Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Aby mohl být s manželkou Sherry, chystající se porodit, je agent Malcolm Turner přeložen do kanceláře. Krátce poté však dojde v kalifornském Orange k incidentu, při němž zemře Malcolmův bývalý parťák Doug Hudson. Nový parťák Kevin Keneally dělá na případu bývalého specialisty vojenské rozvědky Toma Fullera. Ten odešel do výslužby a nechal se zaměstnat soukromou společností, kterou FBI podezřívá, že vyvíjí program, který by v podobě viru pronikl do počítačů FBI a NSA a umožnil přístup k citlivým datům. Malcolm požádá šéfa, aby mu svěřil vyšetřování v Orange, je však odmítnut, a tak se rozhodne jednat na vlastní pěst. Předstírá, že jede na konferenci o bezpečnosti, a vybaven osvědčeným kostýmem staré tlusté černošky nastoupí jako nová chůva nezkrotných Fullerových dětí… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (146)

tron 

všechny recenze uživatele

„Zrazu sa mi tam objavili a ja že ´úúúúú, júúúúj´.“ Prvý AGENT V SUKNI ma ako-tak bavil (40%) a od pokračovania som čakal, že bude ešte nechutnejšie, ešte vulgárnejšie a ešte mizernejšie. Bohužiaľ sa nestalo a väčšinu času sa motá pri hranici znesiteľného podpriemeru a, čo je horšie, nudy. V lepšom prípade ponúkne dobrý vtip raz za polhodinu (skáčuci chlapec, Baywatch), v horšom nastáva morálna výchova diváka a (smrteľne vážne) riešenie vzťahov. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Mám takové pravidlo, že dvojkám, které pouze kopírují děj jedniček, dávám alespoň o hvězdičku méně. Tento film je toho klasickým příkladem, ale hodnocení nechám stejné jako u předchozího dílu. Velice mě totiž potěšila přítomnost Emily Procter. Je to znovu ukrutně bláznivé a bábina je prostě senzační. Příběh je sice znovu banální, ale bohužel znám horší. ()

Reklama

Borrtex 

všechny recenze uživatele

Myslím, že zde bych mohl napsat to co jsem již psal k prvnímu dílu, skvělá pohodová a rodinná komedie. Jednoduchý děj vyplňován nepotřebnými (ovšem jako prvek ve filmu velmi důležitými) scénkami, které byly dějově naprosto zbytečné, ale jak jsem psal i u jedničky, bylo to právě to, co z tohoto filmu udělalo pro mě velice příjemnou podívanou. Musím také zmínit to, že jsem se zde oproti jedničce o dost více nasmál. Líbilo se mi, že John Whitesell to pojal, tak, jak byla pojatá jednička, pouze vylepšil kvalitu scének, a dodal tomu ten správný švih. Za mě 85% ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Málokdy bývá dvojka lepší než jednička. Agent v sukni patří mezi ty výjimky. Už to totiž není ta trapná komedie s příšerně nevkusnými dialogy. Už je to zábavná crazy komedie, která sice do inteligentního scénáře má daleko, ale už se vám při sledování nechce zvracet. Naopak se bavíte a ještě obdivujete tu rajcovní 38letou milfku Emily Procter. [9208. hodnocení, 141. komentář, 45%] ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Tak tohle přesně jeden z těch filmů, kde dvojka je lepší než předchozí díl. Lawrence v převleku Bábiny stále v dobré formě. A celkově to bylo vtipnější než jednička. Ještě do toho sexy Emily Procter, skvělá Chloe a k tomu ten pěkně napsaný konec. Tak jsem byl spokojen, ikdyž samozřejmě pořád mluvíme o americké komedii, kde se najde hodně blbostí. Ale pro mě příjemné překvapení. 65% ()

Galerie (59)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení probíhalo v amerických státech Kalifornie a Louisiana. (Terva)
  • Chloë Grace Moretz, která si zde zahrála malou holčičku jménem Carrie, ztvárnila později dívku se stejným jménem v hororu Carrie (2013). (LuCaSh)
  • Pes Pancho se ve skutečnosti jmenuje Danny. (Terva)

Související novinky

Sousedský vánoční spor

Sousedský vánoční spor

11.04.2006

Spousty diváků určitě nezapomenou na památnou scénu z filmu Vánoční prázdniny, v níž snaživý tatínek Clark Griswold, v podání komika Chevyho Chase, vyzdobil rodinný dům tisíci žárovek, jen aby si… (více)

Reklama

Reklama