečně ale neskutečně odporně hnusné, slizké a absolutně anty sexy borec, nevhodný do jakékoli role klaďase.Jeho pořád a pořád a pořád stejný hraní alkáče, mě přivádělo k šílenství a to do takové míry, že jsem mu ( v tom serošu) už přál aby zdochnul. Sociální drama pod taktovkou ženy nebylo zase až tak špatný,troufnu si říct, že první tři díly měly vcelku odpich a švihadlo ale zase tu máme kua  takový jako nedomrlý, rádoby inovátorské tabu s buuzzrranty, místy scenáristicky hodně děravý a na misto dvouhodinové stopáže to ná-tahem na šest hodin. Osmdesátky byly fajn ..tohle je na ho*no.40/100 tfuj Ericu.. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama