Reklama

Reklama

Námořní vyšetřovací služba

(seriál)
  • USA NCIS: Naval Criminal Investigative Service (více)
Trailer
Akční / Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2003–2024), 336 h 43 min (Minutáž: 40–87 min)

Hrají:

Sean Murray, Mark Harmon, David McCallum, Brian Dietzen, Pauley Perrette, Rocky Carroll, Michael Weatherly, Cote de Pablo, Emily Wickersham (více)
(další profese)

Série(21) / Epizody(466)

Obsahy(1)

Tým zvláštních agentů, kteří operují mimo vojenské velení, musí vyšetřit každý zločin, který má něco společného s námořními silami, bez ohledu na to, jakou hodnost mají podezřelí. Vede je zvláštní agent Leroy Jethro Gibbs, který vedle racionálních úvah vždy dá i na své instinkty... (TV Prima)

Videa (254)

Trailer

Recenze (313)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Od průměrných 3* seriál zachraňuje jakési vnímání pop kultury a "geeků", které přidává do vcelku obyčejného hledání vraha/vražedkyně. Hlášky jako "to je auto z GTA IV" nebo "vaše matka má rovné čelo, to byla klingonská nadávka víte..." potěší, i když pro starší publikum může naopak působit tahle snaha omladit kriminální seriál jako "neprůhledná". ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Vydržet celý díl se asi někdy dá, jen by to člověka muselo bavit. Je to založené na nějakých zvláštnostech, které mi ale nepřijdou zajímavé nebo rozumné. Ani herecké onsazení není kdo ví jaké. Prostě při návštěvě to po očku můžu kousek sledovat, ale celý díl to být nemusí. Stejně to snad nikdy nemá žádnou kloudnou pointu, která by někoho zajímala. Jakoby se to muselo na konci jen nějak uzavřít. ()

Reklama

Pidzey 

všechny recenze uživatele

NCIS je nejlepší vyšetřovacíšpionážní seriál jaký jsem viděl. I když se samotné vyšetřování nějak moc neliší od jiných podobných seriálů,je přeci jen nadupanější a napínavější než kdekoliv jinde a hlavně má něco co jiné vyšetřovanky nemaj. Totiš partu skvělých postav v čele s výborným Markem Harmonem ve své nejlepší roli. NCIS mě vždycky baví, ale nebaví mě zas tak kvůli vyšetřování. Baví mě kvůli vzájemnému kočkování mezi parťáky, slovní přestřelky Zivi s Tonym , Tonyho hlášky , bavím mě roztomilá Eby a Gibsovo pohlavkování a „supermanství“ a další malé či velké chuťovky které tento seriál nabízí. Kriminálky z vegas, nového yorku či miani se můžou jít vyprdět, tohle je král. ()

MaedhRos 

všechny recenze uživatele

Tomuhle seroši nevěřím vůbec nic - a kdyby měly seriály oči a mezi nima nos, NCIS bych nevěřila ani ten. (A to jsem na tom jinak s "willing suspension of disbelief" velmi dobře.) Kámen úrazu tkví především v postavách - jejichž charakteristiky, hlášky a interakce mi připomínají blbě napsanou fanfiction. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Mark Harmon v čele vyšetřovacího týmu řeší zločiny námořnictva. Kriminálek je jak hub po dešti a upoutat diváka je těžké. Nesleduji pravidelně, ale mám za sebou už dost dílů. Námořní vyšetřovací služba patří mezi lákavější seriál. / Viděné epizody cca *30.dílů / ( Hodnocení: 7/10 ) ()

Galerie (3 453)

Zajímavosti (533)

  • Firma Dell sponzoruje všetky počítače a laptopy v každej sérii. (rador)
  • Mark Harmon (Gibbs) se před svou hereckou kariérou živil jako tesař. Jeho schopnosti se promítly také do postavy Gibbse, který ve svém sklepě staví dřevěnou loď. (Katka189)

Související novinky

Reklama

Reklama