Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keenen Ivory Wayans, režisér filmu Scary Movie, představuje bláznivou komedii Někdo to rád blond s komiky Shawnem Wayansem a Marlonem Wayansem. Co se stane, když se dva nešikovní agenti FBI musí převléct za blonďaté dívky a pokusí se proniknout do vyšší společnosti? Skandál! Šílené situace a nonstop zábava provází bratry, kteří se ze smolařů mění v mladé ženy s postavením! S filmem Někdo to rád blond plným dobré muziky se budete od začátku do konce skutečně bavit! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (353)

IvcaG 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie mi už na vždy bude připomínat léta na střední škole. Už jen to si přesdtavit dva černochy převlečené na blondýny :) A pak prej: Tvoje máma je tak stará, že má mlíko v prášku a když kojí vypadá to takhle:) A pak tu máme Latrella co si dává Thousand Miles, mazec... proště a jednoduže tenhle film je nářez... ()

tommy187 

všechny recenze uživatele

Už to píšem takmer všade, ale toto nie je komédia. Toto je nejaká snaha o paródiu, alebo o komédiu, ktorá je dosť nepodarená ... Keby ten film mal aspoň prívlastok rodinný tak by som sa na neho díval ešte ako-tak podarený film. Ale akčné, alebo krimi komédie to majú vždy dosť ťažké ... Oceňujem snahu Keenena Ivory Wayansa, a keby tam nebolo jeho meno by som uvažoval ešte o krutejšom hodnotení. Bohužiaľ, nudil som sa ... Sorry :). ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tyhle tři bráchy prostě můžu a tohle je jeden z jejich nejlepších počinů. Když dva černoši hrají dvě bělošky, může to dopadnout jakkoliv. V podání Shawna a Marlona to dopadlo nadmíru dobře. Bavil jsem se takřka celej film. Wayansův smysl pro humor mi prostě sedí, i když uznávám, že asi nesedí každému. ()

Reckon odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle jsem byl donucen sledovat v autobuse, když jsme jeli se školou z Londýna. Naštěstí mě před tou komediální smrští zachránila knížka a mp4. Viděl jsem pouze už asi "legendární" scénu tzv. toaletovou (nechcu být sprostej). Je mi skoro líto kamaráda, který seděl vedle mě a měl pouze hudbu na pomoc, takže to v něm zanechalo hluboký zážitek. (1/10) Ta jedna je za odvahu tohle natočit. ()

cross 

všechny recenze uživatele

Ať si o téhle komediální slátanině myslíte co chcete, jedno se jí upřít nedá – ať je jakkoliv blbá, trapná a tupě vykonstruovaná, tak je parádně zábavná, vtipná a odpočinková... Dvojice Wayansů v hlavní roli má skutečně komediální talent a i když vtípky (naprosto zbytečně) občas přestřelí, pořád je na co koukat a čemu se smát.... Bavil jsem se skvěle – chcete-li střeštěnou oddychovku, můžu jenom doporučit... ()

Galerie (24)

Zajímavosti (13)

  • Původní název byl "The Miltons", což zní jako "Hiltons", ze kterých si tento film dělá legraci. (HappySmile)
  • Příjmení "Vandergeld" je německé a znamená "z peněz". (HappySmile)
  • Irská verze do kin byla zkrácena o některé scény, aby byla přístupná od 12 let. VHS a DVD verze zkrácena nebyla a doporučený věk diváka byl posunut na 15 let. (Cheeker)

Reklama

Reklama