Reklama

Reklama

Police Story 3

  • Hongkong Jing cha gu shi III: Chao ji jing cha (více)
Trailer

Nejlepší hongkongský policajt je vyslán do Číny s úkolem zneškodnit drogového magnáta. Aby se dostal až k němu, musí pomoci jeho bratrovi uprchnout z pracovního tábora, získat si jeho důvěru a proniknout tak do organizace. V celé akci mu pomáhá půvabná čínská agentka. Nešťastnou náhodou je ale jejich utajení prozrazeno. Z už tak dost nebezpečného úkolu se stává boj o život. (Vapet Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (123)

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Možná se pletu, ale v pořadí už třetí policejní „story“ se na můj vkus zbytečně moc ohlíží po filmařském stylu Hollywoodu a trochu tak ztrácí výlučně asijský punc a originalitu. Nicméně Jackie Chan tady získal rovnocennou partnerku v půvabné a VELICE schopné čínské agentce Michelle Yeoh, příběh neztrácí tempo, akce je špičková a v podstatě nevidím žádný zásadní důvod, proč filmu nepřidělit 4*. ()

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Možno jediný Chanov film, popri ktorom pociťujem mierne podhodnotenie jeho bláznivého počinu. Zväčša ma len ťažko niečo zaujme väčšmi, skôr prostý opak. Kaskadérske kúsky sú zhutnené v akomsi koktejli odľahčenosti a svižnej akcie. Je to opäť raz uletené a nijak zvlášť zaujímavé akčné béčko, ale neberie sa ani trochu vážne a strieľa nápaditosťou voči bežným vzťahovým dišputám a pridáva ústrednej dvojici fakt maximálne prehnané nezrovnalosti nie z obývačkovej miestnosti, ale priamo počas odstráňovacej akcie drogového magnátu. Tá absurdnosť vanie zo všetkých strán. ()

Reklama

Rozjimatel 

všechny recenze uživatele

2,5  Trojka zaplávala do ešte komickejších vôd, kde je Jackie Chan ako doma. Niektoré pasáže boli veľmi vtipné, napríklad tá po príchode do komunistickej Číny, kde sa Kevin (Jackie Chan) snaží zapôsobiť na čínsku agentku. Jej postava zahraná výbornou Michelle Yeoh bol veľmi dobrý nápad tvorcov, konfrontácia týchto dvoch hlavných postav je to najlepšie, čo film ponúka. Žiaľ, celkový dojem znižujú klasické neduhy, ako komicky prehnané gestikulovanie, hlúpe opičky a šaškovanie, trápne pokusy o vtip. Akcia je ešte premakanejšia, až megalomanská, je to samá streľba, samé výbuchy. Hudba sa trochu zlepšila, miesto úsmevne nepasujúcej 80-kovej disko hudby tu je rockovejšia hudba, vhodnejšia do akčného filmu. ()

anais 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan ze sebe jako vždy vydává všechny síly. Taktéž smekám při pohledu na Michelle Yeoh, která se Jackiemu rozhodně po všech stránkách vyrovná. Film je to vtipný a akce zraku lahodící! Jen tam toho humoru mohlo být trochu víc. U téhle "chanovky" jsem nedokázal vnímat akci a humor jako jeden celek, ale oba prvky se mi vzájemně rušili. Čímž nechci Police story 3 nějak moc kritizovat, jen jsem čekal o něco víc. Kdo má ale rád Jackieho filmy, Police story 3 by mu rozhodně nemělo ujít. ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Je vidět, že se u tohoto pokračování chopil režie někdo jiný. Je to umírněné velice, ale to mi sedlo neskutečně do noty. Vytvořilo se duo Jackie a Michelle, není tu tolik monstrózních rvaček, ale je tu jedna obrovská přestřelka s mohutnými výbuchy. Rozhodně mě to pobavilo i trochu více než první dva díly, jelikož to má lepší scénář, který mi sedl do noty. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (12)

  • Když se poprvé setká Panter se Chaibatem, hraje Chaibat hru "Streets of Rage". (SG-1)
  • Při natáčení finále s helikoptérou zastupoval režisér Stanley Tong Kena Tsanga. Přivodil si při tom zlomeninu holenní kosti. Při závěrečných titulcích můžeme vidět Tonga s berlemi. (SG-1)
  • Při natáčení scény, kde hlavní hrdina visí na straně vagónu, byl Jackie Chan zasažen boční stranou helikoptéry. (SG-1)

Reklama

Reklama