Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Inspektor hongkongské policie Wing vede soukromou válku s gangem, jehož vůdcem je zločinec Joe. Ve chvíli, kdy je vyvražděn celý Wingův tým, stal se z něho jen opilec, který zapíjí vlastní pocit viny. Ke změně dojde až s příchodem Wingova nového kolegy, který ho přesvědčí, že je čas na pomstu. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (280)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tenhle film se da rozdelit po pulhodinach. Prvni pulhodinka je naprostej totalni masakr a je to zaroven vrchol filmu, to byla tak nehorazne husta akce, drsna hudba, skvely napady a obcas vychcavky jak v baraku v Sam doma, s tim, ze tady meli pro nachytany krapet horsi dopad. Druha pulhodinka je kecaci, kde se Jackie vzpamatovava a zacina znovu vysetrovat. Treti pulhodinka uz je samotne vysetrovani, kde je hodne mluveni, ale obcas nejaka slusna akce. A pak tu je zaverecna pulhodinova akcni sekvence, ktera sice tu uvodni nepredci, ale opet tu je spousta dobrejch napadu a skvelejch kaskaderskejch kousku. K tomu si prictete skvelou kameru a nejdrsnejsiho Jackieho Chana za poslednich par let, kterej neudela ani jeden vtipek a kterej dostal paradniho partaka v podani Nicholase Tse, kterej to umi taky slusne rozjet, ale zaroven funguje i jako takovej odlehcujici prvek. A i kdyz pribeh o policistovi, vracejiciho se do akce, po tom, co dostal na prdel, neni nic originalniho, vyrovnaj to skvely zaporaci, ktery maj fakt skvelou zabavu a styl. Hodne slusnej akcni thriller a po hodne dlouhy dobe bezchybnej Jackie Chan. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Nemám naprosto co dodat, Jackie Chan na svých padesát let předvádí naprosto neuvěřitelný výkon. Film, kterému nic nechybí, akce, pořádné bitky, napínavé scény ani zběsilé automobilové honičky či občasný humor, prostě vše co ke správnému filmu Jackie Chana patří. Jeden z nejlepších dílů série Police Story........ ()

Reklama

Dudek 

všechny recenze uživatele

Nejsem milovníkem východních akčních filmů a už vůbec v nich nemám rád kung-fu souboje, ale přesto mě New Police Story něčím okouzlila. Poslední dobou se mi začínají líbit asijské filmy, nemusím sice rozsáhlé hrdinské eposy ani meditační dramata, ale přesto si mě každý takový snímek něčím získá. Navíc chválu New Police Story jsem slýchal z různých stran. Samotný film nedisponuje nijak originálním námětem, klasický příběh výborného policisty, ze kterého se vlivem jistých okolností stane opilá troska jsme mohli v různých variacích vidět již mnohokrát. To vše nám ovšem tvůrci vrací ve skvělém scénáři a technickém zpracování. Boj proti partě partičce geniálních dětí, které hrají jakousi reálnou počítačovou hru je zde nervy drásající podívanou, na kterou se jen tak nezapomíná. Ano, uznávám že je ve filmu i pár scének, kterým by zkrácení jenom prospělo (narozeniny), ale na druhou stranu je tam dost takových, které nejsou k vidění ani v Hollywoodu (bomba, pronásledování, přepadení, hra...). ()

Arx 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem skutečně nečekal. Tak výbornej film sem s Jackie Chanem dlouho neviděl. Neuvěřitelně napínavé, svižné, prostě super. Vynikající záporáci, kteří při jednom zátahu policie zmasakrují Jackiemu celou jeho jednotku. Jediný on přežije. Je celý na dně a propadne alkoholu. Když se dozví o dalším útoku gangu vrací se do služby. Ano pro mě je ten příběh už poněkud ohraný ale to prostě ničemu nevadí. Ten film je prostě výbornej. Nenudí a budete se u něj královsky bavit. Jackie Chan si konečně zahrál v pořádném filmu po všech těch už skoro trapných komediích v kterých hrál doposud. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Tak pro začátek, komické vložky Chana nemám rád v žádném filmu, jeho souboje ano. Police story pro mě nebyla zrovna vrcholem HKéry, ale kvality jí upřít nelze. Naštěstí přichází vrchol série po dvanáctileté pauze, Jackie je moudřejší, zralejší a je to poznat i na jeho postavě, která trochu odráží jeho životní cestu. Možná i proto je pro mě NPS jednoznačně nejlepší akční film od doby, co Jackie ochutnal burgery na Manhattanu. Tady si totiž nehraje na žádného klauna, který má pobavit ale na pořádného poldu. Díky Jackie, že jsi mi dal opět zavzpomínat na tvé nejlepší já/roky. ()

Galerie (75)

Zajímavosti (9)

  • Jackie Chan pro verzi, distribuovanou společností Lions Gate v anglickém jazyce, nadaboval svou postavu sám. (Rominator)
  • Scénu, ve které se převrátí policejní auto, natáčel Jackie Chan sám. Situace se ale vymkla kontrole a hořící vůz se řítil přímo na něj. Člen štábu se proto Jackieho snažil odtáhnout do bezpečí. Ten ale na pracovníka zakřičel, ať ho nechá, a v natáčení pokračoval, čímž vznikla neplánovaná a efektní scéna, která byla následně ve filmu použita. (Raztubyl)

Reklama

Reklama