Reklama

Reklama

Karate tiger 1: Neustupuj, nevzdávej se

  • USA No Retreat, No Surrender (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jason Stillwell, syn majitele karate školy, je velkým fanouškem Bruce Leeho, sám však ale moc dobře bojovat neumí. Všechno se změní, když se mu jedné noci zjeví duch Bruce Leeho a začne ho trénovat. Jason se naučí ubránit nejen sebe, ale i své nové přátele ze Seattlu a svého otce, za jehož školu ve finále bojuje proti smrtelně nebezpečnému ruskému bojovníkovi Ivanovi (Jean-Claude van Damme). (Fary)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (307)

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Jediná osoba,která tenhle film drží od odpadu je van Damme.Až to zní neuvěřitelně,ale jeho Rus je naprosto dokonale nechutný a kdyby si býval van Damme čas od času střihnul nějakýho padoucha,vůbec by to nevadilo.Jinak Bruce Lee se musel otáčet v hrobě,protože to nebyla pocta,ale potupa co tvůrci předvedli.A McKinney?No trapnost nad trapnost,což se dá říct o všech zúčastněných. ()

Vojcl odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle snad ani nemá cenu komentovat. I v rámci přihlouplých karate béček neskutečná ptákovina, která klasikám žánru jako Krvavý sport nesahá ani po paty. Hlavní hrdina sice evidentně nebyl špatný bojovník, jenže tak trapný příběh, který vykrádá kde co, se jen tak nevidí. Van Damme jako šklebící se záporák s ulízanými vlasy, totálně nepodobný dvojník Bruce Lee (kterého mimochodem známe už z Game of Death), výkony herců jak ze školní besídky, k tomu nechápu, proč jsou všechny souboje zrychlené. Že by laciný pokus o efekt? Tohle je moc i na fanouška bojových filmů... ()

Reklama

Lateef 

všechny recenze uživatele

Jo tak záporně nabitej Žán Klód je boží! Vlasy ugelovaný dozadu, tvrdej výraz, nabušenej 'vršek' a hlavně megakopy. Rozštěp na ringových provazech s rukama založenýma na prsou si musí pamatovat každý fanda! Příběh béčkový a úsměvný - nepříliš povedená napodobenina Bruce Leeho učí hlavního hrdinu technikám bojového umění včetně závěrečného 'měsíčního salta'. Finální duel skvělý. 4,6 miliónů dolarů(výdělek v USA) ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Napodobitel Bruce Leeho mu není moc podobný,ale to se ještě dá přehlídnout. Film si buduje skvělou atmosféru,trénik v osamoceném domě,boje jsou tam,kde mají být a to nejlepší zůstává na konci. Skvělé tréninkové metody,Van Damme dokáže hrát záporáky stejně jako Arnold Terminátora,přesvědčivě. Van Damme je lhostejný,nemilosrdný k ostatním bojovníkům,drzý a arogantní. Mohl se ještě blesjknout uprostřed filmu při nějakém tréninku nebo,když na ukázku rozdrtí nějakého soupeře v ringu. ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

:::::::::::::::::::::::::::::: Panebože ! Jak já jsem rád, že jsem to tady našel !!!! Můj nejoblíbenější film mého dětství !!! Tenhle film mě moc motivoval a připadal jsem si jako Jason Stillwell - chtěl jsem být jako on !!! Tenhle film miluju !! Ach ta nostalgie, kde jsou ty časy !!! ::::::::::::::::::::::::::::::: ()

Galerie (38)

Zajímavosti (33)

  • Ian Reilly (Ron Pohnel) vyprovází z tělocvičny nezvané hosty a pomalu přešlapuje až na kraj ringu, kdežto v dalším zaběru je teprve přibližně v jeho polovině. (Armin82)
  • Choreograf bojových scén "Harrison" Mang Hoi sám prováděl salto vzad s kopem namísto Kurta McKinneyho i Kima Tai Jonga. (Herr_Flick)
  • Po konfliktu na večírku přijede rozčilený Jason (Kurt McKinney) ke hrobu slavného mistra Bruce Leeho a prosí ho o pomoc. Po chvilce si klekne a klečí pouze na jedné noze, zatímco druhou má jen pokrčenou, kdežto hned v dalším záběru klečí na obou nohách. (Armin82)

Reklama

Reklama