Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šest přátel si jede užít víkend do zájezdního hostince v ospalém městečku Lovelock. Po uplynulé naleznou majitele hostince a šéfkuchaře mrtvé a ocitají se tak v podezření z ohavného činu. To je však pouze začátek, celé městečko je jakoby náhle ovládáno zlými silami ... uzavřou kamarády v hostinci, nikdo z nich netuší jaká hrůza se za jeho zdmi skrývá... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (67)

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Hodně mi to připomínalo My name is Bruce, jenomže Bruce je skvělej komediant a udělal celej film. Tady není nikdo kdo by se chopil komediálních otěží, rejža, scénarista, toporný herci a tak se jen kopíruje od slavnějších žanrovek, někdy povedeně jindy zas vůbec. Snaha o kultovnost se hrozivě nepovedla a vznikla groteska se sice hektolitry krve ,ale bez atmosféry a potřebné lehkosti vyzní do prázdna.. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Spíše průměrná zombie ptákovina, ve které se půl filmu nic převratného neděje a půl filmu se bojuje o život. Za pochvalu stojí gore masakry i občasná vtipná scénka - tanec na krvavé podlaze, zápas s motorovou pilou zaříznutou v zátylku či průpovídky typu: ,,Hezkej dům...copak jste neviděli Psycho?!" Ke konci to vypadá, že nikdo nepřežije a ještě k tomu navíc se přidá asijská magie... jen jsem se chvílemi nemohl zbavit dojmu, že Portia de Rossiová až nápadně připomíná Umu Thurmanovou. Citací z různých filmů by bylo přehršel, snad jen kromě Psycha i Evil Dead, Braindead či Vetřelci. Líbily se rovněž metalové vložky a kreslené obrázky. Country úplně nemusím, ale k filmu sedlo. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Country vypravěč, co si hlasitě říká o rozpolcení lebky bendžem, vás provede dokonalým spouštěčem divácké apatie. Za něco stály snad jen stylové úvodní titulky, načež ze snahy udělat "něco jako Braindead" vzešla čirá zoufalost, v které mi autorův smysl pro humor unikal stejně jako plyn z trouby sebevraha. Nedivím se, že pak Carradineho našli v Thajsku ve skříni. I já bych do ní studem zalezl.. ()

Revo2sion 

všechny recenze uživatele

To co nám servírují "pravé" horory (House of the Dead 2, Land of the Dead atd.) s kamennou tváří, můžeme o5 shlédnout ve vtipném vydání. Není to sice druhý Shaun of the Dead, ale Maluchi (nebo jaksetopíše) z pohotovosti a hlavně výborný Zach Selwyn se svou hitovkou " Were Comin To Kill Ya" a rýmovanou recitací příběhu jsou zárukou povedené parodie. Uznávám,že dost vtípků bylo patřičně předpotopních, ale 5hvězdiček dávám s čistým svědomím. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ale jo. Docela povedená taškařice z vidlákova, kde se tak trochu přemnoží posedlé mrtvoly a týmově útočí na barák, kde se schovávají poslední zbytky odporu. Pokud se tedy zrovna nenatřásají v rytmu country. Ten kytarista mě zprvu tedy vyloženě s*al, ale pak si to docela sedlo. A nakonec se dal přehlédnout i fakt, že to celé občas balancuje na hraně trapnosti. Herci snaživí, potěší i dvě známější tváře, stejně jako typické béčkové gore, které k podobným záležitostem neodmyslitelně patří. Pobavil jsem se. 65% ()

Galerie (3)

Zajímavosti (10)

  • Na Horrorfestu v San Franciscu získal film Cenu diváků. (Terva)
  • Během natáčení s motorovou pilou si Erik Palladino potřísnil umělou krví svůj řidičský průkaz. (Lumberjack)

Reklama

Reklama