Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malý Mikey dostane posilu v podobě roztomilé sestřičky Julie, jejíž komentáře si v ničem nezadají s jeho. James a Mollie musí řešit běžné manželské starosti, jako jsou jedovaté poznámky tchyně, problémy se šéfem, kterému se nelíbí, když si Mollie musí vzít Mikeyho do práce, nebo Jamesova nová práce pilota u soukromé společnosti. Ani jeden si však neuvědomí, že jejich vztah míří k první vážné manželské krizi. Její rozbuškou se stane Molliin bratr Stuart, psychicky poněkud labilní nezaměstnaný účetní, který se k nim nastěhuje. Nejenže ruší rodinný život, ale navíc nosí Jamesovo oblečení, tahá z Mollie peníze, a na Jamese vytáhne dokonce pistoli, když ho při pozdním příchodu považuje za zloděje. Hádky se stupňují, až nakonec James odejde z domu. Zatímco Stuart se překvapivě sbližuje se sestřinou kamarádkou Ronou, Mollie marně doufá, že se James, který se netají svou láskou k ní i dětem, vrátí domů. Jejich usmíření tak musí dopomoci náhoda, špatné počasí a překvapivě také Stuart. (TV Nova)

(více)

Recenze (148)

mzss1 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je opravdu o dost horší než průměrná jednička. Příběh je dost zoufalý, ani Travolta už mě zde moc nezaujme. Mluvící děti už jsou méně snesitelní než v jedničce. Nefunguje zde moc atmosféra a vtipné scény zde moc nejsou. Film je otravný, ikdyž má poměrně krátkou stopáž. Hodnotím jen tak na 28% = * ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Kde jednička byla příjemnou novinkou na filmovém plátně (originální námět a především nápad), je dvojka otřepaným klišé, které se snaží navázat na originalitu prvního filmu, ale bohužel...s jedničkou mělo vše skončit, ovšem snahy o dvojky,trojky,čtyřky moc dobře známe.......moje hodnocení = 3 z 10. ()

Reklama

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

V detstve som tento film zbožňoval, ale dnes je pre mňa totálne nepozerateľný. Je mi trápne, už len keď vidím ako Travolta tancuje v škôlke a dáva tak spomenúť na svoju rolu v Pomáde. Bolo to pre neho asi hrozné obdobie, keď hrával v takýchto hovadinách. Našťastie prišiel rok 1994 a jeho nezabudnuteľná úloha Vincenta Vegu v Pulp Ficiton, ktorá mu zachránila kariéru. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Pokračování příjemné komedie jde s věkem Mikeyeho. Jeho život se mění s příchodem sestry Julie, přesně tak, jak slibovala pointa jedničky. A i když jde "jen" o druhý díl s veškerými představitelnými povzdechy na téma "ale, to už přeci není originální", bavím se pořád skvěle. Velkým pozitivem je určitě absence George Segala a fakt, že si Rona konečně našla chlapa :) P. S. Kdo pozná Minnie the Moocher s Betty Boop, přidá se bod navíc. A pustí si trojku, aby měl kompletní zážitek. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Presne to isté, čo prvý diel. Niekoľko vydarených vtipných momentov, sympatický a živelný Travolta so správnym sedliackym rozumom a znesiteľné decká. A tiež som bol na tom v kine Lamač, ako v prípade prvého dielu. Mojej mame sa v televízii kedysi prvý diel veľmi páčil, pri druhom sa ani nezasmiala. Tak neviem, podľa tunajšieho hodnotenia som skôr výnimka. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (6)

  • V čase 9:43 schovají děvčata malého Mikeyho (Lorne Sussman/Bruce Willis) pod stůl. Mollyina kolegyně je obutá, pak střih, nemá boty a Mikey ji lechtá, ale když se šéf podívá pod stůl, je opět obutá. (Proste..Jana)
  • Natáčelo se od 11. června do srpna 1990 v New Yorku (USA) a v Kanadě. (Varan)
  • Tržby ze severoamerických kin byly 47,8 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových 120,9 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno