Reklama

Reklama

Herkules v New Yorku

  • USA Hercules in New York
Trailer

Diův syn Herkules žije na hoře Olymp, ale začíná se tu trochu nudit. Napadne ho, že by mohlo být zajímavé navštívit svět obyčejných smrtelníků. Zeus z toho není zrovna nadšený, ale nakonec se Herkules přece jen vydává do New Yorku. Svým zjevem a hlavně silou budí pozornost všech lidí, se kterými se setká. (Vapet Production)

Videa (1)

Trailer

Recenze (281)

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Vo väčšine scén to na mňa pôsobilo ako úvod k nejakému pornofilmu. Ale k nijakej trtkačke neprišlo. Asi to mala byť tak trochu parodia, a tak trochu propagácia kulturistiky (alebo jedného kulturistu), ale jediné, čo tu bolo zábavné, bola Arnoldova angličtina. Plus neprestajný úžas, kam to ten chlap s prihriatym výrazom dotiahol! ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Kromě Stallona měl v roce 1970 debut také božský Arnie. O Herkulovi v New Yorku jsem měl představu, že to bude tak trochu fantasy a nejspíše příšerná sračka. Nakonec nebylo ani jedno. Herkules v New Yorku je značně laciný. Olympu sedí někde v Central Parku, kde sedí "hééérečky" v laciných tógách a Zeus s nalepenými vousy a s plastovým bleskem, metro je vstup do Tartartu. Celý film hraje otravná řecká muzika a triky se nedají hodnotit, protože tu prostě žádné nejsou. Takže zbývá dění v New Yorku a to je kupodivu celkem pohodová komedie. Arnie hraje příšernýho troubu, navíc značně namyšleného, který bojuje s moderním světem, ale také machruje třeba na atletické dráze, při bitce s medvědem nebo jezdí po městě v bojovém voze. Jako kontrast je tu mrňavý kamarád, jsou tu taky nějací sázkoví mafiáni a bohužel "akční" finále s nimi (honička a bitka) jsou naprosto zoufale nezvládnuté. Celkově je to samozřejmě laciné a pitomé, ale rozhodně ne odpad a být mi náct dal bych i víc. ()

Reklama

Džejkop 

všechny recenze uživatele

Arnie ukázal bicáky, realy big arms !!! Nejznámější kulturista na vrcholu svých fyzickýh sil. Ostatně, to předváděl na Mr. Olympia po několik dalších let. Nesmyslnost děje nemá vůbec cenu rozebírat. Ale Arnold je parádní, včetně rakouského přízvuku. Informace pro hnidopichy, nejsem gay, mám jen kladný vztah k posilování. ()

fefee 

všechny recenze uživatele

Najvtipnejšia scénka: "vysokozdvižný vozík" :D najtrápnejšia scénka: "Medveď v parku". Takúto ptákovinu som už dlho nevidel. Nízko-rozpočtové Dé-čko amatérsky pozliepané do trápne-nevtipnej zlátaniny ukazujúcej každých 10min nabubrelosť holých Arnoldových plutiev... Čo už každý nejako začať musel a stále lepšie ako počiatok Stalloneho prvotiny alias Italského Hřebca. 1,5* ()

frafra odpad!

všechny recenze uživatele

tak tady jsem tedy dlouze váhala,....dát odpad nebo 5 hvězdiček? jiné filmy téhož typu mě velice baví, člověk se zasměje....v tomto filmu například u kamenné tváře arnolda, nebo scéně s medvědem, kdy ten medvěd opravdu divně běhá a je menší než arnold :D ale kvůli zdlouhavému a nedomyšlenému konci jsme dala odpad! ....nelíbilo se mi, že si Hercules nabrnknul v New Yorku micinku a kvůli ní tam chtěl zůstat déle....a najednou obrátil, odletěl zpátky na olymp a ani si na ni nevzpomněl...divné.....jinak taková klasika, co v sobotní večer i odpoledne nezklame. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (13)

  • Arnold Schwarzenegger nejprve nechtěl přijmout roli v této komedii. Nakonec jej přemluvil jeho přítel Reg Park, který si zahrál Herkula ve třech jiných filmech. (Džejkop)
  • V původní verzi byl Arnoldův hlas předabován. Na DVD již však figuruje hlas samotného herce. (Džejkop)
  • Film byl kritizován za hrozné herecké výkony, zlé dialogy, nepřesvědčivé speciální efekty, zlé kostýmy a špatný make-up. (Danny F.)

Reklama

Reklama