Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hlavní postavou krimi komedie z amerického San Diega je poněkud svérázný polda z protidrogového oddělení Mike Dooley, samotář, který kašle na vnitřní směrnice a dělá všechno proto, aby dopadl významného obchodníka z drogami Lymana. Je ve své snažení tak úspěšný, že se ho Lyman pokusí zabít. Bohužel neúspěšně. Jediným důsledkem je zničený vůz. Protože překupník chystáý velký kšeft, požádá o rychlé přidělení nového vozu, aby mohl pokračovat ve sledování. Místo vozu však překvapený policista dostane nového, poněkud netradičního parťáka. Psa, německého ovčáka, který je sice úředně veden jako K-9, ale jinak má jméno Jerry Lee. Byl vycvičen k hledání drog, rejstřík jeho schopností je však mnohem širší. Kromě výcviku má ovšem Jerry také velmi výraznou osobnost. Pracuje jen když se mu chce, zato je ochoten kdykoli přispět k rozvratu Mikeova osobního života, popřípadě zničit něco v jeho bytě či autě. Dvojice, která se k sobě absolutně nehodí je přes všechny rozdíly a nesrovnalosti nucena spolupracovat na dopadení Lymana. A tak je jasné, že počáteční potíže budou nakonec překonány, dvojice se stane nerozlučnou dvojicí a všechno dobře dopadne. Nebo ne? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (111)

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Absolutně průměrný film, který neurazí a nenadchne. Takové poctivé řemeslo bez přidané hodnoty, které je ale velmi lehce snesitelné a nepůsobí pozvolnou ztrátu IQ jako mnoho jiných filmů. Psy teda zrovna nemusím, ale K-9 byl moc fajn a Belushimu zdatně sekundoval. Neobjevné, neurážlivé, obyčejné. 60% ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Skvělá kriminální komedie, která by byla pouze nadprůměrná nebýt úžasného německého ovčáka Jerry Leeho. Mike Dooley je celkem cool polda, ale teprve se svým parťákem to fakt rozbalí... No mě se to prostě líbilo, konec je sice fádní, osmdesátky z toho taky přímo čiší, ale jinak je to bezva zábava...90% ()

Reklama

HRom99 

všechny recenze uživatele

Ani si nespomínam, kedy som sa takto dobre naposledy nasmial na komédii pochádzajúcej z USA. Veľmi dobré dialógy, skvelý nemecký vlčiak a konečne niečo oživujúce aj v manželskom páre, kde on je kriminalista a ona manželka, večne čakajúca na svojho manžela. V tomto prípade si však obaja vedia z toho druhého utiahnuť a neprežívajú svoj osud nijak dramaticky. Keď pribudne "do rodiny" vlčiak, je to ešte zábavnejšie. ()

Odpadlik 

všechny recenze uživatele

Jako obdivovatel Jamese Belushiho mám tuhle komedii rád, i když vím, že nejde o žádné veledílo, ale "jen" o příjemnou komedii na nedělní odpoledne. Některé hlášky jsou opravdu dobré, příjemná je účast Mel harrisové a ten pes je prostě výborný (ovšem viděl jsem to ještě před "nástupem" Komisaře Rexe). ()

PATWIST 

všechny recenze uživatele

Dosť sympatická akčná komédia, ktorá zaujme najmä priateľským a humorným vzťahom medzi policajtom a jeho novým parťákom psom Jerrym Lee. Určite jeden z oddychových filmov, ktorý stojí aj za viac zhliadnutí. Hláška z filmu: "Pamätaj že ja mám len dve nohy". 1. "Kedže poznám váš názor na predpisy predpokladám že nemáte povolenie na prehliadku" 2. "Zožral ho pes" ()

Galerie (32)

Zajímavosti (7)

  • Natáčení probíhalo v San Diegu. (reich)
  • Jednou ze skladeb použitých ve filmu je „Oh Yeah“ od švýcarského electro-dua Yello. (Frontie)
  • Tříletý ovčák, představitel hlavní zvířecí role, musel projít tvrdým tříměsíčním výcvikem známé trenérky Kate Ann Millerové. (Terva)

Reklama

Reklama