Reklama

Reklama

Redakce

(seriál)
Česko, (2004–2006), 32 h 32 min (Minutáž: 50–52 min)

Hrají:

David Matásek, Milan Šteindler, Zuzana Zlatohlávková, Barbora Kodetová, Bořivoj Navrátil, Martina Preissová, Dana Batulková, Pavla Vitázková, Roman Zach (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(39)

Žijí životy druhých, vlastní nestíhají. Seriál TV Nova z novinářského prostředí. (oficiální text distributora)

Recenze (233)

BDMarty007 

všechny recenze uživatele

Tězce váhám mezi 1 a "odpad". Neuvěřitelně syntetické. Postavy říkají věty, které by skutečná bytost žijící mimo léčebnu nemohla vypustit z úst. Děj je místy až cimrmanovský. Koukám a pořád čekám, kdy herci začnou spiklenecky pomrkávat a propuknou v hurónský smích. Čekám kdy Milan Šteindler demaskuje, že jde o Českou sodu.... Ale ono je to bohužel myšleno vážně! Přitom námět dával prostor pro zajímavý seriál. Trapnost, trapnost, trapnost. Zejména u Milana Šteindlera si kladu otázku, zda mu toho skutečně bylo třeba. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

O prázdninách 2008 jsem se díval na něketeré starší díly, novinářské a detektivní zápletky jsou občas hodně bachrlaté, ale pořád je to UMĚNÍ v porovnání s tím, kam to nova se všemi těmi Ordinacemi a Pojišťovnami dotáhla. A soukromí novinářů není líčeno vůbec křečovitě. A až na výjímky skvělí herci (Novotný, Šteindler, Matásek...) Navíc budiž Redakci dík za to, že vykopla Jiřího Vejdělka směrem vzhůru. ()

Reklama

kubyno 

všechny recenze uživatele

Hodnotit asi není úplně fér - já viděl jen jeden díl (a ještě k tomu ne úplně od začátku), ale bohužel ten, který tu zmínila kleopatra a gemini. A z toho dílu na mě civěly všechny znaky té typické novovské seriálovské produkce. Takže odpad a nikdy víc. PS: Viděl jsem ještě jeden díl a v porovnání s ostatní novovskou produkcí to zas tak hrozný nebylo... ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Nevím proč někdo zatracuje seriál po jedné epizodě. V dnešní době (kdy seriál byl premiérový) nám naše televize toho zrovna dobrého nenabízely. Ale objevil se seriál "Redakce", která se vymyká všem dosavadním. Pěkný a nenáročný seriál, který je velmi pěkně obsazen. Určitě se na to dá v pohodě dívat, tak nesuďte po jednom díle a dejte mu šanci. Je milej a přítulnej :-) ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Zdravim!! Ptáte se proč dávám plné hodnocení? Prostě proto. Tenhle seriálek jsem si oblíbil od prvního dílu. Na české a zejména novácké poměry to byl opravdu velice povedený seriál, který měl pouze 3 série, což pro něj bylo vlastně dobře. Novinářské prostředí zde působilo velice příjemně. Nejoblíbenejší postava: Mrázek. ()

Galerie (138)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno